20 augustus 2015

DIY met decoratieve verftechnieken..! (Annie Sloan)

Ik heb weer een nieuw boek ontdekt..! Het is echt een prachtig interieur boek. Ik kan uren naar de plaatjes kijken en daarnaast staat het ook nog eens bomvol DIY projecten met mijn favoriete verf :)
Er staan werkelijk prachtige huizen in. Op bijna elke pagina zag ik wel iets waarvan ik dacht: Dat wil ik! Of dat moet ik maken!! Maar ook al wil je niks zelf maken, dan is dit boek, vol inspiratie en interieurstyling nog steeds meer dan de moeite waard. Ik schilder wel graag met Annie Sloan verf, het is echt de makkelijkste verf ooit. Het kan overal op, onder en overheen. Stof, glas, metaal, je kan het zo gek niet bedenken of het kan.  

Schuren..?! Nee, niet nodig, gewoon even afnemen en stofvrij maken en je kunt aan de slag. De kleuren zijn werkelijk prachtig en er zijn ook nog een aantal speciale technieken om iets er heel verouderd uit te laten zien. Eerder volgde ik HIER al eens een workshop, over hoe deze technieken toe te passen, was zo TOF!! Je kunt heel handige kleine potjes verf aanschaffen, om te kijken welke kleur het best bij je past. Ik heb altijd een grote pot wit in de schuur staan en verder wat kleine gekleurde potjes voor DIY projecten. 

Hier zie je nog zo’n prachtige pagina uit het boek. Ik zou er zo willen intrekken. Te gaaf toch!! 
Ik verfde laatst de houten sleutelhuisjes en een houten kandelaar van Hart 4 Hout, Je kunt met deze verf alles in een handomdraai naar je eigen smaak maken. Dit boek geeft je tips en ideeën genoeg! Ben jij ook meteen verliefd op dit prachtige boek? Al is het maar om op tafel te leggen hihi. Je kunt het HIER bestellen. 
Fijne donderdag!!
Liefs Lisanne

8 reacties op “DIY met decoratieve verftechnieken..! (Annie Sloan)”

 1. AL Verbruggen schreef:

  Oe dit klinkt als een geweldig boek. En die verf heb ik al vaker voorbij zien komen, zo leuk :)

 2. Dinah schreef:

  Gaaf z'n kijk boek. Ben zelf ook sloan fan.. Heb al heel wat in de verf gezet. Laatst nog mijn trouwschoenen.. maar die zijn toch iets minder geworden als je er op loopt…

  Lieve groet, dinah

  dinahcreatief.blogspot.nl

 3. Elena Van Der A schreef:

  Wat een super gaaf boek! Deze zet ik op mijn verlanglijstje! Ik moet m'n eerste Annie Sloan ervaring nog krijgen, maar alleen al het niet hoeven schuren, maakt het geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving