Mei…is de maand die begon met het super gezellige haakfeest dat ik organiseerde bij Echtstudio..! Wat heb ik daarvan genoten!! En al met al, heb ik ook nog lekker veel kunnen haken (zie ik nu in dit overzicht :)
Voor mijn gevoel heb ik vooral heel veel andere dingen gedaan, zoals (heel veel) dieren potten gemaakt en nog veel meer vilten huisjes hihi (ontelbaar veel). ook was ik druk met het maken van posters en de aankleding van mijn nieuwe werkruimte. En laat ik de slaapkamer niet vergeten. Afgelopen weekend is de nieuwe lamp opgehangen (je ziet al een kleine sneak peak in de eerste foto), nu is het echt helemaal af. Zal jullie spoedig meer foto’s laten zien. Het is echt zo mooi geworden :)
Al met al…een maand om niet te vergeten! Het enige dat ik aan juni wil vragen, is wat meer zon! Daar zijn we inmiddels wel aan toe toch?
Hoe was jullie mei? Fijne nieuwe week!
Liefs Lisanne

11 reacties op “Mei..!”

  1. Heidi Hammers schreef:

    Hoi Lisanne,
    Wat een fijne maand was mei voor jou! Ik vind al je projectjes leuk om te zien, maar het meest geweldig blijft toch de sjaal die je gebreid hebt. Daar ben ik nog steeds verliefd op! Mag ik het idee van je 'pikken'?
    Ik heb ook best ceel dingen gemaakt in mei, al ben ik niet zo productief als jij hoor!
    Voor juni hoop ik ook op wat meer zon, wij gaan volgende week voor de rest van de maand kamperen, dus dan is een zonnetje extra fijn.
    Ik wens jou in ieder geval een heel fijne juni-maand toe!
    Groetjes, Heidi

  2. Lotte Pothé schreef:

    Heel leuke projectjes staan er weer tussen die je hebt afgewerkt. Ook heel mooi hoe alles een geheel vormt door de kleurkeuze.! En inderdaad, een beetje zon is meer dan welkom.

  3. Kirsten schreef:

    Prachtig dat ombre/verloop! En waar vind je alle tijd toch om zoveel te doen ;) Ik heb vandaag voor het eerst sinds 4 weken weer eens een haaknaald aangeraakt… (overigens met een zeer goed gevoel, haha!)

  4. Ankie vd Polder schreef:

    Nou, nou, je vertelde het vanochtend al maar je hebt inderdaad veel werk verzet met al die foto's. Het ziet er wel heel gaaf uit zo hoor. Groetjes, Ankie

  5. kreamade schreef:

    wat een mooie mei maand! gr. Hennie

  6. Lianne schreef:

    Mag ik vragen of u de wolk gehaakt heeft? En heeft u ergens daar een patroontje van…? Vind ze zo lief en schattig….

    • Lisanne Multem schreef:

      Ik heb geen patroon gebruikt maar ze gewoon uit mijn hoofd gemaakt. Maar ik denk dat je via google wel een patroontje moet kunnen vinden :) Veel haakplezier alvast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving