20 oktober 2015

Leren label markeerders..! (en uitslag Kreadoe give-away)

Yeah..! Het is weer dinsdag en dat betekent tijd voor leuke dingen..!! Allereerst de aankondiging van een nieuwe give-away. Ik ben helemaal fan van de leren label markeerders van Lerenlabels.nl. Er zitten labels aan met de nummer van je naalddikte. En dat is voor iemand zoals ik (altijd met 10 projecten tegelijk bezig) heel handig!! Als ik een project tijdelijk aan de kant leg, doe ik er altijd zo’n markeerder aan. Zo weet ik altijd welke naald erbij hoort. Super handig he! En nog meer leuk nieuw ik mag in samenwerking met Lerenlabels.nl twee van deze setjes weg geven :) Dus mocht je net als ik, altijd met meerdere projecten tegelijk bezig zijn. Doe dan mee en laat onder dit bericht een reactie achter. Volgende week dinsdag (27-10) maak ik hier op mijn blog de winnaars bekend…
En dan nu natuurlijk nog de bekendmaking van de winnaars van de Kreadoe toegangskaartjes give-away..!! Ik heb er zo’n zin in en hoop veel leuke creatieve mensen tegen het lijf te lopen :) De winnaars van een toegangskaartje zijn:
Studio Leinz en Linda (hipenhandgemaaktbylin)..!
Van harte gefeliciteerd met het winnen van een toegangskaartje en heel veel plezier op de kreadoe!! Mail me, dan komt het toegangskaartje z.s.m. naar je toe. Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen en waag vooral weer een kansje bij de nieuwe label give-away! Owja en op Instagram kun je ook nog kans maken op Kreadoe kaartjes. Klik HIER om naar mijn account te gaan.
Fijne dinsdag!
Liefs Lisanne

57 reacties op “Leren label markeerders..! (en uitslag Kreadoe give-away)”

  1. Josine schreef:

    Oei dat is handig! Ik ding graag mee naar een setje label markeerders.

  2. Caroline schreef:

    Gefeliciteerd meiden! Super tof! :) Oja en die labelmarkeerders zijn wat mij betreft echt DE uitvinding van de eeuw! Hoe vaak ben ik niet al helemaal overnieuw begonnen, omdat ik gewoon niet meer wist of ik nou naald 4/4,5/5 of een andere had gebruikt. 8)

  3. Janine schreef:

    Oh yes please! Ik probeer nu de betreffende naald bij het project te bewaren maar ja.. de 4.0 is een populaire naald…

  4. Emilie schreef:

    Mijn Nederlands is niet de beste, maar ik doe graag me als ik dat kan! Ik kom uit Zweden en ik wou heel blij zijn als ik de markeerders zouden winnen(?) Sorry, mijn grammatica is echt slecht haha! Fingers crossed :D

  5. Anita schreef:

    Handig ? en doe graag mee met deze give-away…. maak nu foto en sla deze op op mijn telefoon. Werkt wel maar dit is natuurlijk veel makkelijker ??

  6. Marjet schreef:

    Wat een superhandig en leuk setje. Nu schrijf ik de naalddikte op een papiertje en dat speld ik vast. Gevolg: de briefjes vallen er af en ik vergeet dat er een speld in mijn werk zit…

  7. Evelien schreef:

    Die leren labeltjes met maten zijn wel erg handig! Ik ben op dit moment met 5 dingen tegelijk bezig en het blijft een hele klus om te onthouden welke naald ik nou precies waarvoor gebruik.. Mijn briefjes systeem werkt niet altijd even goed, want vaak zijn ze na een dag alweer verdwenen :(

  8. Sophie s schreef:

    Die labeltjes zien er echt super handig uit. Ik doe dus graag mee.

  9. Marjan schreef:

    Die labels zag ik eerder ook al eens, zo handig! Ik waag graag een kansje.

    Groetjes, Marjan

  10. Kelly schreef:

    Die labeltjes zijn wel heel makkelijk! Toevallig ben ik nu een pootje van een amigurumi aan het uithalen omdat het andere pootje toch met een maat kleiner gehaakt was….

  11. Marieke schreef:

    Dit lijkt me nou zo handig! Ik ben inderdaad ook zo’n haakster die altijd met meerdere projecten tegelijk bezig is en vergeet welke haaknaald ik bij welk project ik gebruik… Pff … Soms zo lastig en soms zo tijdrovend!

    Groetjes Marieke!

  12. Myrthe schreef:

    Oh wat een leuke give away! Ik heb hier een heleboel projecten liggen. Steeds kom ik weer iets anders leuks tegen om te maken en dan blijft er iets anders weer liggen. Na een aantal weken is het altijd twijfelen welke naald ik er ook alweer voor gebruikte… En hoe hip is dit vergeleken met een papiertje! Ik ben fan!

  13. Martine schreef:

    OOh, die labeltjes zijn super handig! Ik ben altijd met minstens 3 a 4 projecten tegelijk bezig. Vaak weet ik niet meer met welke haaknaald ik was begonnen, helaas. Maar dit is DE oplossing.
    groetjes, Martine

  14. Leandra schreef:

    Wat een geweldige uitvinding! Die kan ik wel gebruiken ? aan nog meer verschillende projecten werken ?

  15. Marjon Kok schreef:

    Wat een leuke give away. Dat probleem is bij de meeste bekend. Daarom wil ik graag meedoen omdat ik daarin ook een eerste klas chaoot in bent.

  16. Maaike schreef:

    Oh wat handig! Ik zou ze goed kunnen gebruiken en doe graag mee met de win-actie.

  17. Bar schreef:

    Beste Lisanne, wat herkenbaar! Ik ben van de week weer een haakproject tegengekomen waarvan ik niet meer precies weet met welke naald ik het haakte, dus hoe nu verder? Zo’n labelset zou een uitkomst zijn….ik doe dus graag mee met deze leuke give-away! Groetjes, Barbara

  18. Annemarie schreef:

    Briljante uitvinding! Wat een superleuke give-away!

  19. Nicole schreef:

    Ik ben net begonnen met haken en ben opzoek naar deze labels, als ik deze win ben ik super blij. Moet nl. nog veel aanschaffen

  20. Kirsten schreef:

    Ja! Die vind ik handig omdat ik altijd vergeet welke naald ik gebruik… heb daardoor al eens 20 motiefjes moeten overdoen ;)

  21. Ilse schreef:

    O, heel graag!!!! Ik ben ook altijd met van alles te gelijk bezig, dus zou zeer welkom zijn!

  22. Floor schreef:

    Wat een simpele maar slimme oplossing! Ik ben ook altijd met meerdere projecten bezig. Blijft toch zonde als je dan na een tijdje verder gaat met de verkeerde naald en het weer uit moet halen. Ik doe dus graag mee voor de labeltjes!

    Floor

  23. Kimberley schreef:

    Oeh ik waag graag een kansje, zou inderdaad perfect zijn voor al die projectjes die je weglegt en er dan even later weer bijpakt en niet kan ontdekken welke naald je hebt gebruikt. Liefs kimberley

  24. Ineke schreef:

    Oo wat handig zeg! Ben ook altijd met TIG projecten tegelijk bezig. Wie niet eigenlijk? Zou graag zo’n setje winnen. :)

  25. Hiltsje schreef:

    Dit lijkt me zoooooo handig!

    Ik probeer het altijd op te schrijven als ik enthousiast weer aan een 101928227 nieuw project begin. Maar vergeet dat ook vaak. Dan zit ik na een tijdje weer panisch op mijn mobiel te zoeken naar een foto waar ik toevallig de haaknaald ook op heb gezet :’)

    Ik waag een kansje!!

  26. marloes schreef:

    wat een handig idee! ik wil graag meedoen met deze give away!

    groetjes Marloes

  27. Yvette schreef:

    Oh lijkt me super handig! Hoe vaak ik achter kwam dat ik na een tijdje verder was gegaan met een andere maat naald…. niet meer op 2 handen te tellen! ?

  28. Ingrid ten Hove schreef:

    Wat handig deze markeerders! Goede reden om nog een paar nieuwe projecten op te starten :P. Ik doe graag mee!

  29. martine schreef:

    Wat een super gave giveaway! En ook zo super slim! Ben laatst ook een keer aardig de mist in gegaan omdat ik verder was gegaan met een haaknaald te groot!!

  30. Jolanda Verschiere schreef:

    Ooooo, wat zou het fijn zijn die te winnen. Ook ik ben vaak aan meerdere projecten tegelijk bezig, sommige projecten liggen wel een jaar in de kast en weet dan nog maar eens met welke naald je aan het haken was….. Deze prachtige labeltjes zouden dus erg goed van pas komen!

  31. Petra schreef:

    Oh wat leuk zeg. Dat is inderdaad erg handig. Laatst was ik ook weer vergeten met welke naald ik aan het haken was. Dit is de uitkomst. Super.

  32. Sylvia schreef:

    Ideaal! Graag zou ik kans maken op deze handige markeerders! Als je dan je blaadje met de maten niet kunt vinden of niet opgeschreven hebt (super handig) heb je ze toch makkelijk bij de hand.

  33. Heidi schreef:

    Hahaha ik werk altijd in etappes (ben vast de enige;) en ben al zo vaak opnieuw begonnen, maak tegenwoordig een foto van mn naald en werk… Dit is veel beter ik waag een kansje! Leuke give away :)

  34. Jessica schreef:

    Wat ziet dat er ontzettend handig uit. En ook erg mooi.
    Ik zou graag een zetje winnen.

  35. Linda schreef:

    Dat zou een geschenk rechtstreeks uit de hemel zijn haha. Wat een uitvinding!! Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb haha hoe vaak ik al opnieuw begonnen ben omdat ik niet meer wist welke haaknaald ik had gebruikt…dus ja graaaaag

  36. Anouk brouwer schreef:

    Oh wat handig. Ook ik ben altijd met meerdere projectjes bezig dus dit komt goed van pas!

  37. Ingrid schreef:

    Wauw wat zien die er gaaf en handig uit! Weg met de papiertjes en spelden als ik deze win! Ik waag graag een klein kansje!

  38. dat is zo een goed idee, die labels. Ik heb altijd per project opgeschreven welke naald en dan raak ik dat briefje weer kwijt en ik maak wel eens een foto van de naald met het project. Met al die projecten en 100 ideeen in mijn hoofd zijn die labels echt een heel goed plan! En dus zeker heel welkom bij Kaatje!

  39. Jacqueline schreef:

    Super handig! Ik ben op het moment met 3 verschillende projecten bezig maar afgelopen zondag kwam daar nog een vierde bij en aangezien ik soms weken over 1 project doe weet ik echt niet meer welke haaknaald ik gebruikt heb. Dus super leuk en super handig!!

  40. Lize schreef:

    Wat handig!! Ik doe graag mee!

  41. Nan Wijnants schreef:

    Oeps die zijn handig, slim bedacht! Il wil wel een setje winnen!

  42. griet schreef:

    Praktische oplossing als je inderdaad met meerdere dingen bezig bent

  43. Marjan Maaskant schreef:

    Wat ligt kikkerprins er weer super schattig bij ?!!!

  44. Eef schreef:

    Hele leuke give-away. Ik doe heel graag mee!
    En nu…duimen!!!

  45. Margaret schreef:

    Wat een handige nummerlabels. ls je deze aan restjes hangt, dan weet je later makkelijk welke garens je goed samen kunt gebruiken.
    Winnaars, veel plezier op de KreaDoe.

    Groetjes, Margaret

  46. Madhurya schreef:

    Dat is handig, zeg! Ik ben ook zo iemand die altijd aan 5 projecten tegelijk haakt… Dus dit zou echt een uitkomst zijn.
    Veel plezier op de Kreadoe, volgend jaar hoop ik ook eens te komen.

    Groetjes Madhurya

  47. rita schreef:

    Superleuk!!Ik doe graag mee!?

  48. rode dahlia schreef:

    Wat een ontzettend slimme oplossing, want soms ben ik even kwijt welke maat haaknaald ik gebruikt had. Ik doe dus graag mee aan de give-away, want dit kan ik heel goed gebruiken.
    groetjes,
    Marijke

  49. Lizet H. schreef:

    Vind ze ook zo leuk en handig ! Bewaar bij ieder haakwerkje de haaknaald. Heb dus van sommige diktes meerdere naalden. Dit is wel wat goedkoper! Groetjes Lizet

  50. Marjolijne Dotinga schreef:

    Nooit geweten dat dit bestond maar wat ideaal, zeg !
    Zou geweldig zij om te winnen want de briefjes die ik erbij doe raken altijd kwijt *blondddd*

  51. Marika schreef:

    Oooo dit zou zo mooi zijn! Ben zo’n chaoot als het mijn onafgeronde projecten aangaat. Zodra ik iets anders moois zie dan moet ik dat gewoon gaan haken. Met als gevolg dat er heel wat van die onafgeronde projectje liggen…. heel erg welkom hier dus!!!

  52. Bianca schreef:

    Wat een ontzettend praktische prijs. Het is mij al meerdere malen gebeurd dat ik de naald dikte vergat van een project dat even aan de kant lag. En dat is best vervelend. Dus deze prijs zou geweldig zijn.

  53. Janinke schreef:

    Ontzettend leuke give-away!! Dochterlief van 7 jaar haakt graag. Met zo’n kekke markeerder hoeven we niet meer uit te proberen met welke naalddikte ze bezig was!!!

  54. Amanda van der Ree schreef:

    Ow!!!! Super handig nu schrijf ik het altijd op een briefje en ja soms raak ik die kwijt heel onhandig!!!

  55. Diana schreef:

    Mooi en handig! Prachtige combinatie, zo is het niet erg om tegen je projecten aan te kijken, met die mooie labeltjes er aan. Ook weer een valkuil om meerdere projecten te krijgen, had me net voor genomen om alles af te maken ?

  56. Marianne Wijten schreef:

    Ik ben met verschillende projecten bezig. Deze labels zijn een echte uitkomst voor vergeetachtigen zoals ik. Graag wil ik meedoen aan de weggeefactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving