Hebben jullie ook zo genoten van het Pinksterweekend..? Ik wel, ik heb gewoon de hele zondag zitten lezen in de tuin. Wat een prachtig weer was het he! Het is zo fijn om van de zon te kunnen genieten.
Even een haakhandigheidje met jullie delen:
Ik hou ervan om met stoere en grove wol te werken, Het kan me niet stoer genoeg zijn, een dikke wolle draad vind ik prachtig!! Maar ook de strakke Ribbon XL draad en Hoooked vind ik mooi om mee te werken. 
Nu weet je inmiddels vast dat ik niet zonder markeerders kan, ik gebruik ze altijd en overal. Maar de gewone maat markeerders past niet zo goed om die dikke, stoere draden :) hihi. Ik bleef het wel gewoon proberen, een beetje proppen, maar dat is niet aan te raden. Het is niet goed voor je draad en ook niet voor je humeur. Maar toen ineens, zag ik bij Knottenwol de reuze markeerders van Clover. Yeah die moesten mee naar huis!! Eindelijk een oplossing voor dat gefriemel…
En zoals je hierboven ziet, het gaat nu veel makkelijker! Hierboven zie je een draad van bijna één cm dik. Maar die joekel van een markeerder heeft er helemaal geen moeite mee :) Misschien zitten er wel meer mensen te tobben met die dikke garens en te krappe markeerders ;) dus daarom nu dit blogberichtje. De markeerders zijn helaas niet heel goedkoop, maar zoiets schaf je gelukkig maar één x aan. Ik heb er nu al veel plezier van, want ik ben met een Ribbon XL kussen bezig!
Hebben jullie laatst nog iets handigs gescoord..?
Fijne dinsdag!
Liefs Lisanne

13 reacties op “Reuze markeerders….!!!”

  1. Wat een handig idee, die grote markeerders. Ik werk niet vaak met heel dik garen, maar wil nog een keer een nieuw kleed gaan haken met zpaggetti /ribbon XL garen. Erg handig en bedankt voor de tip!! Heb zelf de laatste tijd verder niets handigs gescoord, alleen nog meer ''kleine'' stekenmarkeerders. Want ze lijken altijd te verdwijnen bij mij haha. Fijne dinsdag.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  2. Margaret schreef:

    Dat is een geweldige oplossing. Niet meer onmogelijk friemelen met de kleine markers. Dank je voor de tip.

    Groetjes, Margaret

  3. Lotte Haakt schreef:

    Goede tip Lisanne!! Ga ik onthouden!

  4. Stins schreef:

    Uhh… ja, ik heb mezelf een Annie Sloan kwast cadeau gedaan :-)! Maar dat telt denk ik niet ….?
    Verft wel echt beter moet ik zeggen ! Liefs, Mirjam.

  5. E Strea Chikitu schreef:

    Mooi blauw ook vooral :-)

  6. Margriet schreef:

    Dat driehoekje wat op de foto te zien is, in blauw met wit, weet jij een patroon voor mij voor een omslagdoek dat daarop lijkt? Of is dat nog te moeilijk voor een beginner?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving