fbpx


Nieuwe ansichtkaarten en meer..!

Ken je dat gevoel…dat je iets hebt besteld en dat je zo nieuwsgierig bent naar hoe het er uit zal zien als het binnenkomt? Het gevoel dat je eigenlijk onder de brievenbus wilt gaan liggen totdat het er is :) Dat is eigenlijk het leukst van het hele kopen hihi…natuurlijk ben ik ook blij als ik het eenmaal in mijn handen heb, maar toch die soort van spanning voordat iets er is, blijft het allerleukst. Je denkt steeds van, oh hoe zal het eruit zien en je maakt je er vaak al een voorstelling bij :)

Oke, volgende onderwerp..waarom heb ik het hierover? Omdat ik dat gevoel pas nog had toen ik op mijn nieuwe ansichtkaarten moest wachten. Dat was ook zo spannend, zijn ze echt zo mooi als ik hoop dat ze zijn? En gelukkig, ik ben echt superblij met resultaat! Ik vind het zo leuk om af en toe een kaartje naar iemand te sturen, ergens bij (bijv. een give-away), of gewoon alleen een kaartje…

Ik wilde graag kaarten met een foto erop die door mij is gemaakt. Die helemaal bij de stijl van draad en praat… past :) Finn de eland kon natuurlijk niet ontbreken en ook de kussens blijven toch wel een favoriet haaksels. Vandaar dat de kaarten zo zijn geworden. Ik kan voorlopig weer kaartjes versturen..!

Owja, nog even iets anders leuks, de 50 sleutelhuisjes die ik laatst maakte staan nu gewoon in de super leuke webshop van Leuke Lintjes..! Hoe cool is dat! Ik vind het zo grappig om ze daar te zien. Dus mocht je nog een meester of juf cadeautje nodig hebben ;) hihi.

Ik wens je een hele fijne donderdag, hopelijk met een zonnetje! 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (13)

 • Avatar

  Yvonne van Drunen

  |

  Super leuk die kaarten. Kan me voorstellen dat je bij de brievenbus wilde gaan liggen, haha

  Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  ohhh wat zijn de kaarten leuk geworden,en de juf kadootjes super

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Dat is een leuk idee! Waar heb je deze kaarten laten drukken/besteld?

  Reply

 • Avatar

  Terray

  |

  Leuk om zulke persoonlijke kaartje te laten maken! Goed gelukt maar die krijg je dus alleen bij je bestelling? ;-) Lieve Groetjes Tertia

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Super zijn ze, de ansichtkaarten. Helemaal in jouw stijl en in jouw kleuren. Ontzettend leuk idee, ga ik onthouden!

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Helemaal leuk de kaarten! Ik leuk om thuis op te hangen.

  Reply

 • Avatar

  Lotte Haakt

  |

  Ze zijn zo leuk geworden je kaarten. Je verhaal van bij de brievenbus zitten is echt heel herkenbaar. Hihi! Wat een eer dat je huisjes in de webshop verkocht worden. Ze zijn ook helemaal geweldig. Fijn weekend alvast. Liefs, Lotte

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Wat een mooi kaarten groetjes Marie-Claire

  Reply

Laat een reactie achter