fbpx


De mega handige buiten haakbag..! (give-away en winnaar)

De titel van dit bericht zorgt vast voor enige verwarring :) Ondanks dat je het in eerste instantie niet verwacht, is dit leuke ding mega handig voor haaksterren. 

De afgelopen weken heb ik veel buiten zitten haken..! Met een lekker zonnetje erbij is dat zo relaxt. Het is echt genieten zo op onze tuinbank maar ik wil wel altijd tegelijk bezig zijn met een paar bollen garen :) Ik kan nou eenmaal niet stilzitten. 

Met een paar kussens op de bank gaat het prima en kan ik ook in de zomer lekker verder met mijn projecten. Maar er is wel 1 dingetje dat niet zo handig is. Ik gooi mijn bollen altijd op de grond want dat wikkelen ze lekker makkelijk af, er is niets zo hinderlijk als dat je steeds moet trekken aan je draad. Maar wanneer ik dat buiten op het vlonder doe, worden ze er niet schoner op. 

Ook komt er wel eens een spinnetje mee met de draad of zit de bol om de olijfboom gewikkeld :) Ok, allemaal luxe problemen natuurlijk, waar je je vooral niet te druk over moet maken. Maar ik heb er nu iets handigs op gevonden… 

De waterbag van Velda is mega handig om buiten met haken te gebruiken :) Je gooit je bollen in de zak en haalt de draadjes door de oogjes. De draadjes gaan hierdoor niet meer in de knoop en ook blijven ze lekker fris. Vooral met tapestry haken is het een uitkomst, want die draadjes blijven normaal in de knoop gaan. 

Ze zijn lekker kleurrijk! Ik heb er uiteraard één in mijn favoriete kleur en het staat erg gezellig in de tuin :) Ze zijn heel stevig en je kan er daardoor veel mee doen. 

Natuurlijk kan je er ook gewoon een mooie plant in doen, dat is iets voor de hand liggend, maar wel erg mooi!! hihi 

En verrassing: Ik mag van Velda zo’n super leuke Waterbag t.w.v. 14,95€ weggeven!! Dus mocht je ook graag buiten willen haken zonder spinnennesten in je bol wol, laat dan een reactie achter bij dit bericht en wie weet heb je volgende week zo’n vrolijke blauwe Waterbag in je brievenbus! SPANNEND, Uiteraard mag je er ook gewoon een mooie bos bloemen of (water)plant in doen. En misschien heb je nog wel een heel ander leuk idee, laat het me dan vooral weten in je reactie!

Oh en wil je deze schattige Waterbag liever in een ander kleurtje in je tuin, klik dan HIER om naar de andere kleurtjes en de verkooppunten te kijken.

En dan nog als allerlaatste: De winnares van het boekje Sprookjesfiguren haken is HENRIKE PLANTINGA!! Henrike mail me je adres en het boekje komt naar je toe :) 

Fijne dinsdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (63)

 • Avatar

  Ellen S

  |

  Ja! Ik zou dit graag willen winnen

  Reply

 • Avatar

  Sophie

  |

  Wat een leuke zak! Ik wilde graag wat leuke planten naast de voordeur, maar wist niet zo goed wat. We hebben een Frans balkon schuin erboven, dus dit is de oplossing: Door het op te hangen heb je de planten op ooghoogte! Meestal zijn die hangplantenbakken wat ouderwets, maar dit is echt een hippe, moderne manier, die niet gaat lekken. Lijkt me erg mooi in het donkergrijs/zwart.

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Deze tas zou ik ook graag winnen. Aangezien ik ook heel graag in de tuin haak. En overal een mandje achter me aansleep, waar de bolletjes echt niet in blijven liggen, lijkt me dit De oplossing.

  Reply

 • Avatar

  Ingrid K.

  |

  Hey Lisanne, ik doe graag mee. Zo iets leuk heb ik nog nooit gezien!! Ik haak zo graag, ook buiten.
  Fijne dag nog,
  Ingrid xx
  Myfunkycrochet.blogspot.be

  Reply

 • Avatar

  Sjuulsss

  |

  Ha Lisanne, dit lijkt inderdaad de perfecte oplossing en ook nog in mijn favouriete kleur. Ik doe graag mee! Groetjes, Barbara

  Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Wat een geweldig idee! Ook al van Velda, want het is een prachtig ontwerp en zij hebben al diverse leuke toepassingen bedacht. En dan kom jij nog eens met dé oplossing voor haken buiten met meerdere kleuren garens! Dit is nu echt een "must-have"! Dus… ik doe heel graag mee! Een paarse graag :-) Hoewel, ik vind alle kleuren eigenlijk wel mooi.
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

 • Avatar

  SoFie

  |

  Dat is pas handig, zo'n tas, geen geharrewar van draadjes meer, die vuil geworden zijn!
  Ik doe dus graag mee, Lisanne!
  groetjes Sofie

  Reply

 • Avatar

  Jolan.

  |

  Ik ga zou hem ook graag willen winnen. Naast dat het hier thuis makkelijk is voor op balkon, is het ook makkelijk om hem (mét het werkje waar je mee bezig bent) mee te nemen voor onderweg. Dus altijd je haakwerk netjes en overzichtelijk bij je!

  Reply

 • Avatar

  moois van me

  |

  oh ja !!! Zou zo tof staan in mijn vijgenboom !

  Reply

 • Avatar

  Inge Roosen

  |

  Ziezo, ik ben weer bijgelezen en dan is het laatste bericht een give away. Zou ik, zou ik niet? Heb altijd een beetje gène om mee te doen maar ach, ik ga toch een kans wagen. Vind het gewoon een te tof item om niet mee te doen. Voor binnen zou het ook goed dienst kunnen doen, want mijn vloer is nu ook niet altijd "spic en span" zodat de bollekes dan ook lichtelijk vuil worden. (oh jee, nu niet denken dat ik een smeerpoets ben eh) En er dan nog bloemen of (water)planten in kunnen doen. Van een multifunctioneel iets gesproken… En dan ben ik nog vergeten dat het in mijn lievelingskleur is!

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Het probleem met de bolletjes die vies worden is zo herkenbaar.
  Wat heb jij er een handige oplossing voor gevonden. Deze bag ziet er tof uit. Prachttige kleur en echt leuk om in de tuin op te hangen.
  Als ik met amigurumi bezig ben heb ik altijd allemaal kleine onderdeeltjes, die ik graag schoon wil houden en uit de buurt van mijn poezen. Handig om die ook in deze bag op te bergen.
  Henrike, gefeliciteerd met het leuke boek.

  Fijne dag, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Terray

  |

  Wat een super slimme oplossing!!! Ik zit namelijk ook altijd te hannessen met mijn garen. Ideaal voor op de camping. Geen gedoe meer met wegrollende bollen zodat haken een stuk aangenamer gaat. Bedankt voor de tip! Lieve groetjes Tertia

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Hoi Lisanne hij is gaaafff :) ik doe graag mee. Lieve groet Esther

  Reply

 • Avatar

  Karlijn Muller

  |

  Superleuk voor draaikonten zoals jij en ik ;) En zeker vandaag op mijn verjaardag!

  Reply

 • Avatar

  Caroline Dikmans-Seignette

  |

  Wauw! Dit is DE uitkomst!! Buiten stilzitten lukt mij ook niet waardoor dezelfde irritatie punten omhoog kwamen die jij nu beschrijft.(besef me al schrijvend dat dit natuurlijk enorme luxe problemen zijn maar toch.;)) Daarbij zouhij zeker niet misstaan in onze tuin.:) Hier hang ik graag mijn bolletjes wol in! X

  Reply

 • Avatar

  Janine Van Emden

  |

  Oh dat ziu wel heel handig zijn voor het buiten haken.
  Ik heb niet alleen last van rommeltjes in mijn garen.
  Ons bullen-kind vind het ook geweldig om met die gekleurde bolletjes aan de haal te gaan…

  Reply

 • Avatar

  Rode Dahlia

  |

  Wat een geweldig idee, de oplossing voor de garen bolletjes. En dat vlak voor de vakantie, schitterend.
  Ik zou de zak graag meenemen op vakantie en blauw is ook heel moi.
  groetjes,
  Marijke

  Reply

 • Avatar

  Sophie C

  |

  Wat n goed idee zeg! Het probleem is ook zooo herkenbaar. Bovendien heb ik nog twee katten en n tweeling van net twee dus dan zou zo n mand ideaal zijn voor mijn haakwerk. Ik ga in ieder geval duimen :-).

  Reply

 • Avatar

  casa crea d' emilia

  |

  Wat een handig idee Lisanne. Mijn ouders hebben net 2 hangstoelen gekocht (weet je wel, van die halve eieren) en daar kun je heerlijk in zitten haken, maar inderdaad de bolletjes garen kan ik nergens kwijt. Daarom zou ik inderdaad heel graag zo'n haakbag willen winnen. De kleur vind ik in ieder geval hartstikke mooi ;-). Ik ga duimen.

  Lieve groetjes en een fijne dinsdag,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Jessica Visser

  |

  Wauw, wat handig!! En zo herkenbaar die bolletjes wol op de grond met zand, takjes, sponnetjes, katten etc. Zo'n handige bag lijkt me dan een uitkomst! En op de vakantie water halen, de bloemetjes buiten zetten en nog veel meer! Kortom ik ga heel hard duimen!!

  Reply

 • Avatar

  Sigrid Swinnen

  |

  Dat wordt twijfelen waarvoor ik hem ga gebruiken als ik de bag win… Want ik ben dol op mijn tuin, en zou er graag een plant in doen, maar ik ben ook dol op buiten haken en dan is dit de ideale oplossing…
  Ik waag m'n kans sowieso…
  ps: vandaag niet buiten haken, het regent :-(

  Reply

 • Avatar

  Marga

  |

  Eea werkte volgend mij even niet dus ik probeer het nog maar een keer.
  Bij rollen de bollen door de tuin, over de camping en door de binnentent. Dit lijkt je een super oplossing en een mooie ook nog eens. Ik ding dus graag mee.
  Groetjes en veel haakplezier.
  Marga madegeus@kpnmail.nl

  Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  Wat een super oplossing. Heb al menig grassprietje en blaadje uit mijn wol kunnen vissen, ook de hond vind de bollen op de grond een hele happening ?

  Reply

 • Avatar

  Hilde

  |

  Ja een perfect cadeau voor mijn kraamtijd, die zit er weer bijna aan te komen

  Reply

 • Avatar

  Paulien

  |

  Ik maak graag een kans op deze leuke bag!

  Reply

 • Avatar

  Katoke

  |

  Net wat ik nodig heb!

  Reply

 • Avatar

  Marlize Van Kats

  |

  Wat een geweldig idee! Ik heb meestal last van droge blaadjes. Dus doe mij er maar 1 ;)

  Reply

 • Avatar

  Marjolein

  |

  Ik doe ook een poging voor het winnen van dit leuke ding!
  Kan alleen nog niet kiezen of ik er een plantje in doe of toch maar mijn bolletjes garen, dat laatste is wel heel verleidelijk ;-) ;-)

  Groetjes!

  Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Wat een handig idee, ik gooi mijn bolletjes meestal in de slakom, hihi..maar dit staat veel gezelliger! Ik doe graag mee met je leuke give-away en ga voor de kleur grijs! ;)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  QXS009

  |

  Wat een goed idee! En natuurlijk ook binnen bruikbaar. Heel handig voor mijn mochila haakwerk.

  Reply

 • Avatar

  Priscilla

  |

  Ik doe graag mee! Super leuke winactie!

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Hoi Lisanne; ik herkende het probleem direct; bolletjes die buiten vies worden.
  Prima oplossing dus deze zak en ook nog in een kleur die ik in de tuin heb.
  Doe dus graag mee met je winactie !

  Reply

 • Avatar

  Ingrid ten Hove

  |

  Haaktas of plantentas, plantentas of haaktas, haaktas of plantentas….. Ik kan niet kiezen aaarrrrrgggghhhh…..
  Maar te leuk om niet mee te doen met je win-aktie!

  Reply

 • Avatar

  Marga

  |

  Eea werkte volgend mij even niet dus ik probeer het nog maar een keer.
  Bij rollen de bollen door de tuin, over de camping en door de binnentent. Dit lijkt je een super oplossing en een mooie ook nog eens. Ik ding dus graag mee.
  Groetjes en veel haakplezier.
  Marga madegeus@kpnmail.nl

  Reply

 • Avatar

  Meisje Theelepel

  |

  Super handig, die wil ik wel winnen! Geen extra natuurproduct meer in je bolletje garen, ideaal!

  Reply

 • Avatar

  Hägar

  |

  Ow wat geweldig! Handig voor als je niet zo´n groot balkon hebt en graag een vijvertje zou willen hebben. Maar voor haakbollen is het natuurlijk ook erg handig. Groet, Anna Bee

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Hallo,
  In het tuincentrum heb ik er al bij staan kijken. Ze hebben zo'n leuke, bolle vorm. Jouw idee had ik er nog niet bij gekregen. Geweldig. Ik doe graag mee met de give away!
  Groetjes,
  Clara Kagchelland

  Reply

 • Avatar

  By Asma®a

  |

  Oooo ik ding graag mee met zo'n leuke give-away! Hoe bedenk je het! Super!

  Reply

 • Avatar

  Lianne Beuker

  |

  Wat een leuke give-away! Die zou ik best willen winnen voor mijn nieuwe huisje!

  Reply

 • Avatar

  larissa S.

  |

  WoW super! Ik haak veel buiten, dus doe zeker mee!

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Cooool! Daar zou ik graag mijn wolletjes in doen! En als je er dan water bij doet, krijg je dan een Wolboom? :-)))
  Met andere woorden; ik doe heel graag mee!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  Reply

 • Avatar

  Helemaalhoedje

  |

  Wauw, dat wil ik ook wel… Als t niet voor bolletjes is dan wel voor n plantje
  Keep my fingers crossed….

  Reply

 • Avatar

  hobbydingen

  |

  Wow lijkt me super…kan ik de hele tuin doorhaken!! Please :-)

  Reply

 • Avatar

  Leandra

  |

  Een leuke aanwinst voor onze tuin is nooit verkeerd, zeker omdat hij voor meerdere doeleinden geschikt is:-) ik loot dus graag mee

  Reply

 • Avatar

  Wendy's Mhaaksels

  |

  Oooh wat een supergoed idee van die zak zeg! Nou ik hou van buiten, van tapestry haken en de combinatie is in mijn ogen helemaal heerlijk altijd dus ik doe graag mee ;)
  Groetjes, Wendy

  Reply

 • Avatar

  Gittepetit

  |

  Ik wil wel zo'n handige tas Lisanne. Lijkt me superleuk voor als ik haak op mijn nieuwe miniveranda op de camping. Het gras wil daar niet zo groeien dus het is snel modderig. Ik gebruik nu een plastic mengkom om mijn wolletjes in te doen, maar dat staat niet echt fancy bij mijn nieuwe cappucinogekleurde tuinsetje dat ik besteld heb.
  Ik geniet van je blogs en je foto's op IG. Jij bent eigenlijk de enige van wie ik ALLE posts altijd lees…

  Reply

 • Avatar

  Judith

  |

  Wat een super-oplossing voor een standaard probleem; draadjes in de knoop. Ik doe dus graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Ien Buijs

  |

  Nee zie je wel, mijn reacties komen vaak niet door. Raar. Afijn: ik meldde dat ik het een briljant en ook nog leuk ding vind :-)
  Handig om mee te nemen met je haakwerk erin, handig voor op balkon zodat de bollen niet over de rand en door het vuil rollen, handig als vaas omdat poes hem minder snel kan omtrekken en de vaas dan ook niet breekt én handig omdat je hem kan opvouwen als hij niet in gebruik is. Ik woon erg klein, dus ik ben stapel op opvouwbare dingen :-D

  Reply

 • Avatar

  KellyBelly

  |

  Handig! Ik heb mijn bolletjes nu in een ander tasje zitten en is niet zo mooi om mee te nemen. Het oog wil ook wat! Ik zal hem gaan gebruiken om onderweg te kunnen haken of in de tuin of vanuit de jacuzzi… nooit geprobeerd maar lijkt me ideaal. Het ultieme zomergevoel!

  Reply

 • Avatar

  Patricia Smit

  |

  Ik heb naar de bovenste foto getuurd na het lezen van de eerste 2 regels maar had GEEN idee waar je het over had. Ik had eigenlijk alleen oog voor de sieruien en de spetterende kleuren van de kussens!
  Gelukkig "viel het kwartje" na wat verder lezen en inderdaad, SUPER handig zo'n bag, vooral omdat de wol door de oogjes gehaald kan worden!! Ik ken het probleem ook, bolletje wol op de grond en ineens haak je een verfrommeld blaadje mee (grr), een klein spinnetje (ieks) of een korreltje zand (wel potver….). Ik waag dus graag een kans op deze prachtige bag zodat dit mijn vakantie nog een ietsiepietsie ontspannender maakt!
  Groetjes Patricia

  Reply

 • Avatar

  Marga Spriensma

  |

  Geweldig idee! Net nu ik mijn haakbudget voor deze maand al op heb… dus ik doe graag mee met de win aktie.
  Groetjes Marga

  Reply

 • Avatar

  Maddy

  |

  Wat een tof ding!! Ik waag heel graag een kansje, lijkt me erg handig en staat nog gezellig ook:-)! Grtzz..Maddy

  Reply

 • Avatar

  Patricia Caminada

  |

  Wat een gave bag en een goed idee Lisanne om je bollen schoon en uit de knoop te houden. Niet alleen buiten, want ook katteharen komen binnen mee! Dit zou een oplossing zijn voor een mochila bag, die ik wil gaan haken. Kan ik de draden uit de knoop houden.Ik doe dus mee :)

  Reply

 • Avatar

  Miranda Seegers

  |

  Wat een goed idee! Ik doe graag mee voor die leuke water"wol"zak

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Geweldig idee! Welke haker/haakster wil dat nu niet?!

  Reply

 • Avatar

  Elin

  |

  Wauw wat een leuke bag en een leuk idee. Rolt er geen bolletje meer van vier hoog naar beneden?

  Reply

 • Avatar

  JoJo

  |

  wat een ideale oplossing ik maak graag kans. Groetjes Jolanda

  Reply

 • Avatar

  Jopie Hooiveld

  |

  Wat een geweldig multifunctionele bag. Die wil ik ook wel winnen?

  Reply

 • Avatar

  marieke keuper

  |

  Leuk, geen last meer van zandbakzand in mijn bolletjes!!! Lijkt me wel wat.

  Reply

 • Avatar

  Stins

  |

  Hahaha, wat een geweldige vondst!
  Ik zag al een heel spoor door je tuin voor me…. Het is heel erg herkenbaar ja, ik leg een bolletje dan maar op schoot of naast me, maar t werkt lang niet zo fijn.
  Ik wil graag een kansje wagen :-). Xxx

  Reply

 • Avatar

  Nancy425

  |

  Haken in de tuin…. Oh wat heerlijk en als voordeel…. Je krijgt nu ook nog je benen mooi bruin !!!!

  Reply

 • Avatar

  Yvonne Groen

  |

  Lijkt mij superhandig. ook handig voor binnen; geen hondenharen meer aan mijn draad of nog erger meegehaakt in het haakwerk…
  Groet Yvonne

  Reply

 • Avatar

  Micheline Rens

  |

  graag doe ik mee met deze giveaway, zeer handig , vooral omdat onze honden mijn bolletjes katoen ook prettig vinden om mee te spelen en dan heb ik weer uren tijd nodig om alles te oontwarren
  Micheline

  Reply

Laat een reactie achter