fbpx


Oh deer..! It’s a pincushion ;)


Je kan maar gek zijn van herten..! :) Dan ga je overal herten zien en wil je alles in hert vorm hebben hihi…Dit klinkt natuurlijk heel gek, maar het is echt zo. Als ik ergens een hert zie, ben ik al snel verkocht. Het is dat ik geen echte in de tuin mag van D. maar anders…

Ik vind ze echt zo mooi, ze stralen gewoon een soort van rust uit en hun kleuren kloppen precies. En dan heb ik nog niks gezegd over dat gewei! Ook zo bijzonder dat iemand dat de hele dag op zijn hoofd kan hebben. Ik bedoel, hoe kun je daar nou lekker mee slapen? Ze lopen altijd keurig rechtop en met die slanke benen, zijn het een soort koninklijke dieren. 

Ok, verder met waar dit bericht over gaat ;) Ook de herten van Schleich vind ik prachtig. Al eerder liet ik hier DIY’s zien waarbij ik die hertjes gebruikte. Bijvoorbeeld de opbergpotten en de sleuteleland, dit x maakte ik weer iets anders. Een herten speldenkussen!!

Met een klein lapje stof (Kwantum) en een bandje kun je aan de slag. Naai het vierkantje (met de goede kant naar binnen) dicht, maar laat een cm of 4 open om de stof te kunnen keren, 

Keer de goede kant naar buiten en vul het kussentje op met kussen vulling. Naai nu ook de opening dicht, dit kun je met de naaimachine doen. Of als je het pietje precies wilt, met de hand dicht naaien, het is gelukkig maar een klein stukje :) 

Als je kussentje klaar is bevestig je het op de rug van het hert met een bandje of stukje lint, doe dit wel een beetje strak. Je kunt er een stukje klittenband aanzetten zodat je het er ook weer makkelijk af kan halen. Je kunt hem dan ook om je naaimachine doen. Die handige tip zag ik bij Chantal van Haakbrei-n. Dan heb je je spelden altijd bij de hand.

Maar dit is toch wel mijn favoriete speldenkussen voor thuis. Hij staat zo stoer te staan :) en dat is eigenlijk al genoeg. Hij maakt mijn wolkamer weer net even wat leuker. Je kunt dit natuurlijk ook met andere beestjes doen, misschien een egeltje (maak dan een heel klein kussentje ;) 

Fijne maandag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (33)

 • Avatar

  Coupe Woolly

  |

  Gewoon al die eerste foto deed mij glimlachen.
  Wat een leuk idee weer. :-)

  Reply

 • Avatar

  Wendy's Mhaaksels

  |

  Wat een geweldig origineel speldenkussen heb je zo gemaakt, superleuk.
  En ja als je ergens verzot op bent ga je het idd overal zien ;)
  Fijne dag.
  Groetjes, Wendy

  Reply

 • Avatar

  Lotte Pothé

  |

  Dit is echt geweldig.! Deze ga ik zeker opslaan. Ik vind het namelijk heel leuk om als cadeautje te geven.

  Reply

 • Avatar

  Rode Dahlia

  |

  Een blogpost die me doet glimlachen. Hoe kom je op het idee, geweldig!
  Groetjes, Marijke

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Fijn om te horen! Dat is helemaal de bedoeling. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Jos

  |

  hihi, geweldig!

  Reply

 • Avatar

  Heidi

  |

  Super post die eerste foto heb zo gelachen :)

  Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Geweldig, wat een leuk idee! Je verzint ook van alles! :) Geniet ervan..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahaha…een hoofd dat nooit stil staat. Maar dat herken jij vast wel :)

   Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Haha, wat ziet dat er lollig uit! :) ik begrijp helemaal dat je wolkamer daar flink van opgevrolijkt is, hihi.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja toch, daar staat hij zo fijn te staan. :) Ik ga er iedere avond gewoon even kijken, ook al heb ik geen tijd haha

   Reply

  • Avatar

   Lizette van der Plas

   |

   Huh, zie nu pas dat mijn reactie in drievoud binnen is gekomen! Geen idee hoe dat komt. Sorry! :)

   Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Haha, wat ziet dat er lollig uit! :) ik begrijp helemaal dat je wolkamer daar flink van opgevrolijkt is, hihi.

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Haha, wat ziet dat er lollig uit! :) ik begrijp helemaal dat je wolkamer daar flink van opgevrolijkt is, hihi.

  Reply

 • Avatar

  Ann - Lieveke en zus

  |

  Haha, zo "cutie"! (favo uitroep van jongste dochter, vandaar…)
  Ik heb noodgedwongen mijn naaihoek in de leefruimte moeten integreren. Fijn als je deze dan kan aankleden met gebruiksvoorwerpen die daarnaast ook nog eens mooi zijn! Ik pin deze alvast, oké? ;-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk!! Dat Pinterest is een hobby op zich hé haha

   Reply

 • Avatar

  AL Verbruggen

  |

  Ik was mijn blogposts aan het nalopen op blogloving en kwam deze post tegen. Ben meteen gaan kijken want hij ziet er zo ontzettend leuk en gezellig uit! Tovert een lach op mijn gezicht :)

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Zo grappig om jouw hert met een kussen op zijn rup te zien. Mooi hert voor jouw spelden.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  marmarel

  |

  Dat is nog eens een origineel speldenkussen. :-) Schleich, mijn huis staat er vol mee. Mijn dochters zijn dol op Schleich-paarden.
  Groetjes, Marijke

  Reply

 • Avatar

  Margriet

  |

  Wat een goed idee! En zo grappig

  Reply

Laat een reactie achter