fbpx


Groningen..! en uitslag give-away Leuke Lintjes


Afgelopen weekend gingen D. en ik er even tussen uit! Het was maar heel even, maar wel heel erg de moeite waard! We zijn twee dagen naar Groningen geweest!! Het stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje en nu hadden we de kans, dus zijn we meteen vertrokken :)

Ik wilde zo graag een x naar Sostrene Grene, doordat mijn zus eerder al was geweest en super enthousiast terug kwam hield ik het bijna niet meer hahahaha. En het voldeed gelukkig volledig aan mijn verwachtingen! Ik heb die twee dagen schandalig geshopt, er was zoveel te zien! Zo kocht ik joekels van rietjes :) (zie eerste foto) geen idee of je hier echt door kan drinken, maar de kleuren en de vorm zijn zoooo gaaf, dat ik ze moest hebben!! Misschien kan ik er een leuke DIY mee verzinnen. Ook scoorde ik kartonnen gezellige doosjes en fijne papieren zakjes voor cadeautjes. En een heel klein HK Living kruisje voor aan de muur, hij is zo schattig! 

Ik kocht ook een heleboel stippen stickers bij Sostrene Grene, ik gebruik ze overal voor. Om zakjes dicht te plakken, voor op de muur, om een poster te maken, enveloppen dicht te plakken, kaarten aan de muur te hangen en ga zo maar door… deze setjes zijn leuk te betalen, dus sloeg ik meteen in!

De leuke washi tape kocht ik bij Flying Tiger, ik heb gewoon een zwak voor tijgerprint ;) hihi. Ja, ik weet het, het is te erg voor woorden, maar ik kan het gewoon niet weerstaan (dat zul je verderop in dit bericht nog vaker zien)! 

Ik scoorde ook nog wat nieuwe yoghurt lepels, zo kan ik tenminste vrolijk ontbijten hahaha. Dat is wel zo belangrijk als je de dag goed wilt beginnen ;)

En mijn scharen collectie is weer wat groter geworden met twee mooie nieuwe exemplaren :) Schandalig geshopt die twee dagen en lekker op het terras gezeten enzo. Het is altijd zo fijn om even uit je dagelijkse ritme te zijn. Ik krijg ook steeds meer zin in onze vakantie!

En als klap op de vuurpijl ik scoorde ook nog nieuwe schoenen..!! WHOOP WHOOP :) Daar heb je die tijgerprint weer hihi. Ze lopen zo lekker, ik ben echt dol op sneakers. 

En dan nu nog even iets heel anders, maar wel het belangrijkst van dit bericht..!! De winnaars van de Leuke Lintjes give-away:

Het shoptegoed ter waarde van 15 euro is gewonnen door AL Verbruggen.

En Chris (Pure), Carmen (Crafty Queens), Chantal (Chantelles Kitchen), Jeanette Renting en Miranda Haasdijk winnen allemaal een set leuke cadeaulabels..!! Mail me jullie adres en het komt naar je toe! 

Fijne dag!
-X- Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (24)

 • Avatar

  Elena Van Der A

  |

  Oh! Waar heb je die lepeltjes gekocht???? Die heb ik NODIG! ?
  En dat "vogelschaartje" staat ook al eeuwen op mijn verlanglijstje! Jeugdsentiment, denk ik, m'n moeder heeft dezelfde!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Lepeltjes van Sostrene Grene (nu alleen nog in Groningen helaas) Vogelschaartje is van Flying Tyger (ook in Rotterdam :) Ik vind hem ook zo schattig!! X

   Reply

 • Avatar

  Elena Van Der A

  |

  En er is helemaal NIKS mis met een tijgerprintje op zijn tijd… *kijkt naar eigen schoenen* :-D

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Oh, wat leuk dat ik cadeau-labels win.
  Heb je gemaild.
  Fijne vakantie gewenst met je D.

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Dat klinkt als een "schandalig" lekker weekend!!

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Groningen: echt een heerlijke stad met superleuke winkeltjes, gezellige terrasjes en heerlijke restaurantjes.
  Zo te lezen is het wel belangrijk om een goed gevulde portemonnee mee te nemen. Wat heb jij veel leuke spullen gekocht. Dat wordt de komende tijd heerlijk nagenieten.
  Leuke Lintjes-winnaars: gefeliciteerd!

  Groetjes en fijne dag, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Van harte gefeliciteerd iedereen die wat gewonnen heeft! Je hebt leuke dingen gescoord in Groningen, het gaat echt niet goed als er straks ook zo'n winkel in Zwolle zit vrees ik… ;)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja daar komt hij ook! Heerlijk maar ook levensgevaarlijk idd hahaha

   Reply

 • Avatar

  AL Verbruggen

  |

  Wauw dit is helemaal geweldig ga je meteen mailen :) Dit gaat zeker heel goed besteed worden!!!
  En wat klinkt Groningen als een leuke stad, komt zeker op mijn to do lijstje. Vooral door Sostrene Grene, al heb ik gehoord dat deze winkel ook in andere plaatsen komt.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk!!! Ben benieuwd wat je gaat scoren. En ja zo top dat Sostrene naar meer plaatsen komt! Zwolle, Den Haag en Amsterdam.

   Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  O, wat een leuke winkels! Allemaal in Groningen! Dan ga ik er binnenkort ook naar toe! Leuk leuk leuk!
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

 • Avatar

  Mez11

  |

  Gefeliciteerd allemaal!! En jij ook Lisanne met deze superdepupergave sneakers!!!! (En al het andere leuks!! ?
  Xx

  Reply

 • Avatar

  Mez11

  |

  Gefeliciteerd allemaal!! En jij ook Lisanne met deze superdepupergave sneakers!!!! (En al het andere leuks!! ?
  Xx

  Reply

 • Avatar

  Pure

  |

  Wat een geweldige winkel,die staat ook nog op mijn to do lijstje..
  Super leuke spulletjes heb je ook gekocht..
  Maar wat zie ik,heb ik wat gewonnen,super leuk zeg,dank je wel..ik ga je meteen mailen..
  Liefs Chris

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Die winkel is echt jouw ding!!! Veel zwart/wit ook :) De labels komen naar je toe! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Miranda Haasdijk

  |

  Wat leuk die cadeaukabels! Enne ook deze dame houdt van dierenprintjes, echt waar?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Fijn om te horen!! De labels komen naar je toe! Groetjes

   Reply

Laat een reactie achter