Een leuk stoffenprojectje tussendoor, met de mooie stof van Kwantum.
Uiteraard begon ik deze week weer een nieuw project, met heel bijzonder garen dit x. Daarover later meer…
Ik volgde laatst een hele leuke workshop dromenvanger maken, er waren werkelijk de mooiste materialen om uit te kiezen. Ik kon het niet laten om er van de week nog één te maken, ook die show ik binnenkort.
De afgelopen week, vond Kees het echt meteen herfst..! Hij is niet meer onder zijn deken uit te krijgen :) Ik geef hem groot gelijk, want ook ik had het echt koud de afgelopen week. We kunnen wel weer lekker s’avonds de kaarsjes aan, dat maakt een hoop goed.

 

Ik kroop lekker vaak naast hem op de bank, met mijn nieuwe boek bijvoorbeeld. Wat een heerlijk boek vol inspiratie voor de komende wintermaanden. Nieuwsgierig..? Je kunt het boek hier kopen. Ik heb een paar hele gave ideeën gezien, er staat namelijk ook wat wol en haakwerk in :)
En niet alleen ik, maar ook Kikkerprins was door dolle heen, toen we zagen dat al 1000 leuke mensen mijn blog leuk genoeg vinden om te volgen via Bloglovin!! HOORAY wat een feestje. Ik vind zo’n gezellige wereld die blogwereld, ik zou niet meer zonder kunnen!
Bedankt voor alle gezellige uren die ik hier samen met jullie doorbreng :) Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik!
Happy weekend!!
X Lisanne

18 reacties op “My week in pictures..!”

 1. wat een leuk blog zojuist 1 minuut geleden ontdekt, ik ga snel verder kijken! gr. mieke

 2. Sigrid Swinnen schreef:

  Die schattige Kees toch! En wat een leuk boek, ik hou er ook van om in zo'n prentenboeken te zitten bladeren…
  Benieuwd ook naar wat je met dat mooie garen maakt!
  Nog proficiat met je 1.000 volgers op Bloglovin'! Ik heb er nog maar 45, maar daar ben ik ook al blij mee ;-)
  Het is inderdaad een gezellige wereld, blij dat ik een half jaar geleden ben beginnen bloggen en zo'n geweldige blogs als die van jou heb ontdekt!
  Lieve groetjes, Sigrid

 3. Akkelien Smink schreef:

  Wow, dat is een serieuze mijlpaal!
  En inderdaad, het wordt weer dekentjes- en sjalentijd! Vandaag een hele mooie dag, daar ga ik eerst nog even van genieten!
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

 4. Jeanette Renting schreef:

  Gefeliciteerd met 1000 volgers!

 5. Margaret schreef:

  Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal. Is een moooi compliment voor je gezellige blog en heerlijke creaties.
  Wat hebben katten het toch goed. Lekker wegdromen als het weer ze even niet zo zint. Zalig om dar zomaar aan toe te kunnen geven.

  Fijn weekend, Margaret

 6. Nicole du Prie schreef:

  1020 volgers zag ik net! Tja er is hier ook zoveel leuks te zien :)
  Wat een ontdekking, die stof van de Kwantum! Ga zo door en een fijn weekend. Groetjes van 1 van die 1020.

 7. Wauw, Gefeliciteerd met al die volgers. wauw. Echt geweldig.
  We, ik en mijn moeder, kwamen die stof toevallig tegen bij de kwantum. Heel leuk. Onze katten doen dat trouwens ook, die zoeken met zulk weer een lekker rustig plekje op om te gaan slapen. Geniet lekker van het weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 8. AL Verbruggen schreef:

  Gefeliciteerd met de vele volgers! Het is en blijft een leuke blog om te bezoeken :)

 9. Daphne schreef:

  Wow! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Het is inderdaad niet zo zeer het getal, maar wel de bevestiging dat er toch best wel veel mensen zijn die jouw blog waarderen!
  En dat weer is best wel even wennen, vind ik, maar met een kaarsje aan onder een lekker bankhangdekentje is het op de bank goed te hebben.
  Fijn weekend!

 10. Hilde haakt schreef:

  Gefeliciteerd met zo veel volgers! Op naar de 2000 volgers… Volgens mij heb je ideeën genoeg om nog meer mensen te trekken!

 11. Natasja schreef:

  als trouwe volger kan ik niet achterblijven met je te feliciteren…. dat we nog maar heel lang van je mooie creaties en verhalen mogen genieten…… Mag ik vragen waar je die workshop dromenvangers maken hebt gevolgd. Ben al heel lang op zoek naar mooie spullen voor dromenvangers maar krijg ze niet gevonden en misschien is zo'n leuke workshop dan wel iets voor mij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving