fbpx


This week..!


Hi, Het is weer vrijdag!! Dat betekent dat het tijd is voor een weekoverzicht, dit was een beetje een rare week voor ons…met een aantal hele leuke dingen! Maar ook een aantal minder leuke dingen. Zo ging de vaatwasser stuk, begon ook de koelkast kuren te vertonen en voelde D. zicht niet lekker (moet weer helemaal goed komen)…maar er waren ook een aantal te gekke dingen!! Zo won ik een prachtige handtas (ga hem later showen)!! en werd ons nieuwe bed bezorgd waardoor de slaapkamer nu naar onze (lees mijn ;) zin is!! Ik begon aan het haakproject dat je hierboven ziet, het is nu zo goed als af. Dus binnenkort meer foto’s!


Ook kreeg ik nog wat nieuwe huisdieren binnen :)

Ik ga tegenwoordig op de fiets naar mijn werk (whoop whoop) maar kreeg s’ochtends hele koude oren. Nu niet meer!! Want ik heb een echte Wood, Wool & Stool beanie :) en natuurlijk bestelde ik ook meteen even een woodsign erbij hahaha…

Kees luierde op eerste Pinksterdag lekker in de tuin..! Wat een luie kat heb ik toch :)

En combineerde ik tijdens naailes twee favoriete hobby’s!! Ben heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken :) Het wordt nu al leuk hihi

Hoe was jullie week?

Fijne vrijdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Hopelijk voelt je maatje zich weer snel helemaal top. Iedere week kent wel zo zijn ups en downs. Fijn om even jouw ups te lezen en te zien. Als een catperson trekt de foto van Kees meteen miijn aandacht. Wat ben je weer met veel verschillende dingen bezig. Ik ben benieuwd wat het allemaal wordt.

  Groetjes, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik hoop het ook, was een pittige week, maar ook met hele leuke dingen!! En Kees vermaakt zicht altijd :) Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Anita Willems

  |

  Ik kom vaak even langs op je blog, maar reageerde nog niet eerder. Wat een aantrekkelijke foto's. De kleurtjes zijn helemaal van deze tijd. Je bent weer een bezig bij. Jammer dat de vaatwasser en de koelkast het laten afweten, niet zo goed voor de portemonnee….
  Gelukkig kun je wel lekker slapen :-)

  groeten,
  Anita Willems
  (Anita's dagboek)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Anita, leuk om te horen!! Ik vermaak me idd wel ;) Nee erg jammer, maar ook dat komt vast weer goed! Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter