Misschien heb je het al in de winkels zien liggen…maar ik wil het toch even met je delen. Hoooked heeft weer een nieuw garen op de markt gebracht! Het Eco barbante milano uni garen. Het is een garen naar mijn hart :), het is STOER, ROBUUST en een beetje touwachtig.

Ideaal dus om stoere manden, kleden (of kleedjes ;) en tassen mee te haken. Ik ben vooral fan van de Uni kleuren. maar er zijn ook draden met meerdere kleuren (prints) verkrijgbaar. Ik weet zelf nooit zo goed waar ik die voor kan gebruiken, dus mocht iemand nog tips hebben, ben heel nieuwsgierig :)

Ik haakte er tot nu toe alleen een aantal kleinere kleedjes mee voor de Let’s meet haakparty en ondanks dat het een wat stugger garen is, haakt het prima.

Mocht je zin hebben in een nieuw stoer garen, dit is de moeite waard. Ik ga even nadenken over mijn volgende, wat grotere project met dit garen :) Een poef misschien…

Fijne dinsdag,
Liefs Lisanne

7 reacties op “Stoere gehaakte kleedjes..!”

  1. Miriam schreef:

    Wat een mooi garen! Is het mooi om hier een klein vloerkleedje van te haken? Lijkt mij wel gaaf voor in de caravan.. :-)

  2. Minimoek schreef:

    Wat een leuk garen is dat,ik kon het nog niet, idd leuk voor een kleed of een mandje!! Groetjes Linda

  3. Nicole schreef:

    Heel leuk! Is het wel fijn om mee te haken? Of vooral stug? Groetjes Nicole

  4. Margaret schreef:

    Leuk dat Hoooked weer met diverse nieuwe garens komt. Jouw stoere kleedjes zien er aantrekkelijk uit. Dit liijkt me geweldig garen om manden van te haken of om een cozy voor een glazen vaas of fles mee te haken. Wel jammer dat het niet lekker zacht is, maar voor sommig haakwerk is juist stugger fijn. Dan blijft het vast goed in vorm.

    Veel haakplezier met je volgende project, Margaret

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving