fbpx


Lichtpot haken 2.0 :)

Goodmorning..! Wat heerlijk dat de zon al schijnt als je uit bed komt he :) Dat is zo’n lekker gevoel! Misschien kunnen we binnenkort echt avonden buiten zitten. Daar verlang ik al best een tijdje naar…
Met dat gevoel, haakte ik nog een lichtpot..! Dus een omhaakte oude pindakaas pot, maar lichtpot klinkt zoveel gezelliger :) De eerste kun je hier zien. Ik hoop dat ze heel snel naast elkaar op de buitentafel kunnen branden! Dan zal ik ook nog een mooie foto maken, van hoe het licht er hopelijk door schijnt.
Ik gebruikte wederom twee kleuren DMC Natura XL, het is zulk mooi dik katoen!! En de kleuren zijn ook zo gaaf. Dit x haakte ik er geen label aan, maar borduurde ik er met kruissteekjes een hart op. Met gouddraad uiteraard hihi, Ik ben net een ekster ;)
Ik ben vandaag lekker een dagje vrij en vanaf nu kun je ook DMC Natura XL bij Echtstudio kopen, dus ik denk dat ik daar eens even lekker ga neuzen en daarna lekker in de tuin zitten en misschien wel nog een derde lichtpot haken!
Geniet van deze zonnige donderdag!!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Gisteren was het al heerlijk lang licht. Nu nog wat warmer en jouw lichtpotten komen buiten goed van pas.
  Dit garen geeft het een stoer uiterlijk. Leuk idee om een label op deze manier te maken.

  Veel plezier bij Echtstudio, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Gaëtane

  |

  Mooi! Ik verlang ook al naar die avonden <3

  Reply

 • Avatar

  Stins

  |

  Ooh, misschien kun je ze vanavond wel aandoen buiten…. Wat zal dat gezellig staan!
  En zo zijn ze natuurlijk ook al mooi :-), xxx, Mirjam.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja he, denk ik ook. Het was een heerlijke dag, maar hier nu buiten veels te fris met die wind. Misschien morgenavond :) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Potje Licht! Nóg beter dan Potje Pitamientje :-))

  Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Ik ga zeker ook een lichtpot maken en helemaal met die gouden kruissteekjes, zo leuk!!!!
  Over zomerse avond gesproken……ik was gisteren in Katwijk voor de workshop strandtasje haken van Claire. Dit was zo idyllisch, om in een strandtent bij ondergaande zon met 20 dames te haken. Wat hebben we geboft met zulk mooi weer!!

  Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Leuk met het gouden hart! gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Oh heerlijk, die zomerse dagen!!
  En ook weer een mooie lichtpot gemaakt!

  Reply

 • Avatar

  Lieke

  |

  Wat een super leuk idee! Mooie kleurcombinatie en geeft vast prachtig licht!

  Reply

Laat een reactie achter