fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
2 juli 2015

Juni..!

Juni…wat zie je er zo mooi uit als collage :) en toch viel je iets tegen. Juli gaat dat vast weer helemaal goed maken. Ik heb in ieder geval weer een hoop kunnen maken en het blijft echt leuk om dat steeds terug te zien in een collage.  Het was ook de maand met de […]

Juni…wat zie je er zo mooi uit als collage :) en toch viel je iets tegen. Juli gaat dat vast weer helemaal goed maken. Ik heb in ieder geval weer een hoop kunnen maken en het blijft echt leuk om dat steeds terug te zien in een collage. 

Het was ook de maand met de laatste naailes..! Ik heb er enorm van genoten en nu kan ik zoveel meer dan toen ik begon! En dat heb ik gewoon allemaal geleerd op mijn Hema machientje :) Ik maakte de afgelopen tijd honderden huisjes maar ook nog een paar andere hele mooie dingen. Toen ik begon had ik niet gedacht dat ik dat allemaal zou kunnen maken.

En laat ik ook de animaljars niet vergeten, mijn laatste nieuwe hobby :) Inmiddels heb ik er al veel gemaakt, soms om cadeau te geven en soms om zelf te houden. Het blijft leuk om ze te maken en op dit moment ben ik op zoek naar wat pastelkleurige spuitverf bussen, ik heb zin in een nieuw kleurtje hihi.
Hoe was jullie juni..?
Fijne zwoele donderdag, Liefs Lisanne

8 reacties op “Juni..!”

 1. tessa schreef:

  ik vind je animal jars geweldig ik heb zo ook al eens gemaakt maar jij hebt echt prachtige dieren gevonden om erop te plaatsen die had ik niet waar haal jij ze… grtjs tessa

 2. Wat ziet juni er prachtig uit bij je! Je jars zijn ook echt geweldig mooi en leuk!! Echt genieten om bij jou te kijken!!

 3. Monique schreef:

  Waar juni een beetje weinig van had heeft de eerste dag van juli al heel wat mee goedgemaakt :-) Toch was ook juni weer een hele fijne maand, voor ons een maand van veel voorbereiding voor de Eerste Zeeuwse Handgemaakt-markt……3 en 4 juli. JOEPIE ☺??

 4. Monique schreef:

  Waar juni een beetje weinig van had heeft de eerste dag van juli al heel wat mee goedgemaakt :-) Toch was ook juni weer een hele fijne maand, voor ons een maand van veel voorbereiding voor de Eerste Zeeuwse Handgemaakt-markt……3 en 4 juli. JOEPIE ☺??

 5. Julie schreef:

  Al die kleurtjes passen echt zo goed bijeen! Leuk! Juni was precies toch een productief maandje bij jou.
  Bij mij was het een heel pak minder, met de examens die ik toen had, maar dat kan ik nu volledig goedmaken door de 2 maand vakantie die ik nu heb! :D
  Veel liefs Julie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving