fbpx


Happy Finny..!

Een week of twee geleden heb ik samen met mijn zus de nieuwe Happy Finny collectie gefotografeerd. Ik heb allemaal witte muren en dat is heel fijn voor fotografie :) Dus daar kwam de hele collectie mijn woonkamer binnen en ging mijn zus aan de slag. Ik was die dag assistent styling haha en wie mij kent weet dat ik dat heerlijk vind! Een beetje schuiven, verplaatsen, draaien en stylen maakt me altijd blij :)
We mochten zelfs een baby lenen die dag :)
Happy Finny is plek voor handgemaakte kinderkleding en accessoires voor de baby- en kinderkamer. En ze hebben ook nog een aantal super leuke interieur items. De webshop is op dit moment in aanbouw en ik heb dus al een deel van de collectie mogen zien, ik ben meteen helemaal fan. Je kunt er ook terecht voor leuke kraamcadeaus, want alles wordt super leuk ingepakt. 

Hier zie je mijn zus in actie :) Bijna alles wordt met de hand gemaakt en is in beperkte oplage te koop. Zo gaaf om een aantal van die unieke items te zien!

En ook mijn muziek ster was van de partij! Ik vond het echt gaaf om hem te zien hangen in een babykamer, de baby op een paar foto’s eerder was helemaal in de ban van de ster ;) Het werkt dus echt, baby’s worden er blij van! Het was een gezellige dag vol met mooie spullen. 

Stoere broekjes…

Kroeldoekjes, vlaggen en slabbetjes… 


Allemaal vind je het straks in de shop, die vossenbroek is toch de BOM :) haha. Kijk voor meer info op de Happy Finny Facebook pagina, want sommige items zijn daar al te bestellen. 

Fijne dinsdag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (13)

 • Avatar

  Wendy's Mhaaksels

  |

  Ooooh wat gaafffff! Leuk om te doen en dan ook nog jouw eigen ster erbij ;) Tof zeg!
  Ziet er veelbelovend uit.
  Groetjes, Wendy

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja leuk he, zo leuk om te zien dat baby's hem ook leuk vinden :) Hihi

   Reply

 • Avatar

  Tiny Happy Fox

  |

  Wat leuk!!! Prachtige foto's allemaal!
  Groetjes, Sarah

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Sarah. Ik vond het super leuk om te helpen :)

   Reply

 • Avatar

  Heidi

  |

  Heel erg gaaf! Jammer dat mijn ventjes geen baby meer zijn!

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Voor mij is het vossenbroekje de topper. Wat een gave spulletjes en zo leuk dat de foto's bij jou werden genomen.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Wat een schattige spulletjes! De foto's zijn erg mooi geworden!

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Heeeeeeeeeeeeel mooie foto's groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Oh wat leuk zeg! En de stofjes herken ik, ik ken iemand die ook leuke hippe babybroekjes naait & verkoopt. Heb er eentje voor m'n neefje besteld, m'n zus vond hem super! Mari made it (te vinden op facebook)
  Leuk dat jouw ster er ook bij zit!

  Reply

Laat een reactie achter