fbpx


DIY prikbord maken..!

Ik wilde mijn werkkamer een beetje opknappen..! Het was er erg kaal en beetje gezelligheid kon dus geen kwaad. Je zit er tenslotte de hele week. Ik wilde wel graag iets wat ik steeds kan veranderen en waar ik ook nog een aantal echte functionele dingen op kwijt kon.

…een prikbord dus..!

Maar de meeste prikborden die je in de winkel ziet, zijn nogal aan de kleine kant of er zit een lijst om. Dus daar kon ik niet slagen, dan maar zelf maken dacht ik, is ook nog eens erg leuk! Dus ik bestelde HIER een grote kurkenplaat van 10 mm dik en verfde hem heel zachtgroen (net als de slaapkamer ;)

Een [paar super leuke punaises van Bijderwets erbij en het prikbord is af. Ik heb zelf erg blij met het resultaat! Het staat meteen zo vrolijk!

Fijne zonnige maandag! 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (12)

 • Avatar

  Stof With Love

  |

  Wat een leuke DIY! Vraagje; waar heb je het konijntje vandaan van je animal jar? Liefs, Anne-Co

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi, het konijntje vond ik bij de kringloop :) groetjes

   Reply

  • Avatar

   Stof With Love

   |

   Jij bofkont ;-). Ik ben ook bezig geweest, maar mooi spuiten is toch lastig. Van het weekend maar eens de laatste laag proberen.

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik kon het nergens in de bouwmarkt kopen maar online vond ik het wel :) dank!

   Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Leuk!! Mooi kleurtje! gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Mooi gemaakt! En inderdaad ideaal dat je het nog eens kan veranderen, ook de kleur van het bord zelf…. Ik heb op mijn werk ooit knalroze prikborden die ik foeilelijk vond lekker lichtblauw gemaakt. Maar daar kwamen hele andere werken op, de kinderknuttels van de kids uit mijn klas, hahaha, dat is toch andere koek!

  Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  wauw het is een kunstwerkje op zich alles past en die punaises erbij maken het plaatje compleet :D

  Reply

 • Avatar

  Julie

  |

  En terug supermooi, en het straalt nog eens een extra leuke sfeer uit!
  Waaw eenhele week op je werkkamer… Ben toch benieuwd naar wat jij doet hoor! Lijkt me heerlijk, maar daar heb ik jammergenoeg niet zoveel tijd voor! Zaten er inderdaad maar meer uren in een dag ^^
  Veel liefs Julie

  Reply

Laat een reactie achter