fbpx


Mei..!
Mei…is de maand die begon met het super gezellige haakfeest dat ik organiseerde bij Echtstudio..! Wat heb ik daarvan genoten!! En al met al, heb ik ook nog lekker veel kunnen haken (zie ik nu in dit overzicht :)

Voor mijn gevoel heb ik vooral heel veel andere dingen gedaan, zoals (heel veel) dieren potten gemaakt en nog veel meer vilten huisjes hihi (ontelbaar veel). ook was ik druk met het maken van posters en de aankleding van mijn nieuwe werkruimte. En laat ik de slaapkamer niet vergeten. Afgelopen weekend is de nieuwe lamp opgehangen (je ziet al een kleine sneak peak in de eerste foto), nu is het echt helemaal af. Zal jullie spoedig meer foto’s laten zien. Het is echt zo mooi geworden :)

Al met al…een maand om niet te vergeten! Het enige dat ik aan juni wil vragen, is wat meer zon! Daar zijn we inmiddels wel aan toe toch?

Hoe was jullie mei? Fijne nieuwe week!

Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  Heidi Hammers

  |

  Hoi Lisanne,
  Wat een fijne maand was mei voor jou! Ik vind al je projectjes leuk om te zien, maar het meest geweldig blijft toch de sjaal die je gebreid hebt. Daar ben ik nog steeds verliefd op! Mag ik het idee van je 'pikken'?
  Ik heb ook best ceel dingen gemaakt in mei, al ben ik niet zo productief als jij hoor!
  Voor juni hoop ik ook op wat meer zon, wij gaan volgende week voor de rest van de maand kamperen, dus dan is een zonnetje extra fijn.
  Ik wens jou in ieder geval een heel fijne juni-maand toe!
  Groetjes, Heidi

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Tuurlijk, ga je gang hoor! Het is zo'n fijne sjaal geworden!! :) Alvast heel veel kampeerplezier! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Lotte Pothé

  |

  Heel leuke projectjes staan er weer tussen die je hebt afgewerkt. Ook heel mooi hoe alles een geheel vormt door de kleurkeuze.! En inderdaad, een beetje zon is meer dan welkom.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, daar word ik ook iedere x zo blij van! Al die vertrouwde kleurtjes :) Op naar vele zonne-uren hoop ik! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Kirsten

  |

  Prachtig dat ombre/verloop! En waar vind je alle tijd toch om zoveel te doen ;) Ik heb vandaag voor het eerst sinds 4 weken weer eens een haaknaald aangeraakt… (overigens met een zeer goed gevoel, haha!)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Heerlijk hoor!! Het lukt me soms ook niet, maar ik probeer wel zo vaak mogelijk bezig te zijn hihi Al moet ik 3 dingen tegelijk doen haha

   Reply

 • Avatar

  Ankie vd Polder

  |

  Nou, nou, je vertelde het vanochtend al maar je hebt inderdaad veel werk verzet met al die foto's. Het ziet er wel heel gaaf uit zo hoor. Groetjes, Ankie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi, ja vooral op Pinterest Anki, zo veel borden gemaakt. Was hard nodig! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  wat een mooie mei maand! gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Mag ik vragen of u de wolk gehaakt heeft? En heeft u ergens daar een patroontje van…? Vind ze zo lief en schattig….

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik heb geen patroon gebruikt maar ze gewoon uit mijn hoofd gemaakt. Maar ik denk dat je via google wel een patroontje moet kunnen vinden :) Veel haakplezier alvast!

   Reply

Laat een reactie achter