Ok, de stranddagen worden inmiddels wat minder nu de herfst is begonnen! Maar deze DIY is ook leuk voor de boodschappen op de markt of gewoon voor mee naar je werk :)
Ik heb het over de rieten tas die ik lekker vrolijk maakte met verf en garen…
De gehele onderkant van de tas spoot ik met een verfspuitbus goud. Aan de ene kant maakte ik met Annie Sloan verf blauwe stippen. Gewoon door met de kwast rondjes te draaien, het hoeft niet helemaal perfect. Want de look is juist een beetje Ibiza en dat mag lekker makkelijk zijn. Hij is zo meteen ook lekker bont haha, maar zo gezellig!!
De hengsels heb ik omhaakt met witte Hoooked Ribbon XL. Gewoon om hem nog net wat bonter te maken. En hij was pas echt af, met een gouden olifant en wat pompons :) Heerlijk, ik kan hier zo van genieten hihi.

Mocht je je dus een x heel erg vervelen…leef je dan gewoon eens lekker uit op een rieten tas! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. En je kunt al je energie er in kwijt…

Fijne maandag!
Liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving