De week is alweer voorbij..! Ik ben onder ander gestart met een nieuw harig haakproject. Dit vindt kikkerprins ook tof, want de bollen liggen blijkbaar erg fijn ;) 

Deze week vierde we de verjaardag van D. HOORAY! We hebben heerlijk met de familie gebarbecued..! Dat was zo gezellig!! Echt meteen een zomervakantie gevoel :) Dit was als verrassing voor ons geregeld! Echt zo cool! Ik ben dol op verrassingen :)

Hier zie je een foto van mijn ochtendritueel hihi, ik ben nieuwsgierig of jullie ook iedere ochtend hetzelfde doen. Ik wel, behalve op zondag, dan doe ik altijd lekker relaxed. (PS: De armbanden zijn door Jacqueline van huis en haak gemaakt, ze verkoopt ze via Instagram, ik vind ze zo vrolijk :)

Deze super leuke houten items, waar ik leuke DIY’s mee in gedachte heb, zijn van Hart 4 Hout..! Zijn ze niet cool! Ik zal binnenkort laten zien wat er mee heb gedaan :)

Owja, en ik heb gewoon voor het allereerst frambozen in mijn tuin..!! Ik vind het echt zo cool :) Het zijn er maar drie, maar ik kan toch zeggen dat ik fruit uit eigen tuin heb gegeten haha.
Verder ben ik lekker druk met het stempelen van enveloppen voor de draad en praat… ansichtkaarten! Ze moeten natuurlijk wel in een feestelijke envelop verzonden worden :) en stempelen is gelukkig een heerlijke rustgevende bezigheid haha
Vanavond ga ik heerlijk tapas eten met mijn mams!! Heb er nu al zin in! En morgen geef ik een workshop mand haken bij Echtstudio :) Jullie nog plannen voor het weekend?
Fijne vrijdag,
Liefs Lisanne

5 reacties op “Hooray..! It’s Friday :)”

  1. Margaret schreef:

    Echt een heerlijk berichtje met van alles voor het weekend begint. Wat laat je veel leuke dingen zien. De kikker natuurlijk met stip op één. Jouw eerste frambozen: heerlijk. Ik vergeet nooit mijn eerste peer uit eigen tuin. Bijna zonde om zoiets moois op te eten.

    Fijn weekend, Margaret

  2. Coupe Woolly schreef:

    Je kikker ligt er zalig bij. Ik zou ook wel zo'n bolletje op mensenmaat willen hebben. ;-)
    De houten items zien er super leuk uit. Heb direct doorgeklikt naar hun website. Nog niets besteld, maar wie weet…
    Plannen? Spijtig genoeg ligt mijn mama sinds gisteren in het ziekenhuis… Niet al te erg, maar is toch nooit leuk. En vandaag is mijn tweede petekindje 4 jaar geworden, dus dat gaan we zondag vieren. :-)

    Geniet van de tapas en je workshop.
    Carolien

  3. mingle-mangle schreef:

    vee plezier vandaag,hoop dat er veel mensen komen, succes:D

  4. Ien Buijs schreef:

    Aw, die kikker lijkt wel in/op een Fatboy te liggen :-) Ik zou er zo bij kruipen!

  5. Julie schreef:

    Wat een leuke dagen heb jij toch! Heerlijk om te lezen en te zien wat je allemaal doet!
    Veel liefs Julie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving