fbpx


Een nieuw kussen voor Jack..!
Nu ik op naailes zit, vind ik het soms ook leuk om thuis even achter de naaimachine iets uit te proberen. Ik ben er nog niet echt goed in, maar simpele dingen lukken me al aardig. En ik ben inmiddels een kei in het naaien van vilten huisjes haha. 

Het mandje waar Jack (mijn poezenkind) iedere nacht in slaapt was dringend toe aan een update :) Ik verfde het riet een tijd geleden al wit. En nu was het tijd voor een lekker fris kussentje. De stof met de elandjes is één van mijn favorieten van dit moment. De combinatie van kleur en print vind ik echt prefect!! Ik kocht het op het Stoffenspektakel dat laatst in Gouda was. 

Ik naaide voor hem een snel en simpel nieuw hoesje om de oude vulling heen. Het staat lekker fris. Jack is ook weer helemaal happy met zijn frisse en hippe kussen :) (denk ik) En ik nog meer, want het past nu weer perfect bij het interieur…hihi. 

Geniet van tweede Pinksterdag, echt heerlijk zo’n extra dagje thuis DIYen :) Jullie nog plannen?
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (21)

 • Avatar

  casa crea d' emilia

  |

  Wat een leuk mandje. Mijn katten doen dat niet. Die slapen op de bank, of de grond, of op mijn bed of nog liever in een kartonnen doos haha. Ik heb niet veel plannen voor vandaag, verder haken aan mijn CAL deken denk ik. haha. Fijne maandag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   juffrouw truus

   |

   Ga misschien ook aan een CAL beginnen. Welke doe jij? Is het een moeilijke?

   Groeten van Juffrouw Mier (truusdemier.blogspot.nl)

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahaha ja hij vind het een heerlijk mandje, hij doet niets wat hij niet wil, maar ze zijnhier gek op mandjes en bakjes en dozen ahahah :) Veel haakplezier!

   Reply

 • Avatar

  juffrouw truus

  |

  Slaapt Jack echt in dat mooie mandje? Onze harige ( en jarige vriendje,vandaag wordt hij drie) slaapt waar hij zelf wil en dat is meestal niet in een mandje. De wasmand met schone kleding is favoriet (zucht)

  Geniet van je vrije dag,

  groeten van Juffrouw Mier

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja iedere nacht..! Hij vindt het een heel fijn plekje :) hahaha de wasmand haha

   Reply

 • Avatar

  KatKat Katoen

  |

  Oh, wat zal Jack blij zijn! Verwend katje! Tof gedaan, zo'n kussen wil ik zelf ook wel eigenlijk. groetjes, Sigrid

  Reply

 • Avatar

  Stins

  |

  Zo hee, wat een deftige mand… Superleuk stofje!
  Liefs, Mirjam.

  Reply

 • Avatar

  Gerla Lubberink

  |

  Misschien ook ff achter naaimachine :) Jij ook een fijne dag!

  Reply

 • Avatar

  Natas Nest

  |

  Pretty cushion! Nice fabric.I've got no special plans for today. It's raining, so best time for having a walk in blogland and some crochet ;-). Enjoy your day! Nata xxx

  Reply

 • Avatar

  Minimoek

  |

  Mooi stofje hoor voor Jack zijn bedje, onze katten hebben keus uit diverse mandjes maar liggen altijd ergens anders ;-))

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Eerst een beetje gehaakt, en daarna was ik naar Flod in Veessen, een leuke winkel aan de IJssel.
  (donderdag op mijn blog)
  Fijne avond, Jeanette.

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Die Jack is een bofkont met zo'n heerlijk nieuw mandje!

  Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Leuk!! Ik heb 5 van deze mandjes en die worden hier goed gebruikt. Waar heb jij de mandjes mee geverfd, misschien dat ik ze ook wel eens wit wil hebben :-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi, ik heb met Annie Sloan verf geschilderd. Dat is zo'n fijne verf, kun je alles mee doen :) hihi

   Reply

Laat een reactie achter