fbpx


My week in pictures..!

Een leuk stoffenprojectje tussendoor, met de mooie stof van Kwantum.
Uiteraard begon ik deze week weer een nieuw project, met heel bijzonder garen dit x. Daarover later meer…
Ik volgde laatst een hele leuke workshop dromenvanger maken, er waren werkelijk de mooiste materialen om uit te kiezen. Ik kon het niet laten om er van de week nog één te maken, ook die show ik binnenkort.
De afgelopen week, vond Kees het echt meteen herfst..! Hij is niet meer onder zijn deken uit te krijgen :) Ik geef hem groot gelijk, want ook ik had het echt koud de afgelopen week. We kunnen wel weer lekker s’avonds de kaarsjes aan, dat maakt een hoop goed.
 
Ik kroop lekker vaak naast hem op de bank, met mijn nieuwe boek bijvoorbeeld. Wat een heerlijk boek vol inspiratie voor de komende wintermaanden. Nieuwsgierig..? Je kunt het boek hier kopen. Ik heb een paar hele gave ideeën gezien, er staat namelijk ook wat wol en haakwerk in :)
En niet alleen ik, maar ook Kikkerprins was door dolle heen, toen we zagen dat al 1000 leuke mensen mijn blog leuk genoeg vinden om te volgen via Bloglovin!! HOORAY wat een feestje. Ik vind zo’n gezellige wereld die blogwereld, ik zou niet meer zonder kunnen!
Bedankt voor alle gezellige uren die ik hier samen met jullie doorbreng :) Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik!
Happy weekend!!
X Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (18)

 • Avatar

  Sigrid Swinnen

  |

  Die schattige Kees toch! En wat een leuk boek, ik hou er ook van om in zo'n prentenboeken te zitten bladeren…
  Benieuwd ook naar wat je met dat mooie garen maakt!
  Nog proficiat met je 1.000 volgers op Bloglovin'! Ik heb er nog maar 45, maar daar ben ik ook al blij mee ;-)
  Het is inderdaad een gezellige wereld, blij dat ik een half jaar geleden ben beginnen bloggen en zo'n geweldige blogs als die van jou heb ontdekt!
  Lieve groetjes, Sigrid

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja ik ben ook helemaal gek van dit soort boeken! Het gaat idd niet om het aantal maar vooral om de gezelligheid. Maar vond 1000 zon prachtig getal :) Fijn weekend! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Wow, dat is een serieuze mijlpaal!
  En inderdaad, het wordt weer dekentjes- en sjalentijd! Vandaag een hele mooie dag, daar ga ik eerst nog even van genieten!
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal. Is een moooi compliment voor je gezellige blog en heerlijke creaties.
  Wat hebben katten het toch goed. Lekker wegdromen als het weer ze even niet zo zint. Zalig om dar zomaar aan toe te kunnen geven.

  Fijn weekend, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja heerlijk he die poezenbeesten!! Dank voor je lieve reactie!

   Reply

 • Avatar

  Nicole du Prie

  |

  1020 volgers zag ik net! Tja er is hier ook zoveel leuks te zien :)
  Wat een ontdekking, die stof van de Kwantum! Ga zo door en een fijn weekend. Groetjes van 1 van die 1020.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahaha je reactie maakt me helemaal happy! Dank en idd heerlijk die stof van Kwantum, ben momenteel bezig met de zwart/wit stof. Fijn weekend! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  casa crea d' emilia

  |

  Wauw, Gefeliciteerd met al die volgers. wauw. Echt geweldig.
  We, ik en mijn moeder, kwamen die stof toevallig tegen bij de kwantum. Heel leuk. Onze katten doen dat trouwens ook, die zoeken met zulk weer een lekker rustig plekje op om te gaan slapen. Geniet lekker van het weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank!! Leuk stofje he! En heerlijk om die kattenbeesten zo te zien :) Fijn weekend

   Reply

 • Avatar

  AL Verbruggen

  |

  Gefeliciteerd met de vele volgers! Het is en blijft een leuke blog om te bezoeken :)

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Wow! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Het is inderdaad niet zo zeer het getal, maar wel de bevestiging dat er toch best wel veel mensen zijn die jouw blog waarderen!
  En dat weer is best wel even wennen, vind ik, maar met een kaarsje aan onder een lekker bankhangdekentje is het op de bank goed te hebben.
  Fijn weekend!

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Gefeliciteerd met zo veel volgers! Op naar de 2000 volgers… Volgens mij heb je ideeën genoeg om nog meer mensen te trekken!

  Reply

 • Avatar

  Natasja

  |

  als trouwe volger kan ik niet achterblijven met je te feliciteren…. dat we nog maar heel lang van je mooie creaties en verhalen mogen genieten…… Mag ik vragen waar je die workshop dromenvangers maken hebt gevolgd. Ben al heel lang op zoek naar mooie spullen voor dromenvangers maar krijg ze niet gevonden en misschien is zo'n leuke workshop dan wel iets voor mij

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Natasja, dank je wel! Super leuk om te horen! Morgen vind je hier op mijn blog een bericht over de dromenvanger en workshop met een link naar de workshop gever :)
   Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter