fbpx


draad en praat… workshops!!

Nu mijn vakantie voorbij is, begint echt het najaar..! Ik hoop natuurlijk wel op een najaar met een zonnetje en mooie herfst taferelen. Het is niet zo dat ik de zomer meteen vergeten ben hoor ;) Maar het is wel tijd voor een nieuwe workshop agenda :) Oeh ik heb er al helemaal zin in! Nieuwe mensen ontmoeten, veel kletsen en lekker haken tegelijk!! Wat wil een mens nog meer..?
 
Labels via Joyce van Mez11.
De nieuwe workshop labels zijn al binnen! En ik heb ze nu in een heleboel kleuren, ook koper, roze, oranje en ga zo maar door…
 
Dit najaar haken we feestelijke sterren voor de gezellige winterdagen.
Schattige hertenkopjes voor aan de muur of in de boom.
En een heleboel interieur manden!! In vele verschillende kleuren in stijlen. Daar word ik zo gelukkig van, je kunt er zoveel kanten mee op. En dat heb ik dit x ook gedaan, ik zal jullie binnenkort laten zien wat ik bedoel.

De workshopdata van dit najaar zijn: 

 • 3 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur beginners workshop mand haken bij Knotten in Delft (aanmelden, klik HIER).
 • 10 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur beginners workshop mand haken bij Ricken’s in Schoonhoven (aanmelden via draadenpraat@outlook.com).
 • 28 november van 13.00 uur tot 16.00 uur workshop hertje haken bij Galerie Lucie in Breukelen (aanmelden, klik HIER).
 • 12 december van 13.00 uur tot 16.00 uur workshop feestelijke sterren haken bij Echtstudio in Alphen aan den Rijn (aanmelden via draadenpraat@outlook.com).
Dus wil je heel graag leren haken, of heb je gewoon zin in een gezellige middag in draad en praat… stijl? Geef je dan nu op, ik zou het super tof vinden om je daar te zien..! Fijne maandag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Leuke workshops in de komende maanden. Ik ga eens kijken wat er mogelijk is in mijn agenda.
  In ieder geval veel plezier met verder voorbereiden.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Wat leuk dat je workshops gaat geven, veel plezier alvast!

  Reply

 • Avatar

  Angélique

  |

  Nou, jij zal je niet snel vervelen :-D Ik wens je alvast heel erg veel plezier, dat gaat helemaal goed komen!
  Maar ik kan ook niet "even" afwezig zijn, he, nu loop ik meteen enorm achter op jouw blog! Ik zag al een vrolijke kikkerprins, een heel slimme, gave tas, een palmboom, fijne wolletjes en ga zo maar door. Ik ga niet overal meer op reageren, dat is haast onbegonnen werk, maar ik heb het wel allemaal bekeken en je bent weer heerlijk bezig geweest, leuk allemaal!

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Allemaal leuke workshops maar spijtig te ver voor mij groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Marielle

  |

  Wat leuk! Ik ga kijken of ik kan! Mijn kinderen zijn dan net klaar met hun sport, dus dan red ik het net!

  Reply

Laat een reactie achter