Ik heb zo iets handigs gescoord bij IKEA..!! Dit moet iedereen weten :) Het komt van de kinderafdeling (haha) en ik ben er hilarisch blij mee. Mijn zus had hem als eerst gespot en toen moest ik hem natuurlijk ook hebben! Het is een rekje waar eigenlijk een rol tekenpapier om hoort. Maar wij hebben het omgetoverd tot lint,draad en tape rek!! Haha daar wordt je toch intens gelukkig van. Het is een redelijk goedkoop ding en voor dat geld kan ik er zeker geen één zelf maken (was eerst het plan).

Deze oude inpakpapierhouder scoorde ik al een tijd geleden en nu ik ook een rol papier heb gevonden heb ik een inpaktafeltje gemaakt :)

De super mooie letterpress labels die ik van Monique van Happy Makers Blog kreeg mogen hier niet ontbreken. Deze 8 cadeau-labels zijn speciaal ontworpen voor Happy Makers Blog en gemaakt in samenwerking met Letterpers. Monique heeft een aantal illustratoren gevraagd een label te tekenen en dit zijn ze geworden!! Ze zijn van heel stevig karton en hebben een beetje reliëf. Ze staan super leuk aan een cadeautje maar je kunt er natuurlijk nog veel meer mee! Je kunt ze HIER aanschaffen.

Het is zo leuk om overal en nergens mooie spullen te scoren, de houten cameraatjes zijn van Action en ik heb inmiddels aardig wat binddraad verzameld voor aan mijn rekje :) De grote klossen komen van Dille & Kamille.

En deze mega schattige hertenlabels kocht ik bij Juffrouw Saartje, zijn ze niet geweldig!!! Die horen uiteraard ook bij mijn inpaktafel..!

Dat er nu maar veel verjaardagen en partijtjes mogen volgen..! Want ik moet mijn inpaktafel natuurlijk wel kunnen gebruiken hihihi
En wat vinden jullie van het IKEA rekje..? Ik hoop niet dat jullie me nu allemaal heel raar vinden haha omdat ik al een half uur aan het typen ben over een rekje en inpakken ;) 

Fijne donderdag,

Liefs Lisanne

26 reacties op “Inpakken en wegwezen..! (gift wrapping)”

  1. Nicole du Prie schreef:

    Dat is een slim gebruik ervan! Ik heb het al een hele tijd liggen met de rol tekenpapier (voor altijd kind ;) maar er nooit aan gedacht dat het meer doelen kan dienen. Misschien koop ik er nóg wel 1. Bedankt voor de tip! Die andere rolhouder is trouwens ook heel tof en mooi papier (het zal ook niet blauw zijn haha). Nou dat je maar veel in kan gaan pakken. (Maak gewoon van elke dagje een feestje :)

  2. tessa schreef:

    wat handig ik vind die rolletjes ook altijd zo onhandig om deftig op te bergen het draad ligt voor je het weet overal, beter ook eens naar de ikea gaan??
    ik vind cadeautjes inpakken namelijk ook altijd superleuk om te doen…
    groetjes

  3. AL Verbruggen schreef:

    Hartstikke leuk! Komt denk ik ook op mijn to buy list van de Ikea. Ik denk als de rolletjes tape passen dat er ook heel leuk uit kan komen te zien! In ieder geval bedankt voor de tip!

  4. Sandra's Blog schreef:

    Een superhandig idee. Misschien moet ik dat ook maar eens doen. Maar waar zet ik hem dan neer…….volgens mij moet ik eerst weer een keer opruimen. Ik ben een echte verzamelaar….

  5. Verie - Vestywo schreef:

    Helemaal niet raar! Super handig lijkt me dit..ziet er goed uit! :)

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  6. Wat een goed idee zeg! En je inpaktafel is echt supervet ook.
    Groetjes, Wendy

  7. Ankie vd Polder schreef:

    Gaaf dat rekje Lies. Laatst had ik zoiets ook nodig (weet nu natuurlijk weer niet meer waarvoor) maar had geen idee hoe ik eraan moest komen. Ik ga nog eens even goed nadenken waarvoor het was en dan moet ik denk ik ook maar eens richtig IKEA. Groetjes en fijn weekend, Ankie

  8. BY JM schreef:

    Mooi!!
    En cadeautjes feestelijk inpakken is erg leuk om te doen!!

  9. juffrouw truus schreef:

    Wow, wat een goed idee. Die gaan wij bij een volgend bezoek aan Ikea ook kopen, als ze dan niet zijn uitverkocht, omdat al jouw volgers er eentje hebben gehaald.

    Groeten van Juffrouw Mier

  10. Margaret schreef:

    Een inpaktafel en een lintenrekje: super handig. Wat zullen ze bij Ikea raar opkijken als hordes vrouwen zo'n rekje komen kopen :).

    Veel plezier met inpakken, Margaret

  11. Haha, wat goed bedacht! Ik was vanmiddag nog even met mijn schoonzusje bij de IKEA en heb serieus dat rekje wel gezien, met rol tekenpapier (vond Dochterlief nog zo handig), maar heb het niet gekocht… ;)

  12. Bij mijn Lyfkes schreef:

    Heerlijk om te lezen :)
    Goed bezig vrouwke!!

  13. Jacqueline K-M schreef:

    Super leuk idee! Ik vind het ook altijd erg leuk om een cadeautje ook écht als cadeau in te pakken. Op pinterest heb ik daarom ook een tijd geleden een bord wrapping aangemaakt om inspiratie op te doen. Dit is dan weer een handigheidje om alles goed geordend te bewaren, je hebt leuke creatieve ideeën!

  14. I love it! Het maakt je bureautje weer nét even completer toch!? :-) Ik ben al een tijdje op zoek, maar de 'proffesionele variant' is én niet zo mooi én veel te duur! Superleuk idee dus!

  15. Daphne schreef:

    Wat een te gekke set! Een beetje jaloers ben ik wel. :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving