fbpx


It’s weekend..! (weekoverzicht)

Today is my lucky day..! Because it’s Friday!! Yay! :) hihi Wat een week, gelukkig ben ik weer bijna helemaal hersteld van ziek zijn en kan ik weer wat. Niks is zooo saai ;) 

Ik haakte oa. een geluksklaver en ik zal binnenkort het patroontje even uitschrijven. Het is een grappig klein cadeautje voor wanneer je iemand wat geluk wilt wensen :) Binnenkort dus meer over dit klavertje 4.

Nog iets waar ik ook heel erg gelukkig van word..is een hele grote mand vol bollen garen hihi…herkenbaar?

Owja en hier heb ik ook nog een verrassing in zitten…ik maak het wel spannend hè met dit bericht haha!

Iets wat ik wel kan laten zien is mijn nieuwe kussen, met hertjes!!! Daar word je toch helemaal wild van haha. Mijn moeder spotte dit kussen als eerst toen we samen aan het shoppen waren bij Juffrouw Saartje. Toen ze het omhoog hield ben ik er meteen opgesprongen en heb ik het niet meer losgelaten :) Het staat zo leuk bij mijn andere (harige) kussens.

Zo en nu op naar het weekend! Dat we maar veel buiten in de zon mogen haken. Maak er een mooie dag van! Tot morgen,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (6)

 • Avatar

  Gaëtane

  |

  Wat een fijne plaatjes :-). Blij dat je beter bent!

  Reply

 • Avatar

  Gittepetit

  |

  Fijn weekend en veel voorpret met al je verrassingen ;-)

  Reply

 • Avatar

  KatKat Katoen

  |

  Tof gedaan en je hebt een heel gezellige sofa zo te zien!

  Reply

 • Avatar

  Marjolein Heck

  |

  Ik had deze eerder moeten zien! Voor de meester van mijn zoon… die wel heel veel Geluk kan gebruiken.
  Nu heb ik alleen maar kleine gehaakt

  Reply

Laat een reactie achter