Begon ik aan een nieuwe deken..! In ivoor en een warme kleur goud waar ik wel even aan moest wennen. Wat vinden jullie van deze kleur?

Kwam mijn nieuwe boek binnen..het kwam helemaal met de post mee uit Frankrijk!! Zo gaaf! Het is net zo mooi als het eerste deel, misschien nog wel mooier omdat het helemaal in mijn favoriete kleuren is :) Het boek is gemaakt door blogster Tournicote, een heerlijk blog om te volgen!

Ging ik over op mijn herfst interieur :) door een aantal dingen te veranderen. Wat nieuwe dingen aan de muur en hup je hebt zo weer een ander interieur. Ik blijf het grappig vinden hoe je meer een paar simpele (zelfgemaakte) items een totaal andere sfeer kan neerzetten. Het hoeft niet altijd veel te zijn, of veel geld te kosten, soms is een beetje genoeg…

Ik haakte het rozet op een avond dat ik niet met een groot project wilde beginnen. Ik maakte het van Zpagetti garen. Een lekker snel klusje voor tussendoor. 

Dit geweldig mooie kussen scoorde ik bij Hema, de brei reliëf print is zo gaaf!! En het is super zacht, een hele fijne aanwinst voor op mijn bank :) Ik ben er helemaal weg van! 

En ik scoorde ook nog een nieuw lekker warm vloerkleed bij de Karwei, ik had hem al een tijdje in mijn hoofd, maar twijfelde of ik het durfde :) Deze kleur is redelijk nieuw voor me, maar straalt zoveel warmte uit! En nu ben ik er super blij mee. Mijn huis is klaar voor de herfst! 
Veranderen jullie ook je thuis met de seizoenen? Of gewoon wanneer je er zin in hebt?
Happy Friday!
Liefs Lisanne

14 reacties op “This week..!!”

  1. tessa schreef:

    ja ik ben helemaal voor versieren, nu heb ik ook herfst met blaadjes en eikels en dennenappels, ik haak en knutsel veel zelf maar heb ook een aantal spulletjes gekocht, ik vind het leuk om steeds een nieuw interieur te hebben ik kan er echt van genieten ook van het veranderen grtjs tessa

  2. Elisa M. schreef:

    Nee wij versieren het huis eigenlijk niet, dus het huis blijft het hele jaar het zelfde :) Saai he haha

  3. Terray schreef:

    Wat spannend je nieuwe deken! Ik ben benieuwd. Nee ons huis blijft ook altijd hetzelfde. Afgelopen mei heb ik wel onlangs onze woonkamer opnieuw geschilderd en ingericht en toen zijn er wat andere items bij gekomen. Maar nog steeds in de tinten paars/roze/ taupe ;-) Goed weekend! Groetjes Tertia

  4. Margriet schreef:

    Ik vind de gouden kleur die je nu hebt gekozen mooier dan het glittergoud. En wat een leuk beestje op de voorkant van dat boek!

  5. Ik vind de gouden kleur erg leuk Lisanne. Mijn moeder doet wel altijd iets anders op de salontafel zetten met de verandering van seizoenen, met een mooi gehaakt kleedje van mij erbij. Ik denk dat ik er haar nog 1 in herfst sfeer moet gaan maken. Die van nu is meer voor het voorjaar en zomer haha. Fijne vrijdag en fijn weekend.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  6. Anoniem schreef:

    Leuke kleuren……… SUPER MOOI Hema kussen……….'warm' kleed……….leuk muurtje met creatieve dingen☺.

    En ja, ben ook bezig om de woonkamer in 'herfst / winter-sfeer' te brengen. Voor mij deze keer 'blauw-tinten'….en zóveel leuke net effe-anders elementen ☺……mijn hoofd borrelt van de enthousiaste ideeën☺.
    Wat dacht je van een oud duiven-kooitje (natuurlijke schoongeboend!) met leuk serviesgoed erin ☺?
    Ohhhh' en nog zoveel leuke dingen meer……
    Heb 2 oude staldeuren gescoord via Marktplaats…..leuk ritje naar (net over de grens in) België, om ze op te halen…….manlief verfde ze in een fantastische kleur blauw, maar dan net effe anders ☺……met een 'kwast-en terpetine trucje', zorgde hij voor een patiné effect……industriële look ☺…..zóó gaaf.
    Morgen verhuizen ze naar binnen, tegen de muur achter de bank………wow……zin in☺.

    Fijn weekend.

    Lieve groet, Caroline.

  7. Verie - Vestywo schreef:

    Mooi, Lisanne, je maakt er weer wat gezelligs van. Het vloerkleed past zo goed bij het plaid die je aan het haken ben. Het gouden randje is inderdaad een warme kleur. Geniet ervan.

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  8. zenuwpees schreef:

    Super mooie haakwerken ,het ziet er een leuk boek uit groetjes Marie-Claire

  9. Jeanette Renting schreef:

    Mooi wordt het weer. Ja veranderen met de seizoenen hoort erbij. En tussendoor kan ook, soms heb je weer iets af, of zie je een te leuk idee. Fijn weekend, Jeanette.
    http://www.hipenkleurig.blogspot.nl

  10. Sandra's Blog schreef:

    Wat een heerlijk blog weer. De deken wordt wel mooi met die kleuren.
    En ja, veranderen is leuk. Dat gebeurt hier ook. Ik wacht wel nog even, aangezien ik nu vakantie heb en nog eventjes het zomergevoel vast wil houden. Maar na mijn vakantie ga ik zeker de herfst in huis halen. Met leuke zelfgemaakte dingetjes, misschien wat kopen, en lekker de kaarsen en de open haard weer aan. Helemaal top!!

  11. AL Verbruggen schreef:

    Wauw wat een prachtige vloerkleed! Ben meteen op de site gaan kijken haha.

  12. Nicole schreef:

    Hoeveel uren heb jij in een week ;)

  13. Shirley Bonke schreef:

    Hoi Lisanne,

    Ik vind het warm goed een prachtige kleur hoor.
    En wat betreft het aanpassen van het huis met de seizoenen, dat doe ik niet, maar ik heb
    op de eetkamertafel een grote schaal staan en die verander ik van tijd tot tijd met de
    spullen die er op staan. En op de vensterbank staan 2 grote lantaarns, waar de inhoud ook regelmatig
    van veranderd.

    Groetjes, Shirley :)

  14. Anoniem schreef:

    Vond het Hema kussen zo mooi op je foto, dat ik meteen ben gaan kijken… En ja, heb er 2 meegenomen! Ze zijn iets groter dan de kussens die ik op de bank had, en ze staan supermooi! Bedankt dus voor je inspiratie.

    groetjes, Marjan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving