6 augustus 2015

IKEA persdag..! Nieuwe catalogus :)

Gisteren mocht ik naar de lancering van de nieuwe IKEA catalogus 2016. Het was bij Paviljoen Puur in Diemen, echt een prachtige omgeving voor de Lancering. Er was echt groots uitgepakt met verschillende bunkers/buitenplaatsen waarin de nieuwe collectie te zien was. Gelukkig was het heerlijk weer en was deze middag pure verwennerij :) Er waren IKEA ontwerpers uit Zweden aanwezig en een club bloggers, veelal uit de categorieën Food en Interieur. Je kon een workshop volgen van een IKEA ontwerper en er was zelfs een kleine POP-up store.

Er was heel veel groen..! Ik vind het zelf prachtig, gewoon een paar van die bamboe takken in een vaas. Super simpel maar het gaat nooit uit en groen is natuurlijk één van mijn favoriete kleuren!

Ja, daar ligt hij dan!! :) de nieuwe catalogus whoop whoop! Onder het genot van een hapje en een drankje konden we hem gister in de tuin meteen even doorbladeren. Wat moet je weten over de nieuwe IKEA catalogus 2016:
Hij valt vanaf 10 augustus op de deurmat.
Dit jaar is ‘Aandacht maakt alles mooier’ het centrale thema
Hij bevat veel nieuwe en tijdelijke designcollecties
Op dit moment is er veel kurk te zien in de collectie, al deze krukjes, bankjes en tafels hebben een kurken blad/zitvlak en het straalt iets heel natuurlijks uit. Daarnaast voelt het ook erg fijn aan. Mijn favoriete items zijn toch wel de gevlochten manden en lampen die je nu veel ziet. Ik schreef er HIER al eens een DIY mee en momenteel zijn er nog veel meer exemplaren in de collectie. En zeg nou zelf, een wol verslaafde kan natuurlijk nooit genoeg manden hebben ;) Ook komen er een aantal hele gave nieuwe stoffen in de collectie. 

Bij Paviljoen Puur hangen deze te gekke bol lampen in de lucht. Daar was ik helemaal weg van, ze roepen meteen het gevoel van feest en vakantie bij me op. 
Hier zie je nog zo’n zitting van kurk, gaaf he!! Echt leuk om te zien dat een hoop van die natuurlijke materialen weer terugkomen. 

Robert Kranenborg was verantwoordelijk voor de culinaire hoogstandjes deze dag ;) Ik vind het super leuk om te zien hoe anderen hiervan genieten!! En het zag er prachtig uit, maar ik als vegetariër heb de zalm met mosterdijs niet gegeten :) 
Ik werd wel helemaal happy van de nieuwe vega balletjes (als variant op de gehaktballetjes) en de frozen yoghurt die ze gaan verkopen! We mochten gister even proeven en het is echt heerlijk met vers fruit en muesli er in. Veel minder zoet dan ijs.

Hier zie je nog wat van de heuvels in het gebied haha, ik vond het echt bijzonder dat ik erbij was. Dit soort verwen uitjes zijn altijd leuk en het is super leuk om verschillende bloggers weer even te zien. IKEA heeft voor iedereen wel wat te bieden en is in denk ik bijna elk huishouden te vinden. Gelukkig gaan ze gewoon door met het maken van hippe en betaalbare interieuritems en komen er in 2016 en 2017 weer een aantal hele gave dingen aan!
De nieuwe gids is meteen ingepikt door mijn buurvrouw :) dus die ga ik later nog een x uitpluizen, maar ik zag al een hele mooie lamp voorbij komen. Zo, en dan ga ik nu weer naar mijn “gewone werk”.
Fijne donderdag,
X Lisanne

10 reacties op “IKEA persdag..! Nieuwe catalogus :)”

  1. Kirsten schreef:

    Gaaf! Ik zag vorig weekend de kurk-krukjes e.d. in de showroom staan. Heel erg mooi en lijkt me geweldig voor een beetje natuurlijke uitstraling. Ben benieuwd waar ze dit jaar mee komen maar het lijkt helemaal de goede kant op te gaan!

  2. Margaret schreef:

    Bofferd dat je hierbij mocht zijn. Alvast fijn nieuwe DIY-ideeën op doen. Lief dat je ons mee laat genieten met deze sneak preview. Nu even wachten op de nieuwe catalogus.
    Ik had me nog zo voorgenomen dit jaar minder te kopen bij winkels als Ikea en Action om de spullen- en afvalberg tegen te gaan. Misschien moet ik de catalogus gewoon dicht in de kast leggen tot ik echt iets nodig met DIY-en :) En gewoon genieten van de DIY-Ikea-verhalen van mensne zoals jij.

    Groetjes, Margaret

  3. BY JM schreef:

    Oh leuk!! Lijkt mij een speciale dag!

  4. mingle-mangle schreef:

    ziet er weer tof uit, kan niet wachten dat hij hier ook op de deurmat valt

    liefs mingle-mangle

  5. Stins schreef:

    Oh ik pluis die catalogus altijd helemaal uit, van achter naar voren en weer terug :-)!
    Ik blijf het een superwinkel vinden…. Ik heb er zelfs nog gewerkt in een ver verleden ;-). En ook dat was leuk; als etaleuse ( zou nu denk ik stylist heten hahaha) mocht je heel veel zelf doen, van tekenen tot uitvoeren!
    Heerlijk dagje heb je gehad zo te zien!
    Liefs van Mirjam.

  6. AL Verbruggen schreef:

    Die kurken krukjes zien er erg leuk uit. Al hoef ik voorlopig niet meer naar de Ikea, het is een leuke winkel maar je kan er ook te vaak komen :)

  7. Sandra schreef:

    Wat gaaf dat je hierbij kon/mocht zijn!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving