fbpx


This week..!

It’s Friday..!! YEAH! Ik had de afgelopen week echt helemaal volgepropt met leuke dingen :) en natuurlijk werkte ik ook gewoon de hele week, maar hier schrijf ik natuurlijk alleen over de haak highlights hihi. Heel veel haakuren bleven er niet over, maar de uren die ik had, besteedde ik aan het project hierboven op de foto. Inmiddels is het helemaal af en zal ik het snel aan jullie laten zien.

Ook nam ik eindelijk eens tijd voor Pinterest en dat was hard nodig, ik gooide namelijk alles door elkaar op 1 bord en dat was zo niet overzichtelijk :) Nu heb ik allemaal verschillende borden en zijn ze netjes ingedeeld per thema. Ik ben blij dat ik er even (een dag :) voor ben gaan zitten want op deze manier is Pinterest natuurlijk veel leuker. Neem eens een kijkje als je nieuwsgierig bent. 

En toen was er woensdagavond nog een heerlijk tuin-haakfeest bij Marianne van Marrose-ccc in Amsterdam. Het was met een heel gezellig clubje haaksters bij elkaar, als verrassing voor Heike van Made with loops die helemaal uit Engeland over was. Wat hebben we gelachen! Veels te veel gekletst natuurlijk en bijna niet gehaakt :) Dankjewel Marianne voor de super gezellige avond!

Verder was ik nog druk met een juffencadeautje…

Terwijl Keesje gewoon languit ligt te slapen en me af en toe aankijkt of ik geen herrie wil maken :)

Owja en ik begon op naailes aan een nieuw project. Het staat in mijn nieuwe naai-ideeën boek van La Maison Victor. De volgende les is meteen de laatste les van dit seizoen en ik hoop dus dat ik het nog op tijd af krijg :)

Hoe was jullie week? Geniet van de zon/warmte vandaag! 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  Ankie vd Polder

  |

  Die foto met dat blauwe stukje met die noppen is gaaf…ben nu wel heel nieuwsgierig naar het geheel. Groetjes en fijn weekend, Ankie

  Reply

 • Avatar

  Stins

  |

  Wat ziet dat er lekker aaibaar uit die eerste foto! En Keesje ook natuurlijk… ;-)
  Heel fijn weekend, liefs van Mirjam.

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Heerlijk, zoals een poes helemaal ontspannen de uurtjes weg kan slapen. Echt een slapende schoonheid.
  Goed dat je niet het voorbeeld van de peos volgt, maar lekker actief leuke dingen doet. Én ons lekker mee laat genieten.

  Groetjes, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Nou zou het soms best een weekje kunnen gebruiken Hihi ;)

   Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Lekker druk weekje! Hier is het ook druk op dit moment!
  Ik hoop snel weer een berichtje te posten…..

  Reply

 • Avatar

  Daniëlle Kok

  |

  Hayhay!
  Leuk om jouw afgelopen week zo terug te lezen!
  Fijne nieuwe week :-)
  Liefs Danielle

  Reply

Laat een reactie achter