fbpx


Feest op mijn bureau..! (gehaakte slingers)


Het mag duidelijk zijn, ik ben fan van slingers..! Ze doen gewoon iets met me. Ze maken me vrolijk en fleuren een kamer meteen helemaal op! Ze maken het leven luchtiger en laten je denken over wat je te vieren hebt. Ook al zijn dat kleine (gewone) dingen, zoals dat ik op het moment dat ik dit schrijf, zit te genieten van een bakje yoghurt met verse aardbeien. 

En soms heb je een groter feestje te vieren, zoals gister vierde we de bruiloft van vrienden en wat was het heerlijk gezellig!! De zon was lekker warm en het was een prachtig (tuin)feest! Omdat een woonkamer vol met slingers niet altijd even praktisch is (D. raakt er op één of andere manier altijd in verstrikt ;) bedacht ik iets waardoor ik toch iedere dag feest kan vieren :) zonder dat iemand er last van heeft.

Ik haakte vlaggen naar het patroon van Janneke van Jipbyjan (paste het ietsje aan) en naaide de vlaggen tot een lijn met biaisband. Daarna bevestigde ik de kleine vlaggenlijn aan de houten stokjes. Gewoon heel simpel, met een mooie punaise. 

De combi van katoen, stof en hout is er één waar ik heel blij van word! Het is nu een feestje om achter mijn (gekringloopte) bureau te zitten :) Vieren jullie dit weekend nog een feestje?

Ik ga zo op naar Delft voor de workshop mand haken bij Knottenwol en ik denk dat ik daarna even uitgefeest ben..! Daarom ga ik zondag lekker bijkomen en genieten van een vrije dag :)

Geniet van je zaterdag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  wat een kleuk ideetje zo inderdaad heel feestelijk,helaas met het weer hier niet zo gister was het beter.dus hier ook maar weer eens aan de knutsel wens je veel plezier bij de workshop en alvast een fijne zondag:D

  liefs mingle-mangle

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks, hier ook veel regen, maarja lekker knutsel weer dus :)

   Reply

 • Avatar

  Hip met Haken by Saskia

  |

  Daar ben ik het helemaal mee eens, slingers (vooral gehaakte) maken je zo vrolijk! Ik heb standaard een vrolijke slinger in mijn omakeukentje (moet ooit nog een x verbouwd worden) hangen en dat maakt iedere dag weer een vrolijke dag :-)

  Reply

 • Avatar

  Jacqs Haakblog

  |

  Mooie slinger! Erg leuk gedaan zo tussen 2 houten stokjes.

  Reply

 • Avatar

  Patricia Smit

  |

  Heerlijk! Zo creëer je elke dag je eigen feestje!!

  Reply

 • Avatar

  Simone s haak en naai blog

  |

  Oe!!! Ik hou ook zo van vlaggetjes :) Superleuk idee zo met dat hout!
  Hoop dat je vandaag wat bent uitgerust!
  Groetjes Simone

  Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Hee, wat een gaaf idee! Ik heb onlangs de vlaggetjes al gehaakt, maar wist niet zo goed hoe ik ze moest bevestigen, nu wel! Morgen weer een klusje erbij..;)!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Wij feesten afgelopen weekend ook heel wat af! Bruiloft, verjaardag enz. Ik was blij om vandaag weer eindelijk de haaknaald op te kunnen pakken!

  Reply

Laat een reactie achter