Eerder schreef ik al over kleurgebruik en hoe ik steeds toch weer voor dezelfde kleuren kies. Heb je dat gemist klik dan HIER. Ik kan het niet laten om nog een berichtje te maken over dit onderwerp met een aantal gekleurde foto’s.
Soms probeer ik toch even iets nieuws uit :) zoals okergeel…bevalt me ook best goed en de combi met mijn favorieten kleuren kan gelukkig prima. Wel heel voorzichtig hoor hihi want het is natuurlijk maar de vraag hoe het uitpakt.
Want die favoriete kleuren winnen het nou eenmaal altijd. De blauwe accessoires hierboven vond ik op een Franse rommelmarkt. Alleen al door de kleur kan ik ze niet laten liggen :)

Ook in de tuin is er op dit moment ontzettend veel kleurinspiratie te vinden, mijn favoriete groene kleur is daar altijd goed vertegenwoordigt :) en de combinatie met een beetje paars en lekker veel wit en lichtblauw maakt me vrolijk.

Laatst mocht ik nieuwe verf uitzoeken voor de slaapkamer muur, toen zag ik ineens weer dat er ongelofelijk veel tinten groen en blauw zijn! Dat maakte het kiezen niet makkelijker, maar het is wel heel gaaf om al die nuances naast elkaar te zien! 

En dan is er nog goud, waar ik intens gelukkig van word en dan vooral in combinatie met groen en aqua! Niet teveel goud, maar gewoon een leuk accent! 
Ook op Pinterest heb ik een bord vol kleurinspiratie, ik zie daar zulke mooie dingen voorbij komen! Mocht je het leuk vinden om een kijkje te nemen, klik dan HIER.
Met welke kleur haken/breien/DIY’en jullie op dit moment? Ik met zwart! 
Fijne zonnige donderdag, 
Liefs Lisanne

16 reacties op “Kleurinspiratie deel 2..!”

  1. Sandra's Blog schreef:

    Wat een vrolijk blog! Ik ben met 2 projectjes bezig. 1 groen en 1 oranje. Jouw kleuren vind ik ook supermooi, maar passen niet helemaal bij mij. Dat bleek na een kleurenanalyse.

  2. Jouw kleurengevoel is één van de redenen waarom je in mijn blog-leeslijst zit :-)

  3. Margaret schreef:

    Heerlijk stoeien met kleuren. Jij hebt duidelijk jouw voorkeuren die steeds met variaties terugkomen.
    Ik heb ieder seizoen zo mijn voorkeuren. Dan wil ik graag andere kussens en andere dingen aan de muur. De kleuren in de natuur zijn heerlijk inspirererend. Ik ben benieuwd met welke variaties jij verder aan de slag gaat.

    Groetjes en fijne dag, Margaret

  4. Ik vind jouw combinaties altijd heel mooi, ook al zijn het kleurtjes die ik voor mezelf niet gauw kies. Ik ga vaak voor (donker)rood en roze/oranje tinten. Heb net een leuk zonertopje gehaakt in die laatste kleuren, maar zowaar ook eentje in een blauw/groenige tint! En voor mijn dochter, die wel helemaal van het blauwe is, ben ik juist ook met een lichtblauw haakwerk begonnen. Neem eens een kijkje op mijn google+ of facebook. ;)
    Groetjes

  5. luovatytto schreef:

    Tof dat goud! Ik heb net als jou de tik/verslaving voor geverfde dieren op potten. Alleen waar jij ze wit verft, verf ik ze allemaal goud. :)

  6. Stof With Love schreef:

    Mooi overzicht zo! Ik ben nu bezig met lichtblauw ;-). Schreef er vanochtend een berichtje over. Het labeltje op je laatste foto, aan de pot, waar heb je die vandaan? Dat is 'n leukerd! Ik heb naar aanleiding van je tip gelijk labels besteld bij Mez11 ;-) Nogmaals bedankt! Liefs, Anne-Co

  7. Wat een mooie kleuren gebruik je altijd. Ik gebruik allerlei kleuren. voor een deken, blauwtinten en ben met een nieuw kleedje voor mijn moeder bezig in de kleuren: roze, mint, wit, lila en blauw. Fijne donderdag.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  8. Diana daanshobby schreef:

    Ik heb ok de voorkeur voor blauw/groene tinten als ik iets voor mezelf haak en ga dragen dan toch vaak zwart,ben nu bezig met een sjaal van blauw verloop garen

  9. Sandra schreef:

    Ik ben wel héél benieuwd naar jouw zwarte project! :-))(

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving