Ja, je leest het goed…een eland om je sleutels aan te hangen :) Ik zag hem op Pinterest voorbij komen en was op slag verliefd. Ik heb nou eenmaal een liefde voor Schleich dieren en iedere DIY die ermee kan wil ik bijna doen haha.

Ik heb de eland met hele sterke lijm op het houten bordje geplakt en daarna alles in zijn geheel wit gespoten met een verf spuitbus. 
De sterretjes zijn stickers van Sostrene Grene en die plakte ik er gewoon op nadat alles goed droog was. Zo simpel als wat, maar het geeft wel een heel tof effect :) Laatst schreef ik al dat ik zo dol ben op hun stickers, je kan er echt alles mee! 

Deze eland staat in mijn gang te pronken en dat is meteen mega handig want ik loop nu altijd langs mijn sleutels de deur uit…nou ja dan pak ik ze natuurlijk meteen mee :) anders zou het nog niet heel handig zijn…
Uiteraard kun je dit met elk beestje maken dat je leuk vindt, mijn favoriete beestje heeft meestal een gewei, maar er is van alles mogelijk. Het is een super simpele DIY die je ook leuk kunt toepassen voor kids. Hang er bijvoorbeeld ringen of oorbellen aan, of wat dacht je van winkelwagenmuntjes, USB sticks of wat dan ook ;)
Zo een nieuwe week is weer gestart!
Fijne maandag!
Liefs Lisanne

10 reacties op “DIY sleutel elandje :)”

 1. Sigrid Swinnen schreef:

  Tof ideetje, voor mezelf zou het een groter beeldje mogen zijn, want ik heb een mega-dikke sleutelbos!
  Die schleissdiertjes vind ik trouwens ook geweldig, mijn dochter verzamelt de poezen ervan.
  Maar daar mag ik niet met verf in de buurt komen hoor :-)
  Nog een leuke maandag!

 2. Nicole du Prie schreef:

  Echt een mooie deze! Prachtig!

 3. Coupe Woolly schreef:

  Ziet er weer super leuk uit. Misschien iets dat ik kan maken voor mijn man. Die is zijn sleutels ook altijd kwijt. ;-)

  Groetjes
  Carolien

 4. AL Verbruggen schreef:

  Die is echt super leuk! Misschien wel een ideetje om een soortgelijke sleutelstaander te maken :)

 5. zenuwpees schreef:

  Een heel mooi idee groetjes Marie-Claire

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving