fbpx


This week..!

En hup…de week is alweer voorbij! Hij ging als een razende en dat kwam denk ik ook omdat ik gemiddeld weer 4 dingen tegelijk aan het doen was :) Ik spoot wel drie spuitbussen leeg om al mijn verzamelde plastic dieren en potten op te knappen…en ook was er tijd voor wat haaktoeren! 

En ik kreeg de poster binnen die ik bij Via Martine heb laten maken. Hij hangt nu op kantoor en het fleurt de hele boel meteen op. Gaaf he! Het zijn allemaal Instagram foto’s, ik wilde het toch een stukje eigen maken op kantoor :) en dat is zo aardig gelukt denk ik! 

Kees houdt alles wat ik doe nauwlettend in de gaten :) en dan het liefst ook nog van boven. Hij zit dan in het raamkozijn boven de bank, Haha een soort gluurder is het..!

Ook scoorde ik deze hertenkopjes op een brocantemarkt in Delft. Afgelopen zaterdag gaf ik daar een workshop bij Knottenwol en tegelijk was er een brocantemarkt, nou daar maak je me echt gelukkig mee! Kon het niet laten om na afloop nog even een rondje te lopen :) Zijn ze niet droppig! 

En kwam er een grote doos met een lap kurk voor een prikbord dat ik maak. Heb het meteen lichtgroen geverfd :) Zal later showen hoe het is geworden! Hoe was jullie week?

Fijne vrijdag en alvast een heel prettig lang weekend!!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (16)

 • Avatar

  epsiej

  |

  leuk! :) elke zaterdag is die brocante markt er ^^

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Kijk uit voor de spuitbus hertjes!!! :-)))))

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Die poster is ook al zo gaaf!!!
  Leuk om zo al je plaatjes bij elkaar te zien!!

  Reply

 • Avatar

  Lotte Haakt

  |

  Whahaha, de foto van Kees is geweldig! Je poster trouwens ook, kan me voorstellen dat de boel daar lekker van opfleurt. Fijn weekend alvast! Liefs, Lotte

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi ja joh die Kees is zo grappig haha, ben zo blij met de poster! Geniet van je weekend, liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Life with LiFe

  |

  Die foto van Kees is echt te grappig. Ik ben erg benieuwd naar je kurk /prikbord waar je mee bezig bent. Ik heb een saai prikbord hangen en ben op zoek naar een alternatief :)

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Oohhh wat een coole poster!! Daar word je zeker vrolijk van! En van je glurende Kees ook, hihi. Ik morst ff 3x kijken voordat ik doorhad hoe hij nou zo op z'n kop kan zitten kijken, maar ik geloof dat ik het snap.Heb je een soort van vide?
  Ik ben ook benieuwd naar je enorme verzameling diertjes/potten (als je maar liefst 3 bussen hebt leeggespoten)!!
  Fijn weekend en de groetjes maar weer :)

  Reply

 • Avatar

  Patricia Smit

  |

  Wat een GAVE poster zeg! Die verdient een ere plekje op kantoor!! Jij ook fijne pinksterdagen!

  Reply

 • Avatar

  Liza Veenendaal

  |

  Die poster ziet er echt gaaf uit en je prikbord heb ik al voorbij zien komen. Je maakt er echt een fijne werkplek van! X

  Reply

Laat een reactie achter