fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
30 april 2015

Workshop (woon)mand haken bij Knottenwol in Delft..!

Ik kan geen genoeg krijgen van deze stoere gehaakte draad en praat… mand! Iedere x in een andere kleur of met een andere rand en je krijgt steeds weer een mooi nieuw accessoire! En je kunt er van alles in kwijt, bloemen, een plant, je bollen wol of een egeltje ;) etc. etc.  Dit is […]

Ik kan geen genoeg krijgen van deze stoere gehaakte draad en praat… mand! Iedere x in een andere kleur of met een andere rand en je krijgt steeds weer een mooi nieuw accessoire! En je kunt er van alles in kwijt, bloemen, een plant, je bollen wol of een egeltje ;) etc. etc. 

Dit is ook het ideale patroon als je wilt leren (rond)haken. Daarom geef ik op zaterdag 16 mei een beginners woonmand haakworkshop bij Knottenwol in Delft :) Dus heb je altijd al willen leren haken? Schrijf je dan nu in. Het lijkt me super om je op 16 mei te ontmoeten!

Meer info vind je op de website van Knottenwol, klik HIER om daar naar toe te gaan. Ik heb er zin in!!
Kun je al haken, maar wil je wel graag deze woonmand maken? Je kunt het patroon ook kopen voor 2,95€. Interesse: stuur me dan een mailtje: draadenpraat@outlook.com 
Ik wens je een hele fijne donderdag, 
Liefs Lisanne

8 reacties op “Workshop (woon)mand haken bij Knottenwol in Delft..!”

 1. Sandra's Blog schreef:

  Jammer dat ik niet in de buurt woon. Het is een leuke mand! Ik had graag meegedaan.

 2. mingle-mangle schreef:

  dat je daar allemaal tijd voor hebt knap:D dat egeltje of die zo bij je uit de tas kruipt heel leuk

  succes met de workshop en veel plezier;D

 3. Margaret schreef:

  Een fijne mand om bollen garen in te leggen. Leuk idee voor de workshop. Prachtig op de foto gezet. Vooral met dat nieuwsgierige egeltje :).

  Groetjes, Margaret

 4. Margriet schreef:

  Hoera! Eindelijk is je workshop op een dag dat ik nog geen afspraken heb staan! Ik ga me meteen inschrijven.

 5. zenuwpees schreef:

  Het mandje is heel mooi zo zou ik er ook willen maken ,maar spijtig dat ik zo ver woon goede zondag Marie-Claire

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving