fbpx


Kant haken..!


Er ligt weer een nieuw gaaf haakboek in de winkel..! Het is geschreven door blogster Sascha, klik HIER om naar haar blog te gaan. Er staan een heleboel mooie en leuke patronen in. Een aantal hele leuke doily’s en ook een super tof vestje (beetje boho chique), een aantal mooie opengewerkte sjaals en nog veel meer!

Je kunt echt alle kanten uit met dit boek! De patronen zijn op vele manieren toepasbaar en dat spreekt me erg aan. Natuurlijk ga ik niet alles maken uit het boek maar er staan genoeg leuke dingen in die wel op mijn lijstje komen. 

De onderzetter die je hierboven ziet heb ik meteen gehaakt en op mijn nieuwe toilettasje vastgemaakt :) Het is zo’n leuk klein projectje voor tussendoor! Uiteraard in mijn favoriete kleuren, Ik gebruikte By Claire nummer 1 katoen en de zachte lichtblauwe kleur is één van de laatste nieuwe in de collectie. Die moest ik natuurlijk hebben! Ik vind de kleuren van deze lijn zo mooi en kan niet wachten tot de nummer 2 uitkomt :) 

Kortom dit boek is een aanrader, ik heb ook een tweede project al bijna klaar. De laatste tijd zie je soms een hoop dezelfde dingen voorbij komen. Maar ik vind dat dit boek echt vol staat met nieuwe inspiratie en voor €12,99 is het ook nog eens leuk betaalbaar gezien de hoeveelheid patronen!

Ben je nu wel heel nieuwsgierig geworden..! Je kunt dit leuke boek HIER bestellen. 

Ik wens je een hele fijne donderdag! De zon lijkt zich vandaag ook weer te laten zien :)
X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  Stins

  |

  Dat ziet er weer leuk uit! Ik heb mezelf ook getrakteerd op een paar bolletjes Claire… Idd schitterende kleuren :-). Fijne dag, liefs van Mirjam.

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Ja leuk he, ik twijfel of ik het boek ga kopen of niet… Als ik iedereen hoor over ee nieuwste boeken dan voel ik me bijna 'verplicht' om die ook te hebben, aangezien ik ook graag en veel haak. Maar de ervaring leert dat ik eigenlijk weinig uit boeken maak… Maar toch denk ik elke keer: kopen of niet? ;) dilemma

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Herkenbaar…ik heb er ook al twee overgeslagen. Maar deze is dan echt weer te leuk om te missen :) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Heb het boek ook al in huis! Nu nog aan m'n eerste projectje uit dit boek beginnen. Maar eerst… De verjaardagsslinger voor m'n zoontjes 1e verjaardag afmaken. :)

  Groetjes, Rianne

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Goed zo!! :) eerst WIP's afmaken hihihi groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  SoFie

  |

  Super, dat boek! Vlug eens kijken of ze dat in België ook verkopen. ik verdien wel een cadeautje ;-)
  Groetjes Sofie

  Reply

 • Avatar

  AL Verbruggen

  |

  Ik zou willen dat ik zo goed kan haken, ben zelf linkshandig en ben mezelf nu aan t leren om rechts te haken. Omdat ik dan filmpjes beter begrijp. Misschien als ik ooit goed word ik het boek ga aanschaffen, er staan genoeg leuke projecten in!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Met veel oefenen moet het goedkomen! Het is zo leuk om te doen! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Janneke Assink

  |

  Leuk gedaan Lisanne! En wat betreft het By Claire garen, ben ik het helemaal met je eens. Ik ben al aardig op weg naar de complete collectie in huis :-)

  Reply

Laat een reactie achter