fbpx


Hooray It’s Friday!!

Zo, het is alweer vrijdag! Wat gaan de dagen toch snel en helemaal nu ik zo naar mijn vakantie toe leef! Het is bijna zover :) Gister deed ik ook al iets super leuks! Yvonne van Yvestown riep samen met Wendy van Beeldsteil op Instagram dat er een paar plekken vrij waren voor een Instagram styling/fotoworkshop. Dit allemaal in de Villa Arena in Amsterdam. Daarnaast werd ook die middag de etalage geopend die Yvonne heeft gestyled, de etalage van Wendy was al open. Dat leek me erg gezellig en dus gaf ik me snel op. 

Hier zie je Yvonne haar etalage openen :) hihi zo grappig, die enorme strik op de ruit. Het is echt een prachtige etalage vind ik. Je zou er zo willen gaan wonen. Alle items komen uit de winkels van Villa Arena, dus het geeft meteen inspiratie om te gaan shoppen.

Moest enorm lachen toen Yvonne zei, dat ze dit vintage kastje meteen heeft gekocht om na afloop van de etalage styling mee naar huis te nemen :) Zo werkt het ook echt daar, we liepen even naar binnen bij de Woonfabriek en ook ik kwam niet met lege handen naar buiten hihi, Zal op een later moment showen wat ik heb gekocht. 

Het was een heerlijke middag, waarbij ik vooral veel gekletst heb en ook weer leuke nieuwe mensen heb ontmoet. Daarnaast kreeg ik wat handige Instagram tips en “bewerking”apps (zal ik ook later delen) en een tijdschriften pakket van Sanoma. Op de terugrit naar huis was de lucht zo geweldig mooi! Ik had mijn favoriete podcast (kriebels) opgezet en genoot van het zonnetje op mijn gezicht. Soms is autorijden zo heerlijk :) en kom je helemaal tot rust, zeker nu er nog geen file is!

Een ander hoogtepunt van deze week is het nieuwe By Claire garen dat nu in de winkels ligt!! By Claire nummer 2, het is heerlijk zacht garen voor haaknaald 5-7 en heeft een lekkere stoere uitstraling! Hier kunnen we weer prachtige dingen mee maken :) en ik ben maar meteen begonnen. Claire lanceerde ook 2 nieuwe gratis haakpatronen voor dit nieuwe garen, klik HIER om daar naar toe te gaan. Ze zijn super tof!

Ik word zelf erg blij van bovenstaande collage van de afgelopen week, het werkt een soort therapeutisch al die kleuren en haaksels bij elkaar. 

Ik kan niet wachten om in mijn vakantie lekker veel te gaan haken! Dat betekent helaas wel dat ik de komende 3 weken hier op mijn blog nauwelijks te vinden ben. Ik ga aan de slag met een aantal leuke plannen en het ontwikkelen van een nieuwe draad en praat… site SPANNEND. En verder natuurlijk ook vooral genieten van mijn vakantie, daar heb ik zo super veel zin in! Maar ik weet ook nu al, dat ik jullie ga missen die weken :) het is hier altijd zo gezellig!

Af en toe laat ik me hier wel even zien hoor, en natuurlijk kun je me wel gewoon blijven volgen via Instagram en Facebook die periode. Mocht je me toch missen ;) kun je natuurlijk altijd even teruglezen hier, er is zoveel te vinden.

Owja, morgen heb ik nog een leuk haakbericht in petto over iets dat ik een paar weken terug maakte. 

Happy Friday en tot morgen, 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  Gaëtane

  |

  Geniet van je vakantie en succes met je plannen :-)!

  Reply

 • Avatar

  Bij mijn Lyfkes

  |

  Wat een gezellig blogbericht weer! Geniet van je vakantie, de mijne is bijna voorbij…. Ben benieuwd naar je nieuwe plannen!!
  Groetjes Simone

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Simone, jij succes met weer in het ritme komen..altijd zo wennen!!

   Reply

 • Avatar

  AL Verbruggen

  |

  Leuk die styling/fotoworkshop lijkt mij! En alvast een hele fijne vakantie, vaak als je weet dat het eraan zit te komen ben je er ook echt aan toe.

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Geniet van je vakantie! Ik kan niet wachten op al het leuks wat je straks weer gaat bedenken…..

  Reply

Laat een reactie achter