fbpx


Paas patronen..!


Nog een paar daagjes en dat is het Pasen!! Ik heb er zin in, heerlijk een dag extra weekend! Hieronder vind je de links naar een aantal draad en praat… Paas patronen :) Als je nu begint, heb je het misschien nog net op tijd af hihi. Ik ben momenteel met een kussen bezig, dat niets met Pasen te maken heeft. Maar wel heel leuk wordt! Nu maar hopen dat het weer beter gaat worden, want dat is nu nog niet echt gezellig…


haasjes voor aan de muur

mini eitjes


eierwarmer haasjes


mini kipjes breien
schaapje breien, dit schaap het ik gemaakt naar het patroon van Ingthings, alleen heb ik hem niet gehaakt maar gebreid, omdat ik de wollige steken dan nog net iets leuker uit vind komen. Maar het kan natuurlijk allebei!

Nou ik hoop dat jullie nog wat Paas inspiratie op doen :) Ik kan niet wachten tot het weekend is :)

Fijne donderdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (6)

 • Avatar

  Daphne

  |

  Wat een gezellige paasboel is het bij jou. Vooral het konijn aan de wand (leuke variatie op het hert) en de blije eierdopjes vind ik top! Fijne dagen!

  Reply

   • Avatar

    Tissa van de Wege

    |

    Alleen jammer dat het patroon van het konijnenhoofd die aan de muur hangt er niet meer is. Waar kan ik dit patroon alsnog vinden?

    Reply

 • Avatar

  Lotte Haakt

  |

  Wat een onwijs leuke patronen allemaal! Als ik de tijd had…. Liefs, Lotte

  Reply

 • Avatar

  Nynke

  |

  Nou vooruit, als ik nu geen boodschappen doe, kinderen vergeet, geen eten kook, mijn slaap oversla de komende nachten en flink doorhaak en brei dan red ik het misschien? Dankjewel voor al dit paasleuks, en een fijn ,relaxed Paasweekend Lisanne! Liefs, Nynke

  Reply

Laat een reactie achter