19 oktober 2015

DIY stoffen tassel slinger..!

Deze x heb ik weer een leuke DIY met stof gemaakt..! Deze DIY is vooral heel erg leuk om je restjes stof mee op te maken. Dat ik fan ben van slingers is denk ik al duidelijk :) Ook deze x kon ik het niet laten en maakte ik een stoffen tassel slinger..! 
Ik gebruikte allemaal restjes stof van de stoffen die ik bij Kwantum kocht. Kwantum heeft zoveel leuke stoffen voor gezellige prijzen dat ik er regelmatig even een kijkje neem. 
Deze DIY is ook super leuk om te doen met kids, het is makkelijk en hoeft zeker niet perfect te zijn. Dus mocht je je tijdens een herfstachtige vakantiedag vervelen, ga dan lekker aan de slag met de stofjes die je nog hebt liggen. Al die verschillende strookjes geven meteen een vrolijk effect. 
Wil jij ook deze stoffen tassel slinger maken…zie hieronder de werkbeschrijving..!
 
Nodig:
 • Restjes stof
 • Touw
 • Schaar
 • Centimeter
Stappen:
 
1.
Knip banen van

verschillende soorten stof van ongeveer 1 tot 1,5 cm breed en 60 cm lang. Per
tassel (kwastje) heb je 5 banen nodig.
 
2.
Vouw de banen dubbel met

de goede kant naar buiten en maak een lusje om je vinger.
 
3.
Bindt nu een touwtje

stevig om de tassel, net onder het lusje, zodat je een oogje krijgt.
 
Je eerste tassel is nu klaar! Maak op dezelfde manier nog meer tassels
voor de slinger een hang ze allemaal naast elkaar aan een koord voor een
feestelijke slinger. Have a nice party!!
Liefs Lisanne

10 reacties op “DIY stoffen tassel slinger..!”

 1. Conny schreef:

  wow, ziet er errug leuk uit.
  Die ga ik zeker onthouden voor de herfstvakantie. Mijn dochter is bijna jarig…. zou een leuke versiering zijn!
  Groetjes Conny

 2. Studio Leinz schreef:

  Leuke slinger en leuk zijn die stoffen van de Kwantum hè! En inderdaad ook echt niet duur.

 3. Wat een leuke en originele slinger. Ook leuk om samen met de kids te maken!

 4. heidi schreef:

  Wat een leuke stofjes! Ga er ook eens shoppen! Leuke slinger voor de feestdagen ook ga m opslaan!

 5. Judith schreef:

  Hoi Lisanne,
  Kwam al Googles jou tegen… vraagje: doe jij ook aan bestellingen op maat maken? Ik zoek iemand die voor mij een tasselslinger wil maken van vloeipapier in bepaalde kleuren. Is dit iets wat jij doet? Groetjes Judith

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving