fbpx


Deze week..!

Deze week vloog voorbij..! Met een Lana Grossa haakparty en 2 dagen Kreadoe was er geen houden aan :) Haak uurtjes waren er niet veel bij, maar die paar die ik had heb ik lekker nieuwe garens uitgetest. Deze groene kleur is echt zo prachtg! Deze sjaal maakte ik met het harige Lana Grossa garen, de Lala Berlin Hairy om precies te zijn. Hij is zo lekker zacht en warm :) Hij is helemaal in ribbelsteek gebreid. Volgende x wil ik graag iets haken met dit garen…maar ik ben eerst even moed verzamelen hihi. Deze ontzettende gave hangende cactus kreeg ik van Mara Maakt en ik vind hem helemaal de bom!! Hij is helemaal in mijn kleuren en zo schattig klein :) Ik kreeg werkelijk de meest prachtige cadeaus als dank voor de organisatie van de Lana Grossa haakparty..! Deze kreeg ik van petit_petite_nl zo ontzettend mooi! Ook scoorde ik voor een heel leuk prijsje 4 elanden baby’s bij de speelgoedwinkel :) Owja en dit cadeau dan..! Van Lidy, een zelfgemaakte tas met hert :) Echt zo gaaf!! Ik ben echt vreselijk verwend en geniet iedere dag nog na van het feest! Een top week dus, hoe was jullie week? Morgen staat er nog een dagje Kreadoe gepland, dan sta ik op het Brouwer plein bij Craft Kitchen. Misschien zie ik je daar!

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons