fbpx


DIY sleutel elandje :)

Ja, je leest het goed…een eland om je sleutels aan te hangen :) Ik zag hem op Pinterest voorbij komen en was op slag verliefd. Ik heb nou eenmaal een liefde voor Schleich dieren en iedere DIY die ermee kan wil ik bijna doen haha.

Ik heb de eland met hele sterke lijm op het houten bordje geplakt en daarna alles in zijn geheel wit gespoten met een verf spuitbus. 

De sterretjes zijn stickers van Sostrene Grene en die plakte ik er gewoon op nadat alles goed droog was. Zo simpel als wat, maar het geeft wel een heel tof effect :) Laatst schreef ik al dat ik zo dol ben op hun stickers, je kan er echt alles mee! 

Deze eland staat in mijn gang te pronken en dat is meteen mega handig want ik loop nu altijd langs mijn sleutels de deur uit…nou ja dan pak ik ze natuurlijk meteen mee :) anders zou het nog niet heel handig zijn…

Uiteraard kun je dit met elk beestje maken dat je leuk vindt, mijn favoriete beestje heeft meestal een gewei, maar er is van alles mogelijk. Het is een super simpele DIY die je ook leuk kunt toepassen voor kids. Hang er bijvoorbeeld ringen of oorbellen aan, of wat dacht je van winkelwagenmuntjes, USB sticks of wat dan ook ;)

Zo een nieuwe week is weer gestart!
Fijne maandag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (10)

 • Avatar

  Sigrid Swinnen

  |

  Tof ideetje, voor mezelf zou het een groter beeldje mogen zijn, want ik heb een mega-dikke sleutelbos!
  Die schleissdiertjes vind ik trouwens ook geweldig, mijn dochter verzamelt de poezen ervan.
  Maar daar mag ik niet met verf in de buurt komen hoor :-)
  Nog een leuke maandag!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi ja dan heb je het risico dat hij topzwaar wordt haha

   Reply

 • Avatar

  Coupe Woolly

  |

  Ziet er weer super leuk uit. Misschien iets dat ik kan maken voor mijn man. Die is zijn sleutels ook altijd kwijt. ;-)

  Groetjes
  Carolien

  Reply

 • Avatar

  AL Verbruggen

  |

  Die is echt super leuk! Misschien wel een ideetje om een soortgelijke sleutelstaander te maken :)

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Een heel mooi idee groetjes Marie-Claire

  Reply

Laat een reactie achter