fbpx


Kreadoe 2015 + give-away..!

Allereerst de winnaars van de twee mooie Mollie Makes boeken..! Liesbeth (Polkadotje) en Vera (Vera V) jullie hebben gewonnen!! Mail me je adres en het boek komt naar je toe. Heel veel plezier ermee! Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen! en wees niet getreurd, vandaag is er alweer een nieuwe give-away op mijn blog te vinden. Lees hieronder snel verder als je nieuwsgierig bent…   Het is bijna weer zover..!! De Kreadoe (28 okt-1 nov) staat voor de deur en is dit jaar hipper dan ooit! Er is een hele vernieuwde website, die echt van je scherm af spat! En ik mag dit jaar voor ze bloggen :) Hoe cool is dat!
Er is ook dit jaar weer super veel te beleven. Onder andere op het Haakplein vermaken wij haaksterren ons wel :) Claire is daar de alle dagen te vinden en iedere dag is er een andere (amigurumi) haakster aanwezig. Klik HIER voor het programma. Maar is nog meer…
Dit jaar opent Dendennis (Dennis) met al zijn amigurumi’s de Kreadoe op 28 oktober, lees er HIER meer over. Ze zijn nu al super druk bezig met alle voorbereidingen :) Er is ook een aanhaakschilderij, uit allemaal lapjes wordt een Van Gogh schilderij nagemaakt. Deze lapjes hoeven niet met wol of katoen gehaakt te worden, maar het kan ook met plastic. Dat vind ik zo gaaf!! Momenteel drijft er een ‘plastic soep’ zo groot als 34 keer Nederland in de zee. Hier moet echt iets aan gebeuren en is dit echt een super leuk initiatief om mee te helpen! Daarnaast ga ik natuurlijk lekker shoppen bij Echtstudio…het blijft heerlijk om tussen de bollen wol rond te slenteren en zij hebben echt een fantastisch assortiment! Ze nemen oa. By Claire nummer 2 mee!! Nou daar weet ik wel raad mee hihi Zelf sta ik woensdag 28 oktober op het haakplein, samen met Maaike van Koert van Crejjtion. En donderdag 29 oktober vind je me bij Echtstudio in de stand, dus mocht je die dag komen, kom dan vooral even een praatje maken!! Ik kijk er naar uit en zou het super tof vinden om je daar live te ontmoeten!  
Ook bij Leuke Lintjes ga ik eens even lekker neuzen. Ik ben reuze benieuwd naar de Kerst tipi’s :) met rendierkopjes! Ja, daar maak je me natuurlijk helemaal happy mee. Daarnaast hebben ze nog veel meer leuke spullen mee, te gek inpakpapier en gouden kerstboompjes, witte hertjes en ga zo maar door. Ik kan niet wachten!!  
Natuurlijk ga ik nog veel meer stands een bezoekje brengen, lekker slenteren en kijken of er nog nieuwe trends en materialen te ontdekken zijn. Ik heb van mijn buurvrouw een stans apparaat (geen idee of dit zo heet) gekregen, dus ik ga ook op zoek naar een aantal leuke en hippe stansen!
Gaan jullie ook? En wat wat zijn jullie favoriete stands? Je kunt HIER met korting je toegangskaartjes bestellen. Maar daarnaast is er nog meer leuk nieuws..!! Want ik mag 2 toegangskaartjes weggeven voor Kreadoe 2015 :) Wil je meedoen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en wie weet hoor je volgende week dinsdag 20 oktober wel dat je hebt gewonnen!
Owja en mocht ik morgen even uit de lucht zijn…geen paniek! Want ik hoop jullie donderdag te verwelkomen op mijn spiksplinternieuwe website :) SPANNEND!!!
I.v.m. met het lanceren van deze nieuwe draad en praat… site ontbreken er hier een aantal reacties op de give-away. Geen paniek :) deze x tellen de reacties bij ditzelfde bericht op draadenpraat.blogspot.nl ook nog mee!
Fijne dinsdag..!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (17)

 • Avatar

  Elsje

  |

  Hoi,
  Het lijkt me zo leuk om de kaartjes te winnen om dan samen met m’n zussie naar de krea doe te gaan! Zij is een heerlijke knutselaar, en deelt mijn haakliefde. En volgens jou enthousiasmerende blog moeten wij daar heel veel leuke dingen gaan zien!!

  Reply

 • Avatar

  Suzan

  |

  Als eerste mijn complimenten voor je mooie vernieuwde site. En toch voor de zekerheid nog een berichtje voor de vrijkaartjes. Ik zou ze heel graag willen winnen om samen met mijn zus er een gezellige en inspirerende dag van te maken.

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Zit ik lekker te struinen op je fijne nieuwe site zie ik dit leuke bericht! :) (Had ik denk ik gemist op je oude blog.) Het lijkt me super gaaf om dit jaar eindelijk eens naar de Kreadoe te gaan! (Durf bijna niet hardop te zeggen dat ik nog nooit heen ben geweest..8)) Fingers crossed! Liefs, Caroline

  Reply

 • Avatar

  Conny

  |

  Wat een mooie site.!!
  Hoop je een keer te ontmoeten op de krea beurs! Zou leuk zijn als ik samen met mijn zus op stap zou kunnen! En weer heel veel leuke ideeën op te doen!
  Groetjes Conny

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat een leuke give-away. Ik doe heel graag mee :-).

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Grotezuser

  |

  wauw, wat een mooie site! Complimenten voor jouw number one!
  Natuurlijk ook voor jou, omdat ik je blog met veel plezier lees!
  Een kans om een kaartje te winnen, laat ik niet voorbij gaan. Zou n leuk kadootje zijn voor mijn verjaardag. Grote maar is natuurlijk dat er veel te veel leuke dingen te zien zijn… ???

  Reply

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  Je hebt een mooi blog ,proficiat aan de twee winnaars groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Leandra

  |

  Wat een prachtige website! Ik hoop dat jij er veel plezier aan mag hebben, dan geniet ik achter mijn computer ook mee.
  Graag doe ik mee met deze actie, want ik ben er nog nooit geweest, dus zou het een leuke kennismaking zijn.
  Groetjes Leandra

  Reply

 • Avatar

  Brisa

  |

  Twee jaar geleden begonnen met haken tijdens mijn zwangerschap, en gelijk verslaafd :) Ik vind het leuk om decoratie voor een seizoen of feestdag te haken. De eikels passen goed bij mijn herfststukje dank je!
  Het lijkt me leuk om naar de Kreadoe te gaan en nog meer inspiratie op te doen. Niet alleen voor haakwerkjes, maar ook andere creatieve activiteiten.

  Reply

 • Avatar

  Mascha

  |

  Ik ga er graag heen!! Ben benieuwd of het echt zo hip is. Vond het 3 jaar geleden nog al suf en weinig op haak gebied….. dus verras me?

  Reply

 • Avatar

  Anna

  |

  Ik zou heel graag heen willen met mijn moeder, na al die oppas dagen en avonden heeft ze het echt wel verdiend! En ze is altijd creatief bezig.

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Oh ik zou wel een kaartje willen winnen….ik ga eigenlijk vrijdag 30 oktober…maar dan zie ik jou ( en kikker ? ) niet…..dus als ik zou winnen kom ik op de dag kijken dat jij er wel bent. Groetjes Linda – hipenhandgemaaktbylin

  Reply

 • Avatar

  Marja

  |

  Leuke give-away. Zou heel graag kaartjes winnen om dan mijn zus te verassen met een uitstapje. Groetjes, Marja

  Reply

 • Avatar

  Michelle

  |

  Dat zou erg leuk zijn om te winnen. Toevallig had ik het er vandaag met mijn moeder over, dat het al zo lang geleden was dat we daar gesnuffeld hebben. Ik ga vast duimen, wat zullen we weer een lol hebben als we kunnen gaan……

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Helemaal leuk! Ik doe graag mee :)

  Reply

 • Avatar

  Ellen

  |

  Ik ben van plan om dit jaar voor het eerst naar de KreaDoe te gaan, ben er nog nooit geweest! Dus kaartjes natuurlijk altijd welkom! Ben ook zeer benieuwd naar je nieuwe website!!

  Groetjes van Ellebel

  Reply

 • Avatar

  Cootje

  |

  Hoi,
  Lijkt me super leuk!
  Ik wil eigenlijk al jaren, maar door drukte en kindjes is het er nog nooit van gekomen..
  Graag ga ik samen met m’n zus of moeder… Heerlijk inspiratie opdoen.
  Dank voor je give-away..
  Groetjes Cootje

  Reply

Laat een reactie achter