fbpx


Moderne matroesjka..!

Dit haakproject stond al sinds 2011 op mijn verlanglijstje :) Maar nu is het er dan eindelijk van gekomen! En ik ben erg blij dat ik haar nu eindelijk heb gemaakt.

Ik gebruikte het patroon van Tessa van Riet, uit het boekje Amigurumi & more. Maar paste het wel aan naar eigen smaak…ik heb het lijfje ingehaakt met driehoekjes zodat ze een moderne uitstraling krijgt. 

En uiteraard kon ook het gouden accent niet ontbreken :) Als je in het lijfje van de matroesjka een rammelaar stopt is het een mega schattig babycadeau. 

Ik weet niet precies wat het is, maar ik word zo blij van deze kleuren! Ze maken me meteen vrolijk en geven een frisse look aan de ruimte waar je ze gebruikt. Ik heb gister verf gekocht voor de slaapkamer…ow en nu kan ik niet wachten om het op de muur te zien, maar ik moet nog even geduld hebben ;) Ik probeer wel eens een ander kleurenpalet te kiezen, maar val toch altijd weer terug op mijn favoriete kleuren…Wat zijn jullie favo kleuren?

Geniet van het weekend!! 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (26)

 • Avatar

  Marjolein Bos

  |

  Wat een mooierd die Matroesjka! Mooi gemaakt.
  Mijn favoriete kleuren? Lastig, want ik vind heel veel mooi… Meestal combineer ik zwart/wit, grijstinten met hout en een kleur….

  Fijne zaterdag!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk ik hou ook erg veel van die tinten! Natuurlijk!! Fijne zaterdag!

   Reply

 • Avatar

  Ankie vd Polder

  |

  Ha Lisanne wat een leuk dingetje s dit. En van die lekkere frisse kleurtjes. En mijn favoriete kleuren zijn toch ook wel die aquablauwe tinten. Mijn hele huis is ingericht in die mooie blauw tinten dus…. zitten we daarmee wel een beetje op dezelfde lijn denk ik zo. Groetjes en fijn weekend, Ankie

  Reply

 • Avatar

  Studio Mishmash

  |

  Op mijn verlanglijstje staan matroesjka's ook nog steeds. Ik heb niet echt favoriete kleuren. Hangt er gewoon van af voor welke project.

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Zo leuk om te zien wat kleuren kunnen doen. Jouw Matroesjka ziet er leuk uit. Iemand met andere kleur voorkeuren krijgt vast inspiratie om zo een eigen Matroesjka te haken. Soms hebben Matroesjka's iets tuttigs, maar die van jou past echt in het interieur van nu.

  Fijn weekend, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank Margaret, dat was precies mijn idee. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Heel leuk gem(h)aakt, zoiets zou ook op mijn verlanglijstje kunnen staan, ben dol op deze poppetjes! Geniet ervan..

  Lieve-groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Leuk geworden, Lisanne, echt jouw style!
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Ook weer mooi!
  Mijn favoriete kleuren voor thuis zijn grijs-wit-zand.
  Maar voor werk vind ik alles mooi.
  Net wat het project vraagt.
  Fijn weekend, Jeanette.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Helemaal met je eens! Mooie kleuren voor in huis! Ik hou daar ook erg van!

   Reply

 • Avatar

  renee

  |

  Dat ziet er weer super uit, echt te gek, ik snap helemaal dat het jouw eigen kleurenpalletje is…goed man. Mijn kleuren voor in huis zijn zand en wit, met wat accentjes, maar in mijn naaiers ben ik heel bont

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank Renee, super leuk om te horen. Hier in huis is ook bijna alles wit! Met wat accenten..heerlijk he! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Leyla Alieva

  |

  So beatiful! I love visiting European link parties, because works here are amazing!

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Mooie kleuren en jouw aanpassingen vind ik te gek!
  Aan het gezichtje moet ik wennen. Maar dat komt misschien omdat ik elke dag mijn eigen matroesjka zie op het dressoir :-)
  Lieve groetjes,
  Sandra

  Reply

 • Avatar

  Messie1979

  |

  Volg je blog al een tijdje trouw, wat een inspirerende posts plaats jij! Zo leuk! Dank je wel daarvoor, ik ben altijd erg van de felle 'pip' kleuren maar houd ook erg van jouw natuurlijke tinten, fijne zondag! Ps die kleuren van je poppetje zijn prachtig!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat gezellig! Dank voor het lieve compliment!! Tot snel :)

   Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  schatje;D,past precies bij je haha

  groetjes mingle-mangle

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Ze is leuk! Tja, mijn favoriete kleuren. In mijn kleding heb ik veel met blauw. In de woonkamer is het wit/bruin/rood. Maar ik heb 1 favoriete kleur, maar weet niet precies hoe het heet. Het zin in tussen blauw, groen en grijs, maar wel een zachte kleur. Ongeveer de kleur van eucalyptus (de geur daarvan vind ik trouwens ook heerlijk). Ik heb nog geen garen in die kleur gevonden helaas.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Prachtige kleur en heerlijke geur! Heb altijd een bos op tafel staan :) groetjes

   Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Matroeska is heel mooi groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Life with LiFe

  |

  Echt supermooi! Ik heb het boek hier ook liggen.. Ik word altijd zo heerlijk rustig van jou foto's, misschien neem ik nog eens n keertje je kleuren voorbeeld over ;) sinds de twee meiden er zijn, neigen mijn favoriete kleuren toch wel naar roze vrees ik.. Dat terwijl ik zelf helemaal geen meisje-meisje type ben haha.

  Reply

Laat een reactie achter