Deze week ging weer als een razende voorbij…en hij was me fijn!! Ik bedoel alleen al dat fantastische weer!

Maar er was meer: Afgelopen zondag ging ik naar Zaltbommel (inspiratiecentrum Wolplein) voor de boeklancering van “haken en kleur buiten” het nieuwe boek van Saskia en Claire. Het was een super leuke middag met heel veel kletsen over haken, want daar waren ook Maaike van Crejjtion, Marianne van Marrose-ccc, Ingrid en Miriam…het was zo gezellig om met dit clubje en nog meer leuke meiden te kletsen over onze passie :)

Uiteraard nam ik het nieuwe boek van Saskia en Claire mee naar huis. Het is echt weer een heerlijk boek geworden en ik ben meteen met een fijne zomer omslagsjaal begonnen, wel buiten in de tuin natuurlijk :)

Wat ik ook nog mee naar huis nam (ik kon het echt niet laten, maar nu eet ik de komende weken wel droog brood ;) is het prachtige garen van knit-collage hierboven op de foto. Toen ik het zag liggen maakte mijn hart een sprongetje, het is zijde en dan ook nog mijn twee favoriete kleuren bij elkaar…Gaaf he! Nu eerst een mooi project bedenken voor dit garen, want het moet wel helemaal de BOM worden..hihi
En om het nog net even iets erger te maken…hihi…had ik maanden geleden al afgesproken om met een vriendin naar het stoffen spektakel in Gouda te gaan. En ja, zag ik daar toch allemaal mooie stoffen :) Dus hoppa, kom maar in de tas mee naar huis…ze zijn echt prachtig he! Ik heb nu al zin in de volgende naailes.
Toen we daar aankwamen bij het stoffenspektakel kregen we meteen een folder in onze handen gedrukt. Gelukkig keken we wat er op stond, want ook dat had ik niet willen missen. 
Het was namelijk een foldertje van de super toffe winkel Juffrouw Saartje. Wat een heerlijke plek. Wel één waarschuwing, je kunt er niet met lege handen naar buiten komen :) Ik kocht er deze prachtige broche van keramiek (zie de foto hierboven). Ja, zeg nou zelf, helemaal mijn kleur toch ;) kon ik dus echt niets aan doen…
Ik ga er vanaf nu vaker naar toe, het is één van de gezelligste winkels die ik ken en wat een mooie collectie is daar te vinden!

Owja en toen was er nog de donderdagavond, toen ik om 19.00 uur ineens vond dat ik een moestuin moest hebben, dus ben ik met de auto nog snel naar karwei gescheurd en heb ik een paar grote zakken aarde gehaald. Eenmaal thuis heb ik mijn drie gelukte mini moestuintje in de teil gezet…nu maar duimen dat het goed blijft gaan. Maar zelfs na 1 dag voel ik me al helemaal groen bezig :)

Laat ik deze leuke verrassing ook niet vergeten…mijn foto (rechtsboven) staat gewoon in de Flair van deze week. Cool he :) Ik voel me helemaal trots!
Wat een geweldige week, want het was ook nog eens ontzettend lekker weer. Ik heb optimaal genoten van de zon! En omdat ik mezelf toch al de hele week aan het verwennen ben, ga ik vanavond ook nog maar even tapas eten met twee vriendinnen (volgende week op noodrantsoen ;)
En jullie? Ook lekker in de tuin gehaakt? Genoten van de zon? Of iets anders spannends beleefd? 
Ik wens je een hele fijne vrijdag en alvast een heerlijk weekend! De zon blijft als het goed is lekker bij ons de komende dagen. Geniet ervan en tot morgen,
Lieve groetjes Lisanne

25 reacties op “This week..!”

  1. mingle-mangle schreef:

    ohhh wat super dat je ook in de flair staat gefeliciteerd!!!,met die plantjes komt wel goed ziet er goed uit en het weer is
    goed geen probleem,wij gaan morgen even naar een rommelmarkt bij ons in de buurt misschien daarna nog even kringlopen
    verder geen plannen komt zoals het komt ook leuk toch;D
    fijn weekend geniet!!!

    liefs mingle-mangle

  2. mingle-mangle schreef:

    ohhh wat super dat je ook in de flair staat gefeliciteerd!!!,met die plantjes komt wel goed ziet er goed uit en het weer is
    goed geen probleem,wij gaan morgen even naar een rommelmarkt bij ons in de buurt misschien daarna nog even kringlopen
    verder geen plannen komt zoals het komt ook leuk toch;D
    fijn weekend geniet!!!

    liefs mingle-mangle

  3. Margaret schreef:

    Wat kan er in een week veel gebeuren. Je hebt prachtige aankopen gedaan, gezellige mensen ontmoet die ook zijn besmet met het creatieve virus en genoten van zon en groen. Zo mogen alle weken er wel uit zien.
    Ik ben met van alles bezig maar het is nog niet ver genoeg om daarvan al iets te laten zien.

    Fijn weekend, Margaret

  4. crea d' emilia schreef:

    Wat leuk dat je in de Flair staat zeg. Ik was ook nog zondag in Zaltbommel te vinden alleen moesten we gauw weer door (tja, kon er niet de hele dag blijven zitten, ouders wilden ook nog andere dingen doen) maar leuk was het wel. Heb mezelf over gehaald om mee te doen aan de Lily pond cal en heb daarvoor garen gekocht (gelukkig woon ik thuis dus hoef ik niet op droog brood te leven haha). De moestuintjes van mijn broertje staan te verpieteren in de serre. Jammer maar helaas. Fijn weekend alvast.

    Lieve haakgroetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  5. Afgelopen week de sla, broccoli, radijs en wortels in de volle grond gepland, jawel, die van de AH. En ze doen het goed! En wat heb je een heerlijke buit gescoord, mooie kleuren en dessins. Daar wordt je toch op slag blij van?

  6. Verie - Vestywo schreef:

    Wat een heerlijke week heb je achter de rug! Echt genieten,..

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  7. Nou zeg, dat is dan wel echt een heerlijke verwen-week voor jou! Met nog mooi weer ook…het kan niet op! ;) Hopelijk zijn de noodrantsoenen niet al te karig de komende weken… Wat ik gedaan heb van de week: mijn zomerse vest eindelijk afgehaakt, bij mijn oma op bezoek geweest en bezig een omslagdoek te maken voor de oma van mijn man die volgende week haar 90e verjaardag hoopt te vieren. En nu zit ik te snotteren op de bank, bleh… :(

  8. Sandra's Blog schreef:

    Wat een leuk blog weer. Wat heb je leuke dingen gedaan en gescoord deze week. Die zomersjaal van Haken en Kleur staat ook op mijn lijstje. Helemaal leuk. Fijn weekend!!
    Groeten Sandra

  9. Sandra schreef:

    Gefeliciteerd met je publicatie in de Flair, top!!
    Helaas ben ik een weekje ziek geweest, maar hopelijk ben ik nu echt van de griep af en kan ik ook gaan genieten van het weer ;-)
    Wat een prachtige broche, echt iets voor jou (in onzichtbare letters staat daar jouw naam op, ik weet het zeker x)
    Lieve groetjes,
    Sandra

  10. BY JM schreef:

    Ha ha….. Ik kreeg vandaag een beetje hetzelfde gevoel…. Iets teveel uit de ban gesprongen bij de boeklancering met het knit collage gypsy garden (ik dacht dat manlief een beroerte kreeg toen hij de prijs hoorde), twee bladen waaronder de knippie, toen zag ik nog een mooi stofje in de knippie wat ik echt moest hebben voor mijn meisjes, een mooi retro stoffen pakketje, wat bandjes en kantjes om een jurkje af te kunnen maken en dan nog dat garen om die ene omslagdoek waar ik met restjes was begonnen af te maken en als klapstuk stond onze tuinset op instorten en we hadden wel een mooie gezien die dan nu met dit mooie weer echt moest worden ingevlogen (daar hadden we wel al rekening meegehouden en voor gespaard)………..
    Ha ha, maar het was een prachtweek dat zeker!! Op naar het weekend en veel creativiteit!!

  11. Daphne schreef:

    Dat klinkt als een fijne week. En wat een fijne spulletjes!
    Gaaf, jouw foto in Flair. Geniet ervan!
    Geniet van je weekend, liefs,
    Daphne

  12. HaakBrei-n schreef:

    Wauw een vermelding in Flair, super tof, en je moestuin helemaal lekker, bij mij groeit het allemaal wat trager. Liefs Chantal

  13. Monique schreef:

    Ik word helemaal Blij van jouw vrolijke verhaal ☺??
    Hopelijk verloopt deze week ook weer zo fijn voor je.

  14. Monique schreef:

    Ik word helemaal Blij van jouw vrolijke verhaal ☺??
    Hopelijk verloopt deze week ook weer zo fijn voor je.

  15. Inge Roosen schreef:

    Dikke proficiat voor je!!!
    Die broche is ook helemaal mijn kleur, daar blijf ik voor vallen. En het nieuwe boek van Saskia zou vandaag moeten toekomen bij mij thuis, net zoals het ander boek Haakgeluk. Ben benieuwd en kijk er echt al naar uit. Heb jij nu ook al GROENE vingers :-)))

  16. zenuwpees schreef:

    Een prachtig begin van je omslagsjaal ik ben benieuwd om meer te zien groetjes Marie-Claire

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving