25 mei 2015

Een nieuw kussen voor Jack..!

Nu ik op naailes zit, vind ik het soms ook leuk om thuis even achter de naaimachine iets uit te proberen. Ik ben er nog niet echt goed in, maar simpele dingen lukken me al aardig. En ik ben inmiddels een kei in het naaien van vilten huisjes haha. 
Het mandje waar Jack (mijn poezenkind) iedere nacht in slaapt was dringend toe aan een update :) Ik verfde het riet een tijd geleden al wit. En nu was het tijd voor een lekker fris kussentje. De stof met de elandjes is één van mijn favorieten van dit moment. De combinatie van kleur en print vind ik echt prefect!! Ik kocht het op het Stoffenspektakel dat laatst in Gouda was. 
Ik naaide voor hem een snel en simpel nieuw hoesje om de oude vulling heen. Het staat lekker fris. Jack is ook weer helemaal happy met zijn frisse en hippe kussen :) (denk ik) En ik nog meer, want het past nu weer perfect bij het interieur…hihi. 
Geniet van tweede Pinksterdag, echt heerlijk zo’n extra dagje thuis DIYen :) Jullie nog plannen?
Liefs Lisanne

21 reacties op “Een nieuw kussen voor Jack..!”

 1. Wat een leuk mandje. Mijn katten doen dat niet. Die slapen op de bank, of de grond, of op mijn bed of nog liever in een kartonnen doos haha. Ik heb niet veel plannen voor vandaag, verder haken aan mijn CAL deken denk ik. haha. Fijne maandag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 2. juffrouw truus schreef:

  Slaapt Jack echt in dat mooie mandje? Onze harige ( en jarige vriendje,vandaag wordt hij drie) slaapt waar hij zelf wil en dat is meestal niet in een mandje. De wasmand met schone kleding is favoriet (zucht)

  Geniet van je vrije dag,

  groeten van Juffrouw Mier

 3. KatKat Katoen schreef:

  Oh, wat zal Jack blij zijn! Verwend katje! Tof gedaan, zo'n kussen wil ik zelf ook wel eigenlijk. groetjes, Sigrid

 4. Stins schreef:

  Zo hee, wat een deftige mand… Superleuk stofje!
  Liefs, Mirjam.

 5. Gerla Lubberink schreef:

  Misschien ook ff achter naaimachine :) Jij ook een fijne dag!

 6. Natas Nest schreef:

  Pretty cushion! Nice fabric.I've got no special plans for today. It's raining, so best time for having a walk in blogland and some crochet ;-). Enjoy your day! Nata xxx

 7. Minimoek schreef:

  Mooi stofje hoor voor Jack zijn bedje, onze katten hebben keus uit diverse mandjes maar liggen altijd ergens anders ;-))

 8. Jeanette Renting schreef:

  Eerst een beetje gehaakt, en daarna was ik naar Flod in Veessen, een leuke winkel aan de IJssel.
  (donderdag op mijn blog)
  Fijne avond, Jeanette.

 9. Verie - Vestywo schreef:

  Mooi, Lisanne!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 10. Daphne schreef:

  Die Jack is een bofkont met zo'n heerlijk nieuw mandje!

 11. Villa Kakelbont schreef:

  Leuk!! Ik heb 5 van deze mandjes en die worden hier goed gebruikt. Waar heb jij de mandjes mee geverfd, misschien dat ik ze ook wel eens wit wil hebben :-)

 12. Gaëtane schreef:

  Staat heel mooi!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving