Ik maakte laatst een lief kussen voor op mijn nieuwe bed.,! We hebben onze slaapkamer de afgelopen weken flink opgeknapt en de laatste stap was een nieuw bed. Het is gisterochtend dan eindelijk gebracht en we zijn er reuze blij mee!

Nu is het plaatje compleet en kunnen we ervan gaan genieten! Ik zal hier binnenkort wat foto’s van het eindresultaat showen, Maar nu eerst terug naar het kussen :)

Het leek me leuk, omdat we nu een houten bed hebben, om een stoffen kussen te maken voor erop. Een paar maanden terug scoorde ik een oude wollen deken en het was tijd om daar weer eens iets mee te doen.

Het is eigenlijk een heel simpele kussensloop geworden met een tekst gemaakt van stukjes koord. Dat is wel even een klus omdat je het koord met onzichtbare steekjes vast zet op het kussen, maar het is het resultaat toch wel waard. De combi van de zachte groene deken met het gouden woord en het hard groene kader vind ik erg mooi bij elkaar. En dan natuurlijk nog het natuurlijke en stoere detail, de boomstam knopen :) Die blijf ik ook zo mooi vinden!

Nu het kussen eindelijk op het nieuwe bed ligt, is het toch wel een heel gaaf gezicht en ben ik erg tevreden met het resultaat. Ik denk dat ik nog even terug naar bed ga ;) hihi

Fijne donderdag!
Liefs Lisanne

21 reacties op “Tekstkussen van oude deken..!”

 1. Barbaramama schreef:

  Erg mooi kussen geworden!
  Ik ben benieuwd naar de rest van de slaapkamer :)

 2. Sandra's Blog schreef:

  Leuk gedaan zo! Zal vast mooi staan.

 3. KatKat Katoen schreef:

  Wat een goed idee!! Echt een knus en lief kussen. Mooie knoopjes ook! Groetjes, Sigrid

 4. Sandra schreef:

  Echt LIEF(s)!!
  Oe… Naaien met Onzichtbare Steekjes…. Da's niet zo mijn ding… :-))

 5. Minimoek schreef:

  Wat een superleuk idee, hij is hartstikke leuk geworden!!

 6. Myriam W. schreef:

  Dat is heel erg goed gelukt. Je kussen ziet er fantastisch uit!

 7. Mara schreef:

  Wat is die leuk!

 8. zjojes schreef:

  Wat mooi gemaakt!
  Mooie kleur ook, slaap lekker :)

 9. kreamade schreef:

  Super mooi gemaakt! Je hebt ook precies de juiste kleur deken weten te vinden zeg!! gr. Hennie

 10. Henrike de Graaf schreef:

  Mooi gedaan Lisanne!

 11. juffrouw truus schreef:

  Mooi! Heb je het kussen dat ik van een deken maakte gezien op mijn blog?

  Fijn weekend,

  Juffrouw Mier

 12. Gaëtane schreef:

  Heel geslaagd :-)!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving