fbpx


Kreadoe..!!

De Kreadoe is van start..!! En het begint meteen als een feestje :) Wat een heerlijk dag vol inspiratie en leuke mensen! Mijn Kreadoe week begint op het haakplein waar ik samen met Maaike van Crejjtion een heerlijke dag had (haar 2e boek komt eind november uit, daar later meer over). De hele dag maakte ik Kikkerprinsselfies van mensen en hadden we de grootste lol met de gehaakte props die ik mee nam. Ook Flos de vos en Dot het hertje waren mee..! De sfeer zat er meteen al lekker in en er kwamen allemaal bezoekers langs voorbij met gevulde tasjes en een glimlach op hun gezicht. Wat wil een mens nog meer. Ik haakte meerdere photo props om de foto’s extra luchtig en grappig te maken :) Ik heb echt zoveel lol gehad met het maken van de foto’s. Ook morgen is Kikkerprins er weer bij en staan we de hele dag bij de Echtstudio stand. Morgen neem ik ook nog een nieuw haakproject mee, daar later meer over… Hier zie je een paar van de props die ik bij me heb en natuurlijk is ook Kikkerprins is voorzien van een snor ;) Hij vindt het geweldig om met iedereen op de foto te gaan. Snel even een Kikkerprinsselfie met Ingrid gemaakt. Ingrid was Claire aan het helpen in de By Claire stand. Echt een stand om te bezoeken, hij is prachtig ingericht!! Ze heeft uiteraard ook haar nieuwe boek meegenomen, en hij is om te smullen… As. zaterdag ben ik ook weer op de Kreadoe te vinden, dan sta ik bij de Craft Kitchen stand van Brouwer Fournituren en daar ga ik lekker een dagje haken. Ik hoop je daar te zien en kijk uit naar het maken van nog veel meer Kikkerprinsselfies :) Nu eerst naar de kapper en dan op naar de Echtstudio stand… Fijne donderdag, Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Heleen

  |

  Wat gezellig allemaal! En je gehaakte props zijn top! Veel plezier nog, maar zo te lezen gaat dat zeker lukken! x

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks..!! Ik heb de grootste lol hihihi

   Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Wat een gezelligheid!! En je props zijn fantastisch leuk! :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, ik heb echt zo gelachen..!!! hihi

   Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Dat ziet er gezellig uit!!! Heb er zin in, wij komen zondag!!!
  groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Dat ziet er gezellig uit Lisanne en de foto van jou en kikkerprins is echt geweldig!!
  Heel veel plezier nog op de Kreadoe.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Irene

  |

  Wat super leuk! Haha die kikker, echt een fotomodel ;) Ik ga zaterdag naar de kreadoe, erg veel zin in!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk!! Misschien zie ik je dan even..?

   Reply

Laat een reactie achter