Deze week was niet mijn beste…hij was nogal chaotisch :) Verhuizen met het werk, helaas bleek 1 dag van te voren dat ik de hele verhuizing zelf moest gaan regelen, omdat er werkelijk aan niets gedacht was. Maar ik heb daardoor wel weer leuke nieuwe “verhuizende”mensen ontmoet :) Dit was mijn derde verhuizing in één maand, dus ik hoop dat ik nu even mag blijven zitten hihi, ik ga gewoon mijn kamer heeeeeeeeel gezellig aankleden, misschien helpt het ;)

Daarnaast is D. al de hele week op stap zonder mij :) dus kwam thuis ook alles op mijn bordje. Maar vanaf vandaag is hij weer thuis!! En dit weekend ben ik dus ook van plan om even lekker bij te komen hihi.

Owja en ik haakte het schatje hierboven op de foto verder af, binnenkort meer foto’s.

Laatst scoorde ik gewoon 4 giraffen op de vlooienmarkt :) Wat een geluk he! Er zijn dus al weer een aantal dierenpotten in de maak…

Ook mocht ik wat nieuw Scaapi garen uittesten, het is gemaakt van bamboe en is daardoor super zacht!! Het schattige witte vaasje op de achtergrond kreeg ik tijdens de Let’s meet haakparty van Liza van het blog confettilab.

Deze mooie posters van canvas ga ik ook ophangen in “mijn” nieuwe kantoor :) Ze zijn van More than canvas en zaten in de goodiebag van afgelopen zaterdag. gaaf he!! Iedereen kreeg andere afbeeldingen, ik vind ze echt zo tof! Je kunt ook je eigen foto’s zo laten afdrukken. 

Helaas was het niet echt weer om buiten te zitten, ik heb het wel een x geprobeerd op 5 mei, maar toen stormde ik letterlijk van het terras af. Dus daarna ben ik maar lekker op de bank gaan zitten haken :)

Owja en ik scoorde ook nog een nieuw boek, in dit boek zijn de werkplekken van creatieve bloggers vastgelegd. Het is erg mooi om te zien! 
Geniet van deze vrijdag en daarna nog meer van het weekend :)
Liefs Lisanne

5 reacties op “Deze week..!”

  1. Verie - Vestywo schreef:

    Wat een heerlijke week heb je achter de rug. De giraffen vind ik prachtig, bijna zonde om ze in één kleur te verven, worden vast mooie potjes..;)!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  2. Miriam schreef:

    Brrrr…wat een week ! Nu snel maar naar het weeke d, gezellig met D.weer thuis ?
    Wat een mooi boek is dat he', kreeg m ook vandaag binnen. Weer heel veel inspiratie.!!
    Geniet van je weekend! Ik ga verder haken aan het shawltje voor mijn moeder voor moedersdag??

  3. Miriam schreef:

    Brrrr…wat een week ! Nu snel maar naar het weeke d, gezellig met D.weer thuis ?
    Wat een mooi boek is dat he', kreeg m ook vandaag binnen. Weer heel veel inspiratie.!!
    Geniet van je weekend! Ik ga verder haken aan het shawltje voor mijn moeder voor moedersdag??

  4. Lotte Haakt schreef:

    Dat is niet zo fijn zo'n chaotische week. Kan alleen maar beter worden volgende week :). Wel fijn dat manlief weer thuis is! Dat scheelt en is wel zo gezellig. Ik ga nu ook weer verder met mijn haakwerkje. Ben toevallig ook een rammelaar aan het haken. Het wordt een kraamcadeautje voor een vriendin. Alvast een heel fijn (en relaxed) weekend! Liefs, Lotte

  5. Liza Veenendaal schreef:

    Never an dull moment :) Wat ziet het er allemaal fijn uit wat je maakt!
    X Liza

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving