De titel van dit bericht zegt het eigenlijk al…ik kocht de laatste maand echt schandalig veel mooie bollen :) hihi Ik kon het gewoon niet laten, ze zijn allemaal zo ongelofelijk mooi!

Ze zitten bij elkaar in een mand en ondanks dat het een rommeltje bij elkaar is, word ik toch heel erg blij van deze bollen chaos :)

Hebben jullie laatst nog nieuw garen gekocht?
Fijne maandag,

Liefs Lisanne

20 reacties op “Wol, wol en nog meer wol..!”

  1. Hi Lisanne, ik ben redelijk nieuw in Blogland en via via op jou blog gekomen. Erg leuk om te zien en veel dingen heel herkenbaar. De hobby en de tijd. (het laatste het ontbreken ervan ;-)
    Vanochtend ook een berichtje geplaatst over heel veel wol. Wat kan je daar blij van worden he?! Als een kind in een snoepjeswinkel, haha

    Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken van die mooie wol.
    Fijne dag,
    Groet,
    Yvonne

  2. Helma-70 schreef:

    Nog geen wol gekocht, maar ben er wel heel erg aan toe :-) Alle projecten zijn af en ben weer toe aan wat nieuws. Maar de keuze maken hè, dat is het moeilijkst. En ik ben iemand die het graag in het echt wil zien en voelen dus een webshop valt dan al af. Ik ga deze week nog op pad.

  3. Sandra schreef:

    Kwijl kwijl…. Vooral die bovenste, daar word ik hebberig van… Maar ik houd me in… Ook al heb ik nog waardebonnen van mijn verjaardag liggen, want-er-moet-eerst-een-boel-af! Discipline Sandra!
    Oh ja… Er zijn drie strengen handgeverfde strengen merino uit Portugal naar mij onderweg… Oeps!
    Aaaargh…. Hoezo verslaafd?
    En dan al die fantastische projecten die nog op mijn wensenlijstje staan. Zucht… :-)))

  4. Mez11 schreef:

    whooo benieuwd wat voor leuks er dit keer van je haak/breinaald glijdt!
    ik heb de laatste tijd ook nogal wat gehamsterd! niet nodig…maar wel leuk! haha
    Tegenwoordig moet je op alle fronten er voor zorgen dat je er op je 'ouwe dag warm bij zit'
    Nou met onze voorraden kunnen we stok(je)oud worden en er ook nog eens lekker warm bij zitten :-P
    heerlijk! Geniet van je wollies & bollies!!
    x

  5. HaakBrei-n schreef:

    Heerlijk al die bollen zo bij elkaar, om er alleen al naar te kijken wordt ik vrolijk. Ik heb twee bollen lang yarn besteld mille colori, deze worden deze week bezorgd en daar komt zeker een foto van op IG, ben helemaal verliefd op het glittertje wat erin zit. X Chantal

  6. Patricia Smit schreef:

    Ben benieuwd hoe je de Natura wol (eerste foto) vindt haken? Ik ben er momenteel een omslagdoek mee aan het haken. Het is prachtige zachte wol maar splijt helaas wel snel.

    • Lisanne Multem schreef:

      De splijt niet echt vind ik, maar ik heb daar meestal ook niet heel veel last van. Dit is de XL variant en is wel een heel andere soort draad. Ik ben er weg van, jammer dat hij nogal kostbaar is :)

  7. Chantal schreef:

    Wouw prachtig garen allemaal. Die van de derde foto is leuk met dat glitterdraadje, wat is dat voor wol? Ben benieuwd wat je er van gaat maken…

  8. Tiny Happy Fox schreef:

    Gek eigenlijk dat je zo verliefd kunt zijn op een bolletje wol ;-)
    Ik heb me enkele dagen geleden ook weer laten verleiden in de Veritas door enkele pastelkleurige bolletjes wol… en moest daarna op zoek naar een extra opbergplaats want mijn manden met bolletjes wollen zitten overvol… oeps :-)
    Liefs, Sarah

  9. echt gaaf zeg… nee helaas al een poos niet meer gekocht dus ben nu maar begonnen met hetgeen ik nog heb op te gaan maken in een sprei corner 2 corner x

  10. Daphne schreef:

    Heerlijk toch! Ik heb ook heerlijk geshopt en gekregen (voor mijn verjaardag en voor Moederdag), vooral veel (voor mij) nieuwe soorten garen die ik graag wilde uitproberen. En nu eens een keer geen roze, maar veel blauw. Ik ben alvast projecten voor de vakantie aan het verzamelen. Ik zie mezelf al helemaal zitten aan het zwembad of voor de tent…. Heerlijk!
    Liefs, Daphne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving