fbpx


Tekstkussen van oude deken..!

Ik maakte laatst een lief kussen voor op mijn nieuwe bed.,! We hebben onze slaapkamer de afgelopen weken flink opgeknapt en de laatste stap was een nieuw bed. Het is gisterochtend dan eindelijk gebracht en we zijn er reuze blij mee!

Nu is het plaatje compleet en kunnen we ervan gaan genieten! Ik zal hier binnenkort wat foto’s van het eindresultaat showen, Maar nu eerst terug naar het kussen :)

Het leek me leuk, omdat we nu een houten bed hebben, om een stoffen kussen te maken voor erop. Een paar maanden terug scoorde ik een oude wollen deken en het was tijd om daar weer eens iets mee te doen.

Het is eigenlijk een heel simpele kussensloop geworden met een tekst gemaakt van stukjes koord. Dat is wel even een klus omdat je het koord met onzichtbare steekjes vast zet op het kussen, maar het is het resultaat toch wel waard. De combi van de zachte groene deken met het gouden woord en het hard groene kader vind ik erg mooi bij elkaar. En dan natuurlijk nog het natuurlijke en stoere detail, de boomstam knopen :) Die blijf ik ook zo mooi vinden!

Nu het kussen eindelijk op het nieuwe bed ligt, is het toch wel een heel gaaf gezicht en ben ik erg tevreden met het resultaat. Ik denk dat ik nog even terug naar bed ga ;) hihi

Fijne donderdag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (21)

 • Avatar

  Barbaramama

  |

  Erg mooi kussen geworden!
  Ik ben benieuwd naar de rest van de slaapkamer :)

  Reply

 • Avatar

  KatKat Katoen

  |

  Wat een goed idee!! Echt een knus en lief kussen. Mooie knoopjes ook! Groetjes, Sigrid

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Echt LIEF(s)!!
  Oe… Naaien met Onzichtbare Steekjes…. Da's niet zo mijn ding… :-))

  Reply

 • Avatar

  Minimoek

  |

  Wat een superleuk idee, hij is hartstikke leuk geworden!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank!! Het staat idd super leuk!! (al zeg ik het zelf ;) hihi

   Reply

 • Avatar

  Myriam W.

  |

  Dat is heel erg goed gelukt. Je kussen ziet er fantastisch uit!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks!!! Ben er erg blij mee, zal binnenkort de rest showen :)

   Reply

 • Avatar

  Mara

  |

  Wat is die leuk!

  Reply

 • Avatar

  zjojes

  |

  Wat mooi gemaakt!
  Mooie kleur ook, slaap lekker :)

  Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Super mooi gemaakt! Je hebt ook precies de juiste kleur deken weten te vinden zeg!! gr. Hennie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja was er ook meteen weg van! hihi Echt "mijn" kleurtje hihi

   Reply

 • Avatar

  juffrouw truus

  |

  Mooi! Heb je het kussen dat ik van een deken maakte gezien op mijn blog?

  Fijn weekend,

  Juffrouw Mier

  Reply

Laat een reactie achter