28 juli 2015

Leuke Lintjes give-away en uitslag postcard give-away..!!

Vandaag heb ik gewoon WEER een super leuke give-away voor jullie..! Voordat ik ga uitleggen wat je kan winnen, ga ik eerst nog even aankondigen wie de draad en praat… ansichtkaarten heeft gewonnen: 

De winnares van de kaarten is By JM..!! Ik hoop dat je er heel veel plezier van zal hebben! Mail me je adres en de kaarten komen naar je toe! 
Terug naar de nieuwe give-away van deze week! Kennen jullie de super leuke webshop Leuke Lintjes al? Het is een heerlijke shop vol met papieren goodies en fijne stickers en nog veel meer! Je kunt er de mooiste inpakmaterialen kopen en ook hebben ze een aantal hele gave cadeauboxen! Mocht je op zoek naar een leuke verrassing voor iemand, is dit een uitstekend cadeau. Verrassingboxen blijven nou eenmaal leuk voor elke leeftijd toch ;)

Leuke Lintjes ontdekte ik op de Kreadoe vorig jaar, het was meteen mijn favoriete stand omdat alles lekker strak en vrolijk was ingericht. En natuurlijk ook omdat ik het inpakken van cadeautjes super leuk vind. Zoals je op de foto ziet, zijn het allemaal lichte en frisse prints die nu helemaal hip zijn. Daar maak je me echt blij mee en ik weet zeker dat een hoop mensen dit herkennen!
En deze dan!! Hoe hilarisch is het om iemand zo’n leuke zelf te bouwen tipi met kampvuur toe te sturen. Dat is toch te leuk! Alleen de lol al die je er om hebt. Voor kinderen (er zijn meerdere varianten en kleuren) is hij natuurlijk super leuk om als verjaardagskaart te ontvangen. Hoewel ik deze toch ook wel graag zelf zou willen haha. Wil je al deze leuke ideeën en artikelen op de voet blijven volgen? Je kunt Leuke Lintjes ook via Pinterest en Facebook volgen.
Nu mag ik van deze super gave shop maar liefst 6 dingen aan jullie weggeven..!! Wuaaaahhh cool he!! Je maakt kans op één waardebon met shoptegoed t.w.v. 15 euro! Dan kun je dus een heleboel van deze fijne spullen aanschaffen!!
En daarnaast maakt Leuke Lintjes ook nog eens 5 mensen blij met een setje vrolijke en hippe cadeaulabels! Ik zou willen dat ik zelf mee kon doen ;) hihi. Wil jij iets van deze super leuke shop winnen? Doe dan nu mee en laat voor dinsdag 4 augustus een reactie achter bij dit bericht, ik ben ook heel nieuwsgierig naar je meest favoriete item in deze shop, dus zet dat vooral in je reactie. Dinsdag 4 augustus maak ik de winnaars hier bekend! 
SPANNEND!! 

Fijne dinsdag,
X Lisanne

63 reacties op “Leuke Lintjes give-away en uitslag postcard give-away..!!”

  1. Jeanette Renting schreef:

    Hallo Lisanne,
    wat een leuke actie weer!
    Heb nu geen tijd om de site te bekijken, maar die tipi is te leuk.
    Fijne dinsdag gewenst.

  2. Anoniem schreef:

    Wat ontzettend leuk. Hier worden mensen toch vrolijk van op deze treurige dag :)
    Liefs Lizette

  3. Sophie schreef:

    Die tipi is leuk, maar heb je ook de birthday boxes al gezien! Wat lachen om die naar iemand te sturen. Als je die ontvangt is meteen je feestje compleet! Alle producten hebben van die mooie kleuren. Met de cadeaulabels maak je de verpakking van je cadeautje helemaal af.

  4. Stof With Love schreef:

    Ontzettend leuk, ik doe graag mee! Het allerleukst blijven toch de inpakpapiertjes. Leuke patronen en kleurtjes, maken van elk cadeau een feestje! Liefs, Anne-Co

  5. Suzanne schreef:

    Wat leuk!! Op de website zijn de vintage postcards denk ik mijn favoriet! Maar deze give-away vind ik ook prachtig! Ik zou het graag winnen!

  6. Monique.... schreef:

    Leuk! Ik doe graag mee…..lekker samen met mijn dochtertje knutselen in de vakantie :-)

    Groetjes Monique

  7. Jozina schreef:

    Wat 'n leuke site! Ik kende hem niet, maar nu wel! Echt iets voor mij. Ik probeer altijd mn best te doen om iets leuk in te pakken. Daar helpt deze site me wel mee. En wat ik het leukste vind….? Moeilijk kiezen, maar de tipi staat hoog op mn favorietenlijstje!

  8. craftyqueens.nl schreef:

    Wat een leuke giveaway! Echt feest op je blog ^^ Ik doe graag mee! xx

  9. Mendy schreef:

    De zakjes van Leuke Lintjes doen het hier altijd goed. Als cadeauverpakking, maar ook zeker als vrolijke enveloppen voor de post die ik stuur.
    Favoriet -al hoewel dat heel moeilijk kiezen is!- is toch de kaart: "Het regent zonnestralen". Daar krijg je spontaan een lach van op je gezicht.
    Naar de tipi-kaarten ben ik ook heel benieuwd!

    Groetjes,
    Mendy

  10. @Happydeeys schreef:

    Wat een leuke actie. Daar doe ik graag aan mee. Mijn absolute favoriet is de sunshine box, maar het zal nog moeilijk kiezen worden, want ik vind bijna alles leuk.

  11. Margaret schreef:

    Wat een leuke webshop. Net een snoepwinkeltje op inpakgebied. Dat je van hen zoveel cadeautjes mag weggeven. Wel sneu dat je zelf geen cadeautje krijgt.
    Die tipi is super grappig. Echt iets voor een vriend die niet zo van kamperen houdt en met zijn vriendinnetje meegaat. De kaart 'Yes, I sing in the rain' past goed op deze waterige dag. Het allerleukst? Het inpakpapier met de wolken en de druppels.

    Fijne dag, Margaret

  12. Manon Cleef schreef:

    Hoi Dames..!

    Wat een leuke give-away hebben jullie samen..! Ik ding graag mee naar een prijsje ?
    Het kadopapier van Leuke Lintjes vind ik erg leuk en divers..!

    Vele groetjes
    Manon Cleef

  13. Leonie Spit schreef:

    Gaaf! Ik kreeg ooit zelf eens een hele mooie diy bouwpakket kaart in de vorm van een engeltje. Waar gewone ansichtkaarten na een tijdje in de la verdwijnen staat deze nog steeds te pronken op het dressoir! Ik zou ook graag een een dierbare verrassen met zo een mooie speciale kaart!

    Groetjes Leonie

  14. Bij mijn Lyfkes schreef:

    Hallo hallo!!! Alweer een give-away! En nog wel van ook 1 van mijn favoriete webshops! leukste items in de shop: de cadeaupakketjes zoals box of sunshine… te leuk!!
    Ik doe graaaaaaagggggg mee!!!
    Liefs Simone

  15. Karin Lamain schreef:

    Super leuk! Ik doe mee!!

    En die diy tipi: wauw ♡

  16. Karin Lamain schreef:

    Super leuk! Ik doe mee!!

    En die diy tipi: wauw ♡

  17. Karin Lamain schreef:

    Super leuk! Ik doe mee!!

    En die diy tipi: wauw ♡

  18. Saskia schreef:

    Super leuke webshop. Favoriet zijn de grote cadeauzakjes. Super leuk en simpel om kadootjes mee in te pakken. Fan van deze shop dus hoop te winnen!

  19. Kim Hazen schreef:

    Wauw doe heel graag mee!
    Mijn favoriete item is toch wel het inpak papier!
    Al die leuke patronen en kleurtjes!
    Bijna zonde om uit te pakken!!

    Kim Hazen

  20. Kim Hazen schreef:

    Wauw doe heel graag mee!
    Mijn favoriete item is toch wel het inpak papier!
    Al die leuke patronen en kleurtjes!
    Bijna zonde om uit te pakken!!

    Kim Hazen

  21. Noah schreef:

    Wat een leuk account ik word er helemaal blij van !! Vooral van die leuke gehaakte decoratie en die super leuke masking tape, en natuurlijk de confetie!! Ik zou het super leuk vinden om iets te winnen omdat ik elk jaar van vakantie een leuk cadeautje meeneem voor mijn vriendinnen uit het land waar ik geweest ben en die cadeautjes zien er vast nog leuker uit als ze mooi zijn in gepakt met dit gave inpakpapier en die leuke lebels!!!
    Groetjes noah :)

  22. Super ik doe mee en wat ik het leukste vindt op de site eigenlijk alles maar de kadopakketjes zijn mijn favoriet leuk om te ontvangen en weg te geven!! liefs Chantel

  23. Super ik doe mee en wat ik het leukste vindt op de site eigenlijk alles maar de kadopakketjes zijn mijn favoriet leuk om te ontvangen en weg te geven!! liefs Chantel

  24. Pure schreef:

    Oh Lisanne..dit is een super leuk give-away weer..
    Dat kleurtje vind ik momenteel super gaaf,heb sinds gisteren zelfs een mintkleurige poef hahaha..nu nog wat leuke aacesoires in dat kleurtje erbij en een nieuw fris interieur is geboren..
    Natuurlijk doe ik dus heel graag mee..
    Liefs Chris..
    btw die tipi is geweldig hahaha..

  25. Babbe schreef:

    Wat een leuke give away! Ik doe graag mee!
    En mijn favoriet is echt wel zo'n verjaardagsbox, super om die cadeau te geven.

  26. Daphne schreef:

    Wie wil dit nu niet winnen!? Wat een leuke giveaway weer!

  27. Miss Friszz schreef:

    Oh wow coole giveaway zeg. En veel leuke producten. De box of sunshine vind ik erg bijzonder en leuk om iemand cadeau te doen. Heb ook al iemand in mijn hoofd die t goed kan gebruiken dus als ik win wordt die in ieder geval gekocht. Nu duimen :-)

  28. Miranda Haasdijk schreef:

    Wat is die weer leuk! Ook ik koop elk jaar een tas vol op de Kreadoe bij leuke lintjes! Ook bij mij de meest favoriete stand. De kadozakjes, het vloeipapier en de stickers vliegen hier de deur uit! Ik zou me willen laten verrassen door Leuke Lintjes en willen vragen of zij een mooi zwart/wit pakketje zouden willen samenstellen, zodat ik weer even vooruit kan met inpakken en bij de Kreadoe weer zelf kan inslaan! Wat een topper is dit zeg?

  29. Claudia. schreef:

    Hoi, ik ken het, leuke lintjes ik heb al een paar keer daar wat besteld,
    je wordt er zo heerlijk hebberig van, waanzinnig, waanzinnig leuk.
    Ik wil graag mee doen met de give-away.

  30. Heidi schreef:

    Oooh mag ik mee doen mag ik mee doen? Wat een leuke site, net een snoepwinkel! Ik vind de bollen slinger echt TE GEK! Wat een gezelligheid!

  31. Nienkehaakt schreef:

    Ook ik doe graag mee! Kende de site nog niet, maar wat een leuke spulletjes. Heb een hele tijd zitten neuzen… Het allerleukst? De vrolijke inpakpapiertjes en zakjes!
    Groetjes Nienke

  32. Nienkehaakt schreef:

    Ook ik doe graag mee! Kende de site nog niet, maar wat een leuke spulletjes. Heb een hele tijd zitten neuzen… Het allerleukst? De vrolijke inpakpapiertjes en zakjes!
    Groetjes Nienke

  33. Nienkehaakt schreef:

    Ook ik doe graag mee! Kende de site nog niet, maar wat een leuke spulletjes. Heb een hele tijd zitten neuzen… Het allerleukst? De vrolijke inpakpapiertjes en zakjes!
    Groetjes Nienke

  34. Lindsy schreef:

    Ik vind het gewoon allemaal mooi?. De kaartjes, geschenkpapier en washi tape zou ik wel leuk vinden, daar kan je anderen mee blij maken.

  35. Anoniem schreef:

    Graag doe ik mee, superleuke site. De sunshinebox vind ik met dit weer echt top, we kunnen wel een zonnetje gebruiken!
    Groet Judith

  36. Anoniem schreef:

    Wat een leuke give-away! De webshop Leuke lijntjes kende ik nog niet. Maar het is sowieso de moeite waard om daar eens iets te kopen. De kaart met de tekst 'I wish my eyes could take photo's vond ik het allerleukst. Groetjes….N

  37. Wat een leuk idee. Met de lintjes give away. Ik was een poging om ze te winnen.

  38. sandra schreef:

    Heel leuk, ik heb een beetje rondgekeken en aangezien ik voor stage vaak dingen op moet schrijven vind ik die notitieboekjes echt geweldig.
    mijn e-mail is: sandra_jonker8@hotmail.com

  39. BY JM schreef:

    Oh wat leuk dat ik de give away heb gewonnen!
    En deze is ook weer super, maar laat ik maar even aan mij voorbij gaan, kwestie van iedereen een kans gunnen ;-)
    En ik ben echt superblij met de gewonnen kaarten, had ik dat al gezegd?!!!
    Fijne avond nog!

  40. emmy van mullem schreef:

    Oooh wat leuk. Jaaa ben gek op hun hebben dingetjes ♡ dus laat hier maar al te graag een bericht achter!!

  41. emmy van mullem schreef:

    Oooh wat leuk. Jaaa ben gek op hun hebben dingetjes ♡ dus laat hier maar al te graag een bericht achter!!

  42. Leandra schreef:

    Ik doe graag mee, wat een leuke dingen zeg!

    Bedankt dat je al deze toffe dingen met ons deelt.

    Groetjes Leandra

  43. Madhurya de G. schreef:

    Wat een LEUKE SITE!!! Ik doe graag mee en die tipi's zijn geweldig!
    Groetjes Madhurya

  44. AL Verbruggen schreef:

    Leuke Lintjes is een hele leuke webshop! Al meerdere keren iets op besteld. Ik doe graag mee met de win actie, zelf ben ik helemaal fan van al het kleurrijke touw om alles mooi in te pakken. En die boxen zijn ook erg leuk!

  45. Coupe Woolly schreef:

    Wat een leuke give away mag je weer doen. Ik kan begrijpen dat je hem zelf ook graag zou willen winnen. ;-)
    Leuke lintjes is een superleuke site, vol met leuke kleine spulletjes. Welk is mijn favoriete item? Wat een moeilijke vragen kan jij stellen. :-) Als ik echt maar 1 ding mag kiezen ga ik voor het inpakpapier 'pimpelmees blauw'. Daar was ik direct verliefd op.

    Groetjes
    Carolien

  46. Fenna Achternaam schreef:

    Oh ik doe graag mee, wat een originele prijs.
    De Birthday Boxes vind ik zo leuk. En ook als er geen feestje is :)
    Groetjes Fenna

  47. Jose schreef:

    Ja kijk, ik reageer ook alleen maar als ik het écht leuk vind. Ik gun het anderen ook wel maar deze x niet ;-)
    Ik doe dus heel graag mee!
    Groetjes, José

  48. Hilde haakt schreef:

    Na mijn vakantie heb ik een hoop blogberichtjes te lezen. Dit is de eerste met een giveaway waar ik nog aan mee kan doen, en een hele leuke! Ik heb even geneusd in de shop. Leuke spulletjes! Ik vind de rijstzak-cadeauzakjes erg leuk, en ook het 1000% done notitieboekje.

  49. mrskeunings schreef:

    Wat toevallig dat jij Leuke Lintjes ook op de KreaDoe hebt leren kennen, mij gebeurde twee jaar geleden hetzelfde. En sindsdien ben ik fan. Sowieso was een aangename afwisseling op de Kreadoe, eindelijk inpakpapier, stickers en andere inpakgerelateerde dingen (ipv al dat scrapspul).
    Mijn favoriete items uit de shop zijn dan ook echt het inpakpapier, vooral de wolkjes versie en het inpakpapier "Berries nude" zijn erg leuk.

  50. By Asma®a schreef:

    Wat fijn op geattendeerd te worden op een leuke site! En als ik de spulletjes zo zie dan ga ik daar dus regelmatig een digitaal bezoekje brengen.
    Ik ding dus ook nu weer graag mee aan deze give-away!

  51. Jutta schreef:

    love your blog and the giveaway :)
    Gruß Jutta

  52. Haha, geweldig zeg die tipi met dat kampvuurtje! Ik geloof dat ik die gelijk zou bestellen als ik je give away won, lijkt me echt iets voor m'n zusje. Die is ook nogal weg van dit soort labels en printjes, en ook van hertjes etc trouwens. ;)
    Groetjes en bedankt voor de kans!

  53. Annie schreef:

    Wat een leuke give-away! Ik wil graag meedoen. Ik kende de site niet, maar ik heb hem inmiddels geliked. Zo leuk allemaal.
    Je vraagt ons om aan te geven, wat wij het leukst vinden. Maar … helaas, dat gaat niet lukken. Ik kan echt geen keuze maken. Ik vind ALLES mooi!

    Liefs, Annie

  54. Anoniem schreef:

    Ik krijg dit niet ingestuurd behalve als anoniem….
    Maar ben niet anoniem
    iknben stephanie verhulst-stekelenburg!!!!

    Suuuper leuke site! Ut was liefde op het eerste gezicht!! Door de stickers blijf ik plakken, soms label ik nou eenmaal graag, ik hou ervan om in te pakken, dan pak ik helemaal uit… en met de lintjes wordt het helemaal leuk! Dus Leuke lintjes ik blijf nog effe plakken en inpakken met jou!!

    Een poos geleden was er ook inpakpapier voor jongens met inkleur lint als ik mij niet vergis. Is dat er nog? Anders denk ik dat ik dat nog mijn. Mijn zoon wordt 4 augustus drie. En autos zo'n zin list en zijn leven. Dus misschien kan ik hem een auto ingepakt in dit leuke papier geven :-)

  55. Shirley Bonke schreef:

    Wat een leuke give-away Lisanne! Natuurlijk doe ik graag mee.
    Wat me het meest aanspreekt bij Leuke Lintjes zijn de Birthday Boxes, wat een leuk idee zeg en
    super origineel.
    Groetjes, Shirley :)

  56. Katja Klarenbeek schreef:

    Wauw wat een leuke give away! Zou graag winnen.��
    Groetjes Katja

  57. Anita H. schreef:

    Oh, wat leuk. Mijn favoriet: het inpakpapier.
    sepia [at] home . nl

  58. juffrouw truus schreef:

    Ik doe ook graag mee. Vind het blog van 'Leuke lintjes' ook erg leuk.

    Groeten van Juffrouw Mier

  59. Elena Van Der A schreef:

    Wat een gave spullen weer! Al kost jouw blog mijn wel handen vol met geld! Elke keer wil ik weer nieuwe hebbedingetjes kopen! ;-)
    Op de Swan Market gisteren heb ik iig jouw mooie sleutelhuisjes kunnen kopen!

  60. WIEN-ART schreef:

    Wow wat gaaf zo'n give-away wn zo inspirerend, ben er dol op! Zo'n tipi kaart had ik nog niet eerder gezien maar ik houd erg van dat soort zaken om mensen te verrassen! Dus doe graag mee!

  61. Nelleke van vlokhoven schreef:

    Wat n leuke actie en wat n leuke site!
    Wat ik het leukst vind kan ik niet vertellen want ik vindt alles zo gezellig ��

  62. Rishma schreef:

    Nog op de valreep meedoen met deze actie! Ik kan alleen niet kiezen. Een leuke box, de tipi, mooi vloeipapier, een leuk lintje of… Aahhh…. Een heel hoog 'heb'-factor allemaal!

  63. Pure schreef:

    Super leuk dat ik een setje labeltjes heb gewonnen..ik heb er een artikeltje over gemaakt op mijn blog..
    Liefs Chris

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving