fbpx


Filet sjaaltje..!

Hij stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje..!! Eigenlijk al vanaf dat het eerste Haken en kleur boek in de winkel lag :0 Maar nu is het eindelijk zover en heb ik hem gehaakt. Ik heb het over het filet sjaaltje… Ik haakte hem met Drops Muskat, het glimt en is heel mooi glad katoen. Kikkerprins wilde meteen ook een sjaal, hij vond het helemaal niet eerlijk dat ik zoveel sjaals heb en hij geen één. Nou je snapt het al, nu ben ik dus een sjaal voor hem aan het maken ;) Ik gebruikte twee kleuren voor de sjaal en 1 voor de rand. Uiteraard mijn favoriete kleuren :) Ik vind hem erg gaaf geworden! Haakte jullie dit sjaaltje al eens? Het patroon vind je in het boek Haken en kleur en je kunt het eventueel HIER bestellen. Happy zaterdag, ik ga zo op naar Delft voor het haakfeestje bij Knotten, foto’s volgen later. Geniet van je weekend! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (6)

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Veel plezier vandaag bij het haakfeestje bij Knotten!
  Dit sjaaltje heb ik al eens gemaakt in mijn favoriete kleur… roze. Leuk projectje om te maken.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Shirley, wat leuk!! Ik val ook altijd terug op mijn favoriete kleuren :)

   Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Ik haakte het sjaaltje afgelopen voorjaar! Ik maakte 7 blokken waarbij ik symmetrisch werkte.
  Ik was en ben dol op dit sjaaltje en het patroon!
  Ook deze versie is weer prachtig!

  Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Zo leuk! Die kikkerprins verdient inderdaad ook een sjaaltje ;) Ik heb al zin in woensdag, tot dan!! xx

  Reply

 • Avatar

  Magda

  |

  Yes, this is gorgeous!! I love the colour and the pattern, width, overall look is great!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Magda..!! Lovel to hear from you :)

   Reply

Laat een reactie achter