fbpx


De kabelsjaal…!Ik ben verliefd…! Op mijn nieuwe gebreide sjaal :) Ik vind hem zo mooi geworden, het garen dat ik gebruikte is de Colortwist van Echtstudio. Het was niet altijd even makkelijk om ermee te breien, omdat het de neiging heeft om wat te splijten. Maar het kleurverloop en het resultaat was de moeite meer dan waard!!

Ik heb nog niet eerder zo mooi en zo subtiel de kleuren zien overlopen. Het is echt prachtig om te zien als je de sjaal in het licht houdt. Ik denk dat de foto’s genoeg zeggen…

Zo en nu met een auto volgeladen naar het haakfeest..! Wish me luck :)

Tot snel,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (40)

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Ik ben ook verliefd. Wat een prachtig verloop van prachtige kleuren! Ik snap je helemaal :-)! Jer

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gaaf he Jer, je kunt je eigen kleuren combi laten maken! Zo tof! X

   Reply

 • Avatar

  Margriet

  |

  Prachtig. Wat een mooi kleurverloop.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is zo mooi Margriet, ik was op slag verliefd!! :)

   Reply

 • Avatar

  Angélique

  |

  Prachtig!Wat zal je daar veel plezier van hebben en heel veel complimenten mee oogsten :-)
  Veel plezier en succes op het haakfeest!

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  O
  M
  G…
  Fantastisch!!! Ik ben ook verliefd….
  Lieve groetjes,
  Sandra

  Reply

 • Avatar

  KatKat Katoen

  |

  Héél mooi! Spijtig dat ik geen kabels kan breien… Maar het kleurverloop is heel inspirerend! Wéér een projectje voor op mijn To Do-list…
  Groetjes, Sigrid

  Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Prachtige sjaal is het geworden, wat een mooie garen ook! `k Ben benieuwd naar de foto`s en hoe je het gevonden hebt..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Verie, het was geweldig, ik heb zo genoten. Op naar de volgende :) kom je ook he? En zo blij met de sjaal idd x

   Reply

 • Avatar

  Liza Veenendaal

  |

  Hij is prachtig! En je blogfeest was fantastisch… BEDANKT!
  X Liza

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Fijn om te horen Liza, ik vond het super dat je er was!!!!

   Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  MOOOOOOIIIIII!!!!!!

  Reply

 • Avatar

  HaakBrei-n

  |

  Lisanne, je shawl is fantastisch ik mocht hem vandaag in het echt zien! Oh en ik voel me echt stom dat ik helemaal geen presentje voor jou had meegenomen, stom stom stom. Ik wil je enorm bedanken voor de fantastische middag deze was tot in de puntjes verzorgd, ohh en die goodiebag, allemaal hebbedingen. X Chantal

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihihi ik moet om je lachen, net alsof het vanzelfsprekend is om presentjes mee te nemen hahaha. Ik ben super blij dat je er was!!! Vond het zo gezellig en ben blij dat de cadeautjes tas in de smaak is gevallen :) X

   Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  De kabelsjaal is super mooi groetjes Marie-Claire

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Simone, dank! Het feestje was super heb echt genoten!! volgende x ben je erbij he!! :) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Derkie Dingemanse

  |

  Mooi! Ik heb ook al diverse dingen gemaakt met dat soort garen. Een omslagdoek en een poncho met het garen van de wolfabriek. En een trui en een vestje met unikat. Het voordeel van het unikatgaren is dat het heel erg uitbreit. Dus een bol van 400gram is ruim voldoende voor een trui met korte mouwen. Het splijten is een minpunt maar dat neem ik maar op de koop toe.

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Prachtig!! En lekker licht. Zo komt de kabel mooi uit.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Lotte Haakt

  |

  Jaaaaa hij is mooi! En in het echt nog veel mooier!! Liefs, Lotte

  Reply

 • Avatar

  Sandra's Blog

  |

  Hij is prachtig. Ook het kleurverloop is super. Ik heb ook 2 bollen liggen, moet er nog iets voor bedenken. Maar dat gaat goed komen, helaas is breien niet helemaal mijn ding, anders was deze zeker op mijn lijstje gekomen.
  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Sailors & Sirens

  |

  Oei, mijn bericht weg… Nog een keer: Wat een waanzinnige mooie sjaal! Buitengewoon prachtig! Nooit bij stilgestaan dat het verloop zo subtiel zou zijn bij dit garen… Leuk ook, de kabel over het middel! Gaaf gedaan!

  Reply

  • Avatar

   Lizette van der Plas

   |

   Wauw, mooi zeg! Is ie niet erg warm voor nu? Dan zou je haast wensen dat het alweer herfst was, haha! ;)

   Reply

Laat een reactie achter