fbpx


Oh deer..! you’re so cute!

Ik heb een ding voor hertjes..! Dat wisten jullie inmiddels al wel, en ook nu haakte ik er weer één. Een schatje al zeg ik het zelf. Wel weer een hele andere uitvoering dan de eerdere hertjes die ik maakte :) Dan blijft het leuk, als ik iedere x hetzelfde moet haken, vind ik het minder leuk worden. Ik bedenk liever steeds iets nieuws om te proberen, ook al mislukt dat af en toe.

Ik vond een houten ring in de kast (soortgelijke mooie houten ringen kun je HIER aanschaffen) en dacht dat is leuk voor een baby’tje. Dat kunnen ze al snel vastpakken dus ik haak er iets aan vast. Ja, en dat moest natuurlijk een hertje worden :)

Het is een schatje geworden he..? Ik ben blij met het resultaat, een rammelaar in het kopje en het is een nog leuker baby cadeautje, Ik gaf hem een blauw strikje als accent in mijn favoriete kleur. Dat maakt het geheel net wat frisser! 

Wat was het gister warm he, vandaag wordt het als het goed is wat aangenamer weer. Geniet er lekkker van..! Ik ga verder haken aan mijn tas en maak ook nog een schaapje voor een collega. Hoop dat ik lekker in de tuin kan haken! Fijne zaterdag,

Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (18)

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  't Is inderdaad een schatje! Ik had deze week al wat herten voorbij zien komen, omdat m'n nichtje een spreekbeurt had over herten ;-) Zo leuk, ze had een 10!
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  casa crea d' emilia

  |

  Wat een schatje zeg. Echt heel leuk geworden.
  Fijne zaterdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Echt een lieverdje. Met het geluidje maak je daar een babytje heel blij mee.

  Veel haakplezier, Margaret

  Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Lief!! Dat in-de-tuin-haken komt wel goed vandaag. gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  Bij mijn Lyfkes

  |

  Tis weer een scheetje!! Hier ook lekker haken in de tuin! fijn weekend!!

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Ach, wat een schatje! Jouw hertjes vervelen nooit!

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Ahh wat een leukerd!! Ik heb net gisteren een pakketje kraamkadootjes afgeleverd bij mijn zusje, mijn neefje is afgelopen week geboren. Mijn zusje vond mijn kadootje erg leuk, maar deze zou ze ook geweldig vinden! Misschien moet ik ook nog zoiets proberen, hihi. :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat lief van je…zelfgemaakte cadeautjes zijn zo leuk!! :)

   Reply

 • Avatar

  Natas Nest

  |

  What a funny fellow! Really cute, great job :-). Happy Sunday! Nata xxx

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Hij is zeker leuk geworden! Leuk ook aan zo'n ring.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja tof he die ringen, je kunt er van alles mee doen :)

   Reply

Laat een reactie achter