fbpx


Fotograferen..! (met Jack ;)Voordat ik met dit bericht begin, moet ik zeggen dat het werkelijk nergens over gaat :) maar dat ik er zo om heb gelachen dat ik het toch plaats..

Ik maak heeeeel veel foto’s, van de dingen die maak, van de tuin, van mijn huis, van wol…en ga zo maar door. Nu plaats ik hier over het algemeen alleen de foto’s die zijn gelukt. Ja, zo werkt dat nou eenmaal. Ik kies uit welke ik het mooist vind en die worden het dan :) maar er zijn er ook altijd een aantal mislukt.

Tot een half jaar geleden maakte ik alle foto’s met mijn Iphone, dat ging prima, maar nu heb ik een “echte” camera :) Gekregen van mijn vader, hoe cool is dat! Ik heb staan springen in de kamer zo blij ben ik er mee! Ik heb er alleen werkelijk de ballen verstand van, met gewoon proberen kom je gelukkig al een heel eind, maar ik doe eigenlijk maar wat.

Laatst ben ik samen met mijn zus op fotografiecursus geweest, dat was vooral heel gezellig en ook nog wel een beetje leerzaam. maar ik zou denk ik nog veeeeel meer kunnen leren. Dus als ik ooit nog eens een goede en betaalbare cursus tegenkom, ga ik er zeker naar toe!

Ok, even terug naar het begin over die mislukte foto’s…mensen met katten gaan dit zeker herkennen. Dan heb ik dus alles klaargezet (dat kan best lang duren als je perfectionist bent), op de manier dat ik denk dat ik het het mooist op de foto krijg, en ja hoor..dan springt Jack er bovenop!! Hij is veel sneller dan ik, dus tegenhouden lukt al niet meer.

De volgorde van deze foto’s klopt niet helemaal, want de bovenste foto kon ik pas maken nadat ik Jack had buitengesloten hahaha (daar wordt hij dan boos van, want meneer houdt graag alles nauwlettend in de gaten:) De andere foto’s laten zien hoe het er de langste tijd aan toe ging. Alles weer netjes neerzetten en snel proberen te fotograferen..maar nee hoor daar kwam hij weer. De ene x zijn koppie voor de camera en de andere x zijn voeten in beeld. Herkenbaar..?

Overal waar ik iets neerzet, of het nu voor het fotograferen is, om te DIYen of gewoon om iets te stylen in huis. Die jongens moeten er altijd in, of bovenop of onder hihihi. En misschien klinkt het nu alsof ik het heel vervelend vind, eigenlijk vind ik het ook heel grappig! Ok, het is soms best een beetje lastig maar het is aan de andere kant ook zo vermakelijk. 

Ik zou me geen leven kunnen voorstellen zonder die nieuwsgierige mormels…owja en ik maakte dus nog wat animaljars :) met elandjes. Daar was het dus allemaal om te doen hihi

Fijne dag..! 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (30)

 • Avatar

  AL Verbruggen

  |

  Haha dat ken ik met een hond niet, die springen natuurlijk niet zo makkelijk op een tafel. Het levert wel altijd heel veel leuke plaatjes op met een kat als model!

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Geweldig, wat een tof cadeau van jouw vader. En met al die proberen en die fotografiecursus ben je voor je het weet een bedreven fotograaf. Mijn poesen denken ook altijd dat ik dingen neerzet voor hen. Om mee te spelen, tussen te liggen en om mee te nemen.
  En probeer je hen op de foto te zetten, dan bewegen ze net of lopen net uit beeld. Soms helpt het om op twee plekken wat spullen te zetten. Als de kat denkt dat jij bezig bent met plek a, dan gaat hij daar liggen of spelen. Jij kunt dan vlug wat foto's maken van de plek waar het je echt om gaat. Gewoon de poes een beetje foppen.

  Fijne dag, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Heidi

  |

  geweldige post en zoo herkenbaar… ik heb geen katten zeg je? nee maar wel 2 peuters en een kleuter, zelfde effect hahahaha fijne donderdag!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   hahaha zelfde idee idd! Maar toch denk ik dat jij het nog pittiger hebt hahaha

   Reply

 • Avatar

  Brigitte Peetermans

  |

  Ik snap em helemaal.
  Hier drie katten waarvan twee heel vervelend doen bij het fotograferen.

  Wat een schitterende foto's, maar vooral die waar Jack een beetje verongelijkt in de linkerhoek staat te loeren.

  Veel plezier met het nieuwe fototoestel!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   hahaha ja zo kijkt hij echt he! hihihi wat een spook is het toch

   Reply

 • Avatar

  Jacqueline K-M

  |

  Haha, herkenbaar! Wij hadden ook zo'n kat die dan helemaal op me kwam liggen wanneer ik aan het haken was. En zo'n bolletje wol is dan ook wel heel interessant! Dan ging ze met de draad spelen waar ik mee aan het haken was. Dus ik denk slim te zijn en knip een stukje draad af waar ze mee mag doen wat ze wil maar dat is dan weer niet goed genoeg, veeleisende beestjes zijn het ;-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zo onhandig haha, gelukkig vinden die van mij wol helemaal niet interessant! :)

   Reply

 • Avatar

  Lotte Haakt

  |

  Hahaha, hilarisch! Ik heb vaak een peuterhandje of voetje op de foto staan. . Groetjes, Lotte

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Haha, ja katten zijn nou eenmaal erg nieuwsgierige beesten! :) En het levert je naast een grappig blogberichtje en geinige foto's ook nog een hoop gezelligheid op, hihi. Lang leve de poezen!

  Reply

 • Avatar

  Sigrid Swinnen

  |

  Echt een supertoffe kat, jouw Jack. Ik heb hier ook 4 schatten van katten lopen, dus inderdaad heel herkenbaar! :-)
  En ja, soms zucht je dan eens, maar ach ja, ze bedoelen het immers niet slecht, dus dan lach je er maar mee..
  Nog een fijne dag!
  Sigrid

  Reply

 • Avatar

  sandra_w

  |

  Haha heel herkenbaar! Ik heb hier twee bejaarde heren rondlopen die precies hetzelfde zijn. Ze willen overal bijzijn, dus ja ook met n fotootje maken. Zou ze voor geen goud willen missen ;)

  Reply

 • Avatar

  HaakBrei-n

  |

  Oh Jaaaaaaahhhhh! zo herkenbaar, hihi! X Chantal

  Reply

 • Avatar

  Stins

  |

  Heeeeerlijk herkenbaar!!!
  Zo irritant en ook zo vreselijk lief….

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Hier liep de afgelopen week onze "loop-maar-binnen-uit-de-buurt" kat vreselijk in de weg toen ik buiten foto's aan het maken was, waardoor ik ook meerdere malen mijn eigen schaduw fotografeerde……
  Toen ik klaar was en ging zitten kroop meneer gelijk op schoot en dan is er niets anders als, smelt!!

  Reply

 • Avatar

  Mez11

  |

  Haha te grappig jouw nieuwsgierige beestjes!
  Zij vonden die toeter, bij het maken van elk kiekje, voor jouw snoet ook über-bijzonder! :-)
  Gelukkig kunnen zij niet bloggen hihihi
  Grote gezelligheid!!

  Reply

 • Avatar

  Mez11

  |

  Haha te grappig jouw nieuwsgierige beestjes!
  Zij vonden die toeter, bij het maken van elk kiekje, voor jouw snoet ook über-bijzonder! :-)
  Gelukkig kunnen zij niet bloggen hihihi
  Grote gezelligheid!!

  Reply

 • Avatar

  Mez11

  |

  Haha te grappig jouw nieuwsgierige beestjes!
  Zij vonden die toeter, bij het maken van elk kiekje, voor jouw snoet ook über-bijzonder! :-)
  Gelukkig kunnen zij niet bloggen hihihi
  Grote gezelligheid!!

  Reply

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Gelukkig geen ervaring mee, hier een grote Berner Sennen, dus het zou niet best zijn als die op tafel zou springen. Wel grijpgrage peuterhandjes die het fotograferen of zelfs het knutselen op zich soms onmogelijk maken.

  Maar een heel ander vraagje, ik heb hier het probleem dat mijn dieren na een aantal keer (of soms al bij de eerste keer) het potje te openen eraf knappen. Tips hiervoor??

  Reply

Laat een reactie achter