fbpx


Hertenkoppies..en een winnaar!
Een tijdje terug kocht ik een aantal van deze droppige hertenkoppies op de brocante markt in Delft. Ik was op slag verliefd, maar waar ga ik ze ophangen dacht bij thuiskomst… Ik wilde liever niet weer twee gaten in de muur boren (ik wil nog wel eens veranderen in huis hihi), dus ik moest iets anders verzinnen.

Ik maakte ze vast op twee schijven boomstam :) die ik wit verfde zodat de kopjes extra goed opvallen. Nu kan ik die schijven gewoon op een plank tegen de muur zetten. Het staat echt super schattig he! Ik kan hertjes nou eenmaal nooit weerstaan ;)

Nog even iets heel belangrijks..! De winnaar van de Kumihimo armbanden set is…

WIMKE TOLSMA..! Je hebt het boek en het materiaal gewonnen! Mail me je adres en het komt naar je toe, ik hoop dat jij en je meiden er erg veel plezier van gaan hebben. Het is echt leuk om te doen!

Iedereen super bedankt voor het meedoen! Wat een boel leuke reacties kwamen er binnen, super leuk om te lezen! Volgende week dinsdag heb ik hier weer een hele leuke haak give-away :) Dus hou mijn site goed in de gaten! 

Fijne dinsdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (6)

 • Avatar

  Wimke Tolsma

  |

  Oh yes!!! Wat te gek! ??? hier ben ik superblij mee, dit gaat mee op vakantie. Supertof Lisanne ???

  Ik ga je meteen mijn adres mailen!

  Lfs Wimke

  Reply

Laat een reactie achter