fbpx


Oh deer..! (een nieuw kussen)

FullSizeRender (446)
 
Ik heb een nieuw kussen gemaakt..! Een hertenkussen :) ik kocht de lap stof op het stoffenspektakel en wist al snel wat het moest worden. Een kussen met tekstwolkjes (met een grappige tekst), maar hoe ging ik dat nou eens aanpakken. Ik zocht wat groen koord uit en een bol By Claire katoen in een soortgelijke kleur.
Gelukkig zat ik tijdens dit project nog op naailes en had de juf een goede tip over het vastnaaien van het koord. namelijk om door het hele koord heen te steken en dit zodanig laag te doen dat je het niet ziet. Het was even een priegel klusje, maar werd wel helemaal naar mijn zin.
De bies moest op mijn moeders naaimachine gemaakt worden want dat lukte helaas niet met mijn Hema machine. Toen nog een rits erin en klaar was mijn nieuwe kussen. Ik vind het super tof geworden! De was klassieke stof doet het heel goed met zo’n koord grapje erbij :)
Zijn jullie op dit moment nog iets aan het maken..?
Fijne donderdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (21)

 • Avatar

  juffrouw truus

  |

  Hallo Lisanne,

  Wat is het kussen mooi geworden, erg origineel met die tekst en het frisse kleuraccent. Waar ik mee bezig ben? Ik heb net een nieuwe pop gemaakt volgens het patroon van tante Hilde. Ook ben ik eigen patroontjes aan het maken voor poppenkleertjes. Heb een tutorial op mijn blog geplaatst.

  Fijne dag vandaag,

  Juffrouw Mier (truusdemier.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  AL Verbruggen

  |

  Wat een leuk kussen! Hertjes doen het altijd goed!
  Wij zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van nieuwe kaartjes, nu maar hopen dat mensen ook weer wat meer post gaan versturen :)

  Reply

 • Avatar

  Marielle

  |

  Wauw, wat een mooi kussen!
  Ik ben kater theo aan het haken voor mijn zoontje.
  Fijne dag!

  Reply

 • Avatar

  tessa

  |

  wow, wat leuk toch maar eens over nadenken om ook eens op naailes te gaan ik ben momenteel kerstboompjes aan het haken echt waar ik heb namelijk aan al mijn collega's op het werk beloofd er een te maken dus ik moet er 8 klaarhebben daarom dacht ik er alvast maar mee te beginnen, we zijn nu op vakantie dus lekker makkelijk even tussendoor haken
  grtjs tessa

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Poeh dat is een flinke klus! En dat met dat warme weer ;) Veel plezier op vakantie! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Leuk idee om tekstwolkjes toe te voegen. Je hebt het koord mooi ertussen genaaid. Goed dat je bij de naailes nog tips daarvoor kreeg. Leuk kussen dat mooi bij jouw 'deers'-collectie past.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Erg grappig!!
  Ik ben bezig om een kussenhoes te haken, maar het gaat even op een laag pitje…. We zitten hier namelijk volop in de laatste loodjes van het schooljaar……

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja dat zijn drukke tijden!! Er komt straks misschien even een periode wat meer rust en tijd voor je kussenhoes. Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Priscilla

  |

  Wat leuk bedacht, die tekstwolkjes! Ik ben momenteel bezig met het naaien van kussens en heb nog een haakprojectje liggen… Binnenkort te lezen op m'n blog http://www.metnaaldendraad.nl

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Een heel mooi kussen groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Ien Buijs

  |

  Briljant! :-)

  Ik kan helaas niks op mijn naaimachine. Tijden geoefend maar het wil niet. Als ik dit zie vind ik dat zooo jammer. Echt heel leuk.

  Reply

 • Avatar

  Stins

  |

  Haha, die is leuk! En mooi gemaakt! Ik loop weer eens hopeloos achter met lezen, maar ben nu een inhaalslag aan het maken ;-).

  Reply

 • Avatar

  Inge Roosen

  |

  Ik dacht al direct, hoe heeft ze dat koordje zo mooi op dat kussen gekregen maar als ik verder las kreeg ik het antwoord al. Om te onthouden!
  Ik vind het een supermooi en grappig kussen, heb zelf iets met herten en het is tof dat je er van die tekstballonnetjes hebt bijgezet.

  Reply

Laat een reactie achter