fbpx


Reuzen tapestry kussen..! (Hoooked)
Ik haakte een joekel van een kusssen 80×80 cm om precies te zijn :) Ik was al een lange tijd heel nieuwsgierig naar Ribbon XL van Hoooked en wilde er heel graag mee inhaken. Toen ik bij Echtstudio de laatste nieuwe pasteltinten zag, was ik meteen verliefd!

Dat leek me zo stoer met dat grove materiaal. In tegenstelling tot Zpagetti is dit garen wel helemaal gaaf en overal even breed, ook kom je hier geen knopen tegen halverwege de bol. Ik vind het daarnaast een stuk makkelijker haken, want het is veel minder zwaar! Ik haakte het hele kussen op haaknaald 8 mm.

Uiteraard gebruikte ik voor dit grote project ook weer mijn favoriete kleuren :) en maakte ik twee verschillende kanten. De ene kant heb ik beige gemaakt met mintgroene ingehaakte stippen. En de andere kant maakte ik met lichtblauwe, mintgroene en witte driehoeken. 

Ik vind hem zelf echt te gek geworden en ook Kees is er mega blij mee. Hij ligt hele dagen op het kussen voor de pui, hij kan zo alles in de gaten houden maar wordt er niet moe van ;) 

Ik heb nog wat restjes over…eens even denken wat ik daar van zal haken! Jullie nog ideeën? 
Fijne zaterdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (27)

 • Avatar

  Gaëtane

  |

  Super super super super super super moooooooooi!!!!!

  Reply

 • Avatar

  Sandra's Blog

  |

  Hij is erg mooi geworden. Snap best dat Kees er graag op ligt!! Erg leuk zo'n groot kussen.
  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Deze is echt ontzettend gaaf geworden! Ook goed om jou ervaring met dit garen te lezen. Aanrader voor woonaccessoires dus, zonder spontaan rsi te krijgen :-))

  Reply

  • Avatar

   Sandra

   |

   Jouw, niet jou :-0
   Stoere, gevlochten of geknoopte armbanden? :-))

   Reply

 • Avatar

  Haafner

  |

  Echt waanzinnig mooi! Kleuren, patroon en uitvoering zijn super. En Kees is een topmodel… ;-)
  Fijn weekeinde!

  Reply

 • Avatar

  Tiny Happy Fox

  |

  Dat lijkt me wel een lastig werkje, tapstry haken met zo'n dikke draad. Maar het resultaat is fantastisch mooi!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik vond het niet moeilijker dan andere garens, misschien zelfs iets makkelijker omdat je niet zo hoeft te priegelen :)

   Reply

 • Avatar

  Nicole du Prie

  |

  Mooi kussen! Kees mag hem tot het zijne rekenen? Het staat hem wel erg goed :)

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Inhaken blijft leuk. Jouw kussen is supermooi. Het garen is echt fijn om mee te werken als je het vergelijkt met het t-shirt-garen van Hoooked. Deze kleuren had ik van dit garen nog niet gezien. Echt mooi. Van de restjes kun je leuke, stoere armbanden maken.

  Fijn weekend, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Marieke Liefting

  |

  Erg mooi kussen! Heb je hier ook al een patroon van dat ik kanmag gebruiken? Ik wil graag dit super kussen maken.
  Fijn weekend.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Marieke, ik heb geen patroon gemaakt/gebruikt dus daarvan ik je niet aan helpen. De uitleg een patroon van een soortgelijk kussen staat in het boek van Jorine Tieleman. Haak in. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Liz

  |

  Heel mooi!!

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Heel erg mooi! Een echte eyecatcher, zo'n hip en groot kussen!

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Prachtig! Ik zag de foto's op Pinterest en heb ze gelijk gerepind!

  Reply

Laat een reactie achter